fiv la cluj 24

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

Aaaa..vroiam sa va mai intreb ceva. Am o cunostinta care cica a fost insarcinata, dar sarcina s-a oprit din evolutie. A facut bHCG pe 17 si 19.06 si i-a iesit 1400 si 1600.a facut chiuretaj, dar cica nu e clar ce a fost de fapt, iar analiza anatomo-patologica i-a iesit, din nou, neclara.Acum are bHCG de 14.Ultima data cand a avut CM a fost pe la sfarsitul lui aprilie, parca..ce sa fie valoarea asta de bHCG?e bine?poate voi stiti mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

salut fetele ,cum sunteti azi ?io-s praf ,cred ca aici se incheie aventura primului meu fiv ... foliculii mei nu vor sa creasca ,in concluzie dr zice ca nu-s foliculi ca-s chisturi ,am facut azi un estradiol si daca e valoarea mica ,gata ,dar oricum sansele-s aproape de 0 ... asa ca imi iau gindul si tre sa ma reorientez .La cluj zic ca nu fac fiv cu donatoare si nici nu este legal in Romania ptr ca nu exista legislatie in domeniu dar ma voi interesa in alte parti ,va poop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

uratica,am sunat la cab lui dr ION IONUT dar intra in concediu de pe 1iulie-5 august si la cab nu mai au locuri pina la sf lui sept si mi-a zis asistenta sa merg direct la Giulesti ca este in fiecare dimineata,uff mi-e asa urit sa stau iarasi pe salile de la Giulesti ,tu stii doar ca ai fost pe acolo...
iana a facut cu dr Codreanu ,nu?da poti sa-mi trimiti detalii si nr pe PM cind poti..
eu vreau laparo s-o fac la CM din august,nu vreau sa mai pierd timpul si pina atunci tre sa ma hotarasc unde...
naida ,trimite-mi si tu nr de la clinica Palade sa incerc cu un tel ,cred ca il gasesc si pe net dar nu-mi mai gasesc timp de cautat
dr meu e in concediu o sapt ,deabia apoi voi afla care e dr de care imi zicea
apalina,sa inteleg ca tu faci fiv si te gindesti la donatoare,heii lasa acum sa dea dumnezeu sa fie bine si sa ai ovocite de calitate
in RO nu este legislatie pt donatoare de ovocite,dar stiu ca se face la MNL unde a fost si Naida si costa 3500e,se face cam pe la toate clinicile daca te duci tu cu donatoarea...
hai ca acum vin eu cu intrebari :cit ai FSH,cu ce si cit ai facut stimulare,e primul FIV sau prima stimulare?
iti tin pumnii

bytzi

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

naida, succes la sustinerea licentei, nu te stresa prea tare, eu anul viitor imi voi sustine lucrarea de disertatie, de pe acum imi caut teme
kryn-a fost deloc ieftin Fiv-ul , eu zic ca la banii astia sigur s-au prins cel putin
fetelor, voi ce ziceti, mai are rost sa mearga maine dimineata intrusul sa faca spermograma?ca azi e a -5a zi de abstinenta, deci maine ar fi a-6a!oare va mai fi un rezultat real???
uratica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

apalina,imi pare nespus de rau
de asta imi era si mie frica ,ca bag trat de 70-80 mil si nu obtin nici un rezultat
si mi-a zis dr ca la 1-2 foliculi sansele sint f mici
si prof Sthromer ,a zis sa nu ne aventuram in nici un FIV ca nu voi raspunde la trat
la mine FSH este 20
daca pina acum ma incapatinam sa cred ca nu voi obtine si eu macar 2 foliculi cu o stimulare mai puternica ,acum deja am cedat mai fac o laparo si o inseminare si apoi ma indrept spre adoptie ,imi ajung 4 ani de cosmar...
te pup si iti sint alaturi

bytzi

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

mersi Bytzi ptr incurajare ,asta e situatia si nu prea avem solutii ,la mine fsh a fost de 16 ultima valoare dar in 5 luni cit am repetat analizele astea am avut valori si de 37 si de 26 si de 20 deci nu pot spune exact care e valoarea reala dar acum se vad rezultatele .Eprimul fiv si prima stimulare ,eu nu mai am trompe deci nu se poate inseminare .Am facut 18 zile de inhibare cu diphereline si 9 zile de stimulare ,din start cu 3 menopur si un gonal +diphereline dar se pare ca ovarele mele stiu una si buna ,sa faca ce vor ele adica sa ... leneveasca la 30 de ani Nu poate fi vb de o continuare a tratamentului decit vreo 2 zile in eventualitatea unui rezultat bun al estradiolului ptr ca nu sunt sanse sa mai creasca si asa doza fiind mare de la inceput .In legatura cu fiv cu donatoare am intrebat la cluj si ei au zis ca nu fac chiar daca duc eu donatoare ,acum nustiu dacxa e adevarat sau trebuie alte interventii .Naida pe tine te-a costat cu totul 3500 e sau cum ca asta nu e fff mult .Am scris fetelor de la fiv in Ungaria sa vad daca acolo se poate sau nu ,vom vedea ce vom face mai departe

Mergi la inceput

apalina, of of... te rog mult nu iti pierde speranta, fii optimista pana la capat, poate se imbunatateste situatia si vei putea continua tratamentul pana la capat, adica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karinuta spune:

buna fetelor!Am o mare problema si va rog sa ma ajutati daca puteti.recent am descoperit ca am mutatia factorului V leiden si ca trebuie sa iau tratament in cazul in care as reusi sa raman insarcinata .Imi puteti recomanda un medic hematolog bun din Cluj?
va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karinuta spune:

buna ! a auzit cineva de dr.Anca Bojan-hematolog? multumesc mult!

Mergi la inceput

fetelor , rezultatul e acelasi, oligoastenospermie, am fost eu personal la gine I cu recoltarea si m-i s-au inmuiat picioarele cand a venit cu rezultatul, prin urmare suntem sortiti Fiv-ului+ICSI, e singura solutie in cazul nostru, inseminarile ar fi pierdere de timp si bani....ofofof, ma doare capul de mor, cred ca am sa pui in cui proiectul bebe pt. 1-2 ani.
kry, apalina, voi cum sunteti?ma rog pt. voi sa fie bine
toate fetele si o zi cat mai frumoasa va doresc

Mergi la inceput