Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui aris26
saby - pai te plangi? macar degtul nu cade,nu trebuie s a stai langa ea sa il bagi la loc in gura

Chiar asa, tu nu ai nevoie de paznic la suzeta in tura de noapte.

Pana acum am dormit. M-a trezit soferul ca mi-a adus masina sunt happy, am masina . M-a sunat si i-am zis "da iubire" referitor la ce povestea Olga de Cristi si colegul.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Bine ca ti-ai recuperat masina "iubire" Si eu trebuie sa o trimit pe-a mea de-acasa, caci i s-a stricat aerul conditionat si e trist

David se uita spre geam si rade. M-am uitat si eu, da nu m-a amuzat nimic Mai nou am observat ca se linisteste daca ne tinem de manuta.

A adormit

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciresica5

Lysbeth, eu nu-i mai dau vigantol, la sfatul pediatrului bineinteles.
Cat despre circumferinta craniana, medicul nu a masurat-o niciodata pana acum. Sincer nici eu nu am stiut pana acum ca trebuie masurat si capsorul. La urmatoarea vizita o sa-i zic sa-l masoare
Dar pana atunci, pot sa-l masor eu acasa? Cu ce sa-l masor si cum?

mami fericita de Albert-Gabriel

eu stiam ca e obligatoriu, si nu se da decit daca fontanela e aproape inchisa (sau se da o cantitate mai mica). mai bine intrebi inca un pediatru

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Citat:
citat din mesajul lui Ciresica5

Lysbeth, eu nu-i mai dau vigantol, la sfatul pediatrului bineinteles.
Cat despre circumferinta craniana, medicul nu a masurat-o niciodata pana acum. Sincer nici eu nu am stiut pana acum ca trebuie masurat si capsorul. La urmatoarea vizita o sa-i zic sa-l masoare
Dar pana atunci, pot sa-l masor eu acasa? Cu ce sa-l masor si cum?

mami fericita de Albert-Gabriel

eu stiam ca e obligatoriu, si nu se da decit daca fontanela e aproape inchisa (sau se da o cantitate mai mica). mai bine intrebi inca un pediatru

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

sper sa nu fie cu suparare ca ma bag si io p'aci...da' m-a frapat chestia cu vigantolul si circumferinta...vigantol e obligatoriu pana la 1 an , asa cum zice si sirimie, si apoi in lunile cu litera "R". la fel si calciu 5 ml pe luna pana la 1 an. eu as schimba pediatrul

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Olishca, noua ni se pare mult pt ca ambii parinti sunt niste slabanogi: eu am 50 de kg si tasu 46. Ma asteptam la un copilas mai mic. In fine:p
Cat despre vigantol mi se pare prostesc sa ii dau sau ma rog m-as lipsi de el ca mai mult ma incurca.
La fetita nu i-am dat asa ceva dar o tineam la soare. Efectul e acelas poate mai sanatos e soarele decat medicamentele
Dar acu e o moda: ii dam cu crema cu factor de protectie 50 sa nu ii prinda soarele si le dam vigantol ca de, nu e soare n-avem D3
Ce prostie

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Pfui! A cincea tinuta schimbata in 24h... ca doua au fost de parc, pe una pipi si pe alte doua caca...

Maria am uitat sa-ti zic si io - am Onda, cred ca Evolution, nu mai stiu ca n-am pastrat eticheta, si sunt f multumita, sa-i dea Dumnezeu sanatate aluia de-a inventat-o ca pot sa-i fac baita si singura individului.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

eu am 50 de kg si tasu 46.

46????

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

ca tot am ajuns aici sa va zic de ce i-am facut puiului rotarix:
Cand tasu avea 1 an era un grasutz (s-a nascut cu 4 kg 400)numa ca a fost dat la cresa si acolo a luat un virus care i-a afectat sistemul digestiv atat de rau ca maicasa a crezut sincer ca-l pierde. Din fericire nu l-a pierdut dar nici sistemul lui digestiv nu mai e in regula. Asimileaza foarte greu asa ca desi portiile pe care le mananca sunt extra large rezultatul este extra small

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Monica am mai bagat cateva pozici ca m-ai certat...

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Monica am mai bagat cateva pozici ca m-ai certat...

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Unde puiule, ca nu gasesc. Le-ai facut private? Ai vazut-o pe Luana azi langa papusa?

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Alea cu degetele in gurita si cu "eu sunt seful"
Beton!

Mergi la inceput