Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Aris noi eram:D O sa icnerc sa-l cantaresc saptamanal

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

fetelor am reusit sa termin mancarea, ca ma saturasem de mancat uscaturi, dar nu gaseam timp; azi a fost mutunica destul de cumintel asa ca am profitat si am facut ciorbita de porc, ciorbita de leguma si am bagat si o fripturica maaaaaaaaaaare la cuptor; mai pun niste cartofiori pe langa ea, acuma cand vine cristi... si o sa zica asta ca i-a pus Dumnezeu mana in cap... n-a mai vazut atata mancare deeeee......... mult

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

si la desert ce ai pregatit ??!! ca atunci chiar zice ca i-a pus Dumnezeu mana in cap

Mami lui Alexandra (03.03.09)

fara desert ca ma capiam de tot... dar acuma ca zici tuuuuuuuuu, parca as baga o crema de zahar ars, ca aia se face singura si e asa buna sa o papi rece din frigideeeerrrrrr....
gata, am plecat sa o bag la cuptor,.... si acuma sa pui mana sa ti regim in locul meu
PS cristi nu manaca dulciuri, dar ma impac cu ideea ca fac pentru el MANCARE in general..... si desertul intra tot la mancare nu?????? deci nu fac pentru mine, fac pentru el (doar o manac eu)

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Denisa vreau si eu graficul cu circumferinta craniana te rog. Mercic

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ARIS io am luat o shapca din Piciul. Era cu elastic sub gusha, dar l-am dat jos,ca ii vine si fara. I-am luat S si cred ca in 2 sapt ii ramane mica.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Multumim mamici pt.urari

La multi ani !!!Maria, Ariana Maria,Alexandros si bebe de Bombonique
Novus o sa vezi ca va fi totul bine
I ncepem si noi cu scuculet de maine incolo de morcov si mere si peste vre-o saptamana cu supica sper sa fie ok asa
Fetelor la noi e o ploaie cu tunete si fulgere si a mica asa tare sa speriat sa oprit si curentul,Ayla cred ca acusi ajunge si la voi

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Millie e bine la inceput un singur aliment, sa nu le combini, sa nu fac alergie. Testezi reactia la un aliment, apoi dupa 2-3 zile introduci altul.
Bafta si sa aveti pofta.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Multumim Ayla

Fata mea e fascinata de Cutiuta muzicala,pana nu demult nu o interesau melodiile dar acum asa cumintica asculta si din cand in cand gangure si ea

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Aris noi eram:D O sa icnerc sa-l cantaresc saptamanal

Nu stiu totusi ce precizie are cantarul de genul asta. Intr-o saptamana o sa ia 100-200g, nu stiu daca e asa sensibil...

Graficele le am pe hartie, o sa le scanez si trimit.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare mamici!!!

LA MULTI ANI Timeea, Maria, Ariana-Maria, Alexandros si baietel de Bombonique

Novus tare m-am necajit cand am citit ca ai problemute. Sper sa fie totul ok

Lisbeth al tau copil ti se pare mare? Pai David are 2 luni si un pic si are 7.300 kg Ce zici de asta? Mie nu mi se pare grasoc, ci mareeeee si greu. Si avem si noi gusita

Dyana ce harnicuta ai fost astazi La mine in casa e un dezastru, dar nici nu mai fac curatenie. Maine plecam la munte si luni ne mutam. Abia astept. Astazi am fost pe la noua casuta sa fac planul. David a dormit in curte asa de bine... Mamici care dintre voi va plimbati prin Bazilescu?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Millie, am toate cutiutele muzicale daca nu le ai si le vrei, anunta-ma.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput