Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

eu am intrebat medicul cat trebuie sa manance intre 3 si 4 luni. mi-a zis 150 ml.Al meu nu ii mananca

http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Mai fetelor..voi stiati ca a murit www.newsreport.ro/articole/Eveniment/4474931/Michael-Jackson-a-murit-in-urma-unui-stop-cardiac-VIDEO.html?tk=xx925xz12416z1" target="_blank"> regele?

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

da. m-a sunat sotul de la serv sa ma anunte

http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

ia uitati ce am eu....aici, si cum dorm bebelusii mei

Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Citat:
citat din mesajul lui novus

si la desert ce ai pregatit ??!! ca atunci chiar zice ca i-a pus Dumnezeu mana in cap

Bai tu esti numa cu gandul la prostii
Imi place de tine

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Buna dimineata!
Bogdana, tare dulci sunt puiutii tai.
La multi ani lui Catalin, multa sanatate si fericire alaturi de familia lui minunata!

La multi ani!
Maria Casia
Mario-Andrei
Sarah

Noi am avut o noapte tare grea, sigur ne pricopsim cu un dintisor, ca musca, si daca o masez pe gingie strange gurita pe degetul meu. Am sa iau ceva de calmare, Calgel si ce mai e, Bogdana, tu le stii pe toate.
Exista sigur ceva acolo in gingie, jos in partea dreapta, ca e mai tare locul decat in restul gingiei. Nici sa suga nu a vrut. La noi a plouat si e urata vremea, nu am mai plecat nicaieri, s-au dus doar baietii ca au de lucru acolo.
Am primit si eu mesaj ca a murit MJ, imi pare rau, nu eram fan, dar era intr-adevar o legenda.
Doranna, din pacate durerea din suflet nu tine cont de varsta. Ce nu stim unele dintre noi, este ca restul lumii poate fi diferita de a noastra. Spun asta pt ca pana nu am fost si eu mamam de inger si nu am intrat la mame de ingeri nu am stiut si nu am inteles unele lucruri. Chiar aici pe forum sunt atatea fete care pierd la rand sarcini, si sarcini avansate, si au sus in cer ingerasi. Cand vezi durerea altora, parca propria durere pare asa mica. Si nu tine nimeni cont ca are doar 20 de ani.
Da, precum povestea de suflet trimisa de Manuela, poate ca putin din imaturitatea mea mi-a ajutat. Uneori ma gandesc si eu, ca daca eram mai profunda, nu stiu cum faceam fatza. Si ma gandesc la asta raportat la experienta de viata si la trairirle sotului meu, care nu a facut fatza la fel de bine ca mine. De aceea uneori incerc sa nu ma concentrez doar pe ce simt eu, si sa accept ca si el sufera alaturi de mine. Acum daca as mai pierde o sarcina, stiind ce ma astepta, cred ca nu as mai vrea sa traiesc. Acum 5 luni insa eram naiva si credeam ca in timp ma vindec si imi trece. De aceea le admir curajul celor care pot sa o ia iar si iar de la capat. Cum spuneam, nu sunt o curajoasa, poate tocmai ca sunt lasa, ca ma las purtata de viata, altceva ce pot sa fac?
Nu stiu daca are sens tot ce am scris, asa ca ma opresc.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Buna dimineata!
Bogdana, tare dulci sunt puiutii tai.
La multi ani lui Catalin, multa sanatate si fericire alaturi de familia lui minunata!

La multi ani!
Maria Casia
Mario-Andrei
Sarah

Noi am avut o noapte tare grea, sigur ne pricopsim cu un dintisor, ca musca, si daca o masez pe gingie strange gurita pe degetul meu. Am sa iau ceva de calmare, Calgel si ce mai e, Bogdana, tu le stii pe toate.
Exista sigur ceva acolo in gingie, jos in partea dreapta, ca e mai tare locul decat in restul gingiei. Nici sa suga nu a vrut. La noi a plouat si e urata vremea, nu am mai plecat nicaieri, s-au dus doar baietii ca au de lucru acolo.
Am primit si eu mesaj ca a murit MJ, imi pare rau, nu eram fan, dar era intr-adevar o legenda.
Doranna, din pacate durerea din suflet nu tine cont de varsta. Ce nu stim unele dintre noi, este ca restul lumii poate fi diferita de a noastra. Spun asta pt ca pana nu am fost si eu mamam de inger si nu am intrat la mame de ingeri nu am stiut si nu am inteles unele lucruri. Chiar aici pe forum sunt atatea fete care pierd la rand sarcini, si sarcini avansate, si au sus in cer ingerasi. Cand vezi durerea altora, parca propria durere pare asa mica. Si nu tine nimeni cont ca are doar 20 de ani.
Da, precum povestea de suflet trimisa de Manuela, poate ca putin din imaturitatea mea mi-a ajutat. Uneori ma gandesc si eu, ca daca eram mai profunda, nu stiu cum faceam fatza. Si ma gandesc la asta raportat la experienta de viata si la trairirle sotului meu, care nu a facut fatza la fel de bine ca mine. De aceea uneori incerc sa nu ma concentrez doar pe ce simt eu, si sa accept ca si el sufera alaturi de mine. Acum daca as mai pierde o sarcina, stiind ce ma astepta, cred ca nu as mai vrea sa traiesc. Acum 5 luni insa eram naiva si credeam ca in timp ma vindec si imi trece. De aceea le admir curajul celor care pot sa o ia iar si iar de la capat. Cum spuneam, nu sunt o curajoasa, poate tocmai ca sunt lasa, ca ma las purtata de viata, altceva ce pot sa fac?
Nu stiu daca are sens tot ce am scris, asa ca ma opresc.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

la noi dentinox a fost tare de efect..si Chamomilla vulgaris..insa asta am inteles ca tb data de dr..ca exista in multe concentratii.Eu una..ii dadeam lui Andrei pe gingii si cu palinca...sa-i amorteasca gingia..luam pe deget..si-i masam gingia.era f de eefct. Poate ma suna acum coelgii de la protectia copilului

Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:

Mai fetelor..voi stiati ca a murit www.newsreport.ro/articole/Eveniment/4474931/Michael-Jackson-a-murit-in-urma-unui-stop-cardiac-VIDEO.html?tk=xx925xz12416z1" target="_blank"> regele?

Fa un gest umanitar

POZE

Da am aflat azi.
La multi ani sotului tau!!Petrecere frumoasa!

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
sa-i amorteasca gingia..luam pe deget..si-i masam gingia.era f de eefct. Poate ma suna acum coelgii de la protectia copilului

No way.
O sa sun dr, ca noi numai luni avem programare la consult si la vaccin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata tufete!

Intrai si io sa va zic de MJ... da bineinteles ca erati la curent inaintea mea, ca va trezirati de dimi :)Pe mine m-a intristat vestea, e chiar generatia mea... deh, io-s mai BaBa

Citat:

Fa un gest umanitar

POZE

Bogdana, LMA fericiti linga voi sotului si ma-nscriu pt o visinata

Monica, vazut papusa cu dintisor, e minunata

Nici nu mai stiu ce s-a vb pe-aici, nu am avut timp nici sa citesc din urma... poate revin.

Noi sintem OK, mami de dragoana e obosita rau, cu musafiri si dragoana exigenta, cu plimbari stinga/dreapta etc. Ieri chiar eram deprimata, asa de obosita eram. Azi e mai bine, dupa o noapte de somn.
Va imbratisez, imi lipsiti!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

mersi fetelor de urari..
Chatonel..din pacate visinata nu am..dar am o afinata facuta cu palincate lingi pe bot

Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput