fiv la cluj 24
Raspunsuri - Pagina 3
criadema spune:
Uratica, in timp se rezolva totul, exista o vorba "toata lumea are o cruce dar nu si-o pune la poarta"
Nu fii trista promit ca te iau in concediu cu mine, o sa uiti de tot, o terapie binevenita dupa atatea probleme, vezi ca eu chiar vorbesc serios acum.
O prietena de-a mea care a facut in primavara fiv si din pacate nu a reusit, venind pentru monitorizari mi-a facut o vizita, dupa o ora isi ia telefonul si formeaza un numar, in urmatorul moment o aud "mi-am dorit foarte mult gemeni, dar acum nu mai vreau, nu vreau sa-mi pun decat unul, sunt la prietena mea si cred ca nu am sa rezist cu 2" si sincer copiii mei sunt foarte cuminti si ascultatori.
Acum pentru a nu crede ca altii nu au probleme, eu de-abia m-am intors de la spital unde l-am dus pe sotul meu ca i-a perforat apendicele, ei asta e trece una dai de alta.
Mara, eu inca te mai astept sper sa nu mor asteptand.
Oare unde e Madd?????????
Madd!!!!!!!!! vrem un semn ca esti bine.
Bruni, in curand trebuie sa ne tii la curent si sa ne dai vesti bune, neaparat vesti bune
petrutaf spune:
fetelor!multumesc de urari si va stept la cluj sa dau de baut!
bytzi am vrut sa te intreb daca dr tau nu ti-a spus nimic de tratamentul cu ZOLADEX , si eu am aceeasi problema doar ca la mine chistul e de 30 mm si eu nu stiu daca sa faca o a doua laparo (pt ca si eu stau prost cu ovulatia)sau sa incerc acest tratament ,la cluj exista un dr diculescu care cica cu zoladex a rezolvat si chist endometriozic de 50mm si a obtinut si sarcina dupa(pana acum am auzit vreo 3 cazuri)daca stii ceva de acesta injectie te rog sa imi spui sau macar ce parere are dr tau despre ea
bytzi spune:
petruta,nu am auzit de acest trat
dar stiu ca chisturile endometriozice trebuie scoase ,ele nu scad cu nici un trat
eu zic mai bine daca nici ovarele nu mai functioneaza cum trebuie ,mai bine nu te aventura pt inca o laparo,odata ce se lucreaza pe ovare ele nu mai functioneaza cum trebuie
eu fac laparo acum sa-mi verifice doar trompele
chistul nu-mi dauneaza cu nimik,deci pot sa ramin gravi si cu el ,numai sa vrea dumnezeu
dr meu e in concediu pt o saptamina,cind vine am sa-l intreb de Zoladex ce parere are
am scris la Polisano si cica pt cei asigurati se plateste doar coplata pt conditiile deosebite de cazare si masa 800(camere cu 3 paturi)-900(2 paturi)-1100ron/zi(1 pat) in rest tot este subventionat de CNAS ,internare de 2-4 zile ,cam mult,nu?
bytzi
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
kry spune:
La multi ani, Petruta!!! sa ti se implineasca visul
Bytzi, mi se pare enorm, adica acum 2 ani am facut laparo la clinica privata si a fost cam 1400 tot:cazare, operatiunea in sine(cum v-am mai povestit cu 2 anestezii din cauza de pana de curent)si conditiile au fost de 4 stele, deci nu pricep de ce or fi asa tarife.
Despre mine nimic, nu dati cu pietre , Maddutz ma intelege, temperatura cam scade, incep durerile de burtica
va pup pe toate
apalina spune:
ciao fetele ,ce faceti ?Kry nu te mai gindi la prostii si scoate-ti din cap esecul ,trebuie sa reusesti !!! Bytzi am inteles ca ai probleme cu val fsh ,si eu la fel ,si in ultima perioada cu tratamentukl asta care nu prea da rezultat ,m-am gindit mult la donatoarele de ovule ,ce stii despre asta in afara de Bucuresti se face undeva in tara ?
cit costa ?
exista legislatie in domeniul asta ?daca ma poti ajuta ,te rog sa-mi dai niste raspunsuri .Madutz pe unde o fi ? si Bruni ? cred ca fetele is in concediu ,le invidiez.Masine nu sunteti la clinica nici una dintre voi ? eu merg sa vad daca megaproductia mea de 2 foliculi vor sa creasca sau o lasam balta si alegem alta varianta !!! se pare ca varianta asta nu e cea cistigatoare sa speram totusi a vor vrea sa creasca va poop aveti grija de voi ,in special Uratica unde esti draguta ? esti bine ? ai grija ,sa apari teafara si nevatamata avem nevoie de tine
turqoise spune:
ciao fetele!
kry, nu vrem negative, gandeste pozitiv, ok? durerile pot fi si de la .hai te rog cu II liniute.
scuze ca ma repet dar sunt curioasa cam cat te-a costat FIV-ul cu totul.
gagici!!!trezireeeeeeeeeeeeeeeeeeeea
kry spune:
deci procedura in sine :3190, anestezie 140, implantation support 290= 3620 euro; injectiile aprox 2000. Si cazare, transport, alte ch...aprox 1000.Deci in total aprox 6500-7000euro
uratica spune:
buna dimineata....
sunt inca vie si nevatamata!
criadema-off off off..imi pare rau ptr sotulica al tau-sper sa fie bine curand!si..nu ma plang ca am probleme..insa uneori chiar e prea mult-ptr ca vin una dupa alta!nu-mi pun problemele la poarta-insa uneori chiar am nevoie de cineva aproape-si simt ca fetele de aici imi sunt de ajutor..chiar m-am simtit mai bine dupa accident cand intram pe forum si vedeam fetele ca mai discuta pe aici..
nu sunt genul care sta in loc si isi plange de mila ptr ceea ce i se intampla-mereu merg mai departe!insa o fac in felul meu-asa cum simt!
kry-sper din tot sufletul sa reusesti!tin pumnii si ma rog sa reusesti-sa fie bine pana la capat!curaj fetita frumoasa-ai 3 puisori in burtica-unul dintre ei va fi luptator cu siguranta!
petrule-cum te-ai chefuit?
turqoise-si eu ca si tine astept cu sufletul la gura cele 2 liniute!
apalina-te rog eu din suflet sa vii si tu cu 2 liniute!asa vom sti si noi ca se poate!sper ca azi sa ia foliculasii babani si niste mandrete de ovocite de calitate superioara!
mara-fetita frumoasa-cred ca abia astepti concediul!si eu cred ca voi face o pauza..sa ma linistesc un pic..aaaaaaaa..si am primit raspuns la mail-din budapesta-ar fi bine sa fac histeroscopie si in functie de ce vede drul la eco si laparoscopie inainte de fiv!asa ca stau pe funduletul me deocamdata!mi-a zis sa ne intalnim-sa avem o prima intrevedere si sa stabilim cand fac fiv-ul.i-am zis ca as vrea pe la sfarsitul anului sau inceputul anului viitor. si mi-a zis ca e destul de aglomerat acum la ei si ar fi ok la inceputul anului viitor!
bruni-eu cred ca acu recuperezi!cred ca nu mai e nevoie de fiv-vei reusi natural!
madule-apari si tu la interval!cat concediu ai??ca vrem si noi!
georgie-cum mai esti fetita?mai da si tu un semn de viata!
anamy,lili,iaurtica,cris,naida-cred ca voi va petreceti in concediu!distractie maxima va doresc!
bytzy-eu te admir ptr curajul tau si indiferent de ce iti zic drii fa ca tine-nu inceta sa speri!trebuie sa reusesti-asa cum vom reusi toate!
moni,julia-gravidutele noastre cum mai sunteti?
enni,jovana-mai puteti?hihi..ma uit la nepotelul meu pe care l-am smotocit ieri rau de tot ca pleaca in concediu si nu il vad o saptamana!sper sa il mai rcunosc cand s-o intoarce ca seamana cu neamu meu-se inegreste direct la soare!
fetele-va si va urez o zi superba cu multe vesti bune!
uratica spune:
bytzy-tu cand trebuie sa faci laparo?
ptr ca in afara de dr ion ionut mai e drita cu care iana a facut laparo si histeroscopie-dupa care fivul reusit-cu gemelasi!daca vrei iti dau si nr ei de tel..si ca pret e ff acceptabil!daca vrei detalii iti trimit pe pm!
naida87 spune:
Buna ziua fetele mele dragi!ce dor mi-a fost de voi!
Aparui si eu....dupa zile intregi de lucrat la licenta..am terminat-o!acum astept data prezentarii, adica sapt viitoare...
Deci nu-s in niciun concediu, uratica...dar as vrea io sa fiu!
Am sunat astazi la gine1 dupa rezultat, dar bineinteles ca nu a venit. Astia se joaca cu nervii mei, dar incep si eu sa fac acelasi lucru...ca sun si maine, si poimaine....pana imi zic ceva! Dar am asa niste emotii....mi-e foarte frica.Totusi, merg mai departe cu cyclo-progynova,ca nici nu stii de unde sare embrionu'.Nu ma resemnez eu asa de usor.
Oricum, sunt fericita ca nu ma mai doare burtica...decat putin, si asta in timpul , iar semnele se cicatrizeaza tot mai bine, aproape se mai vad!
bytzi,nu stiu exact de ce dr ti-a zis tie ca face laparo, eu stiu doar de dr mea, Neagu Anca o cheama, care e super!dar activeaza tot la o clinica privata, la clinica Palade.Si am auzit ca tot asa e procedura, o parte din cheltuieli le suporta CASS, iar restul, tu.Poti da un telefon sa te interesezi cam cat ar ajunge. Stiu ca eu cand am fost la polisano la sb, mi-a zis ca daca vreau sa fac laparo, sa fac la Palade, ca a mai avut paciente care au facut acolo.Acum, nu stiu daca procedura o va face dr Neagu, sau dl dr Palade, dar oricare din ei ar face-o, sunt super oameni si f buni profesionisti.
Daca te ajuta cu ceva, iti dau nr de la clinica sa dai un telefon.
criadema,imi pare rau pt sotul tau!Dar DD e mare si va avea grija de voi.
kry,io te bat pe tine daca incepi cu gandurile negativiste.De ce nu te gandesti ca burtica te doare de la faptul ca acolo se dezvolta niste mici bb-i, si e normal sa doara, ca se produc mai multe transformari in corp....asa ca stai linistita, si te asteptam cu vestea ce mare!Apropo...cand faci bHCG-ul?
maddutz,ne-ai parasit? ce e cu tine?Vino inapoi!