Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

buna, buna si afinata! cica e medicament

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neata fete! Va anunt cu bucurie ca Raru se suceste de pe spate pe burta. Ieri am descoperit si eu si el. Era atat de fericit cand se invartea si cadea cu nasul in perna, radea si chicotea de mama focului. Iar cand i-am oprit jucaria a inceput sa protesteze. Eu vroiam sa se culce si el se tot foia poate, poate se mai da o data pe burta. Bine-nteles ca a castigat dar o data ce ajungea pe burta statea 2 secunde si urla ca vroia din pe spate si uite asa. A dormit ieri asa intr-o gluma.

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Bravo Raru!
Chatonel ce faceti voi? Imi era dor de tine.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Toulouse, la ville rose

Fetelor asa de dimineata incepeti?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

mai..la cum ma doare burta de la ciclon...desi nu sutn o bautoare..as targe o gura de palinca..dar mi-e ca ma imbat si eu si-i imbat si pe bebelusi....automat...

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Felicitari FloriC pt realizarea lui Raru

Fetelor deja e a doua zi and Natalia doarme 12ore cu o singura pauza de papa, nu-i asa ca e bine? Oare cat o tine? Da eu fraiera am dormit mult mai putin ca am gasit o gramada de chestii de facut in casa la care eram restanta
Azi am faut si noi 11 saptamani hiar bebeii vostrii cat laptic papa/papau la aceasta varsta?Noi papam 6-700ml

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Bravo Raru!
Chatonel ce faceti voi? Imi era dor de tine.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

ayla
sintem broaste azi, asa ploo aici! Azi am liber de la musafiri, au plecat sa vada un orasel medieval... asa ca ne odihnim.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Toulouse, la ville rose

Fetelor asa de dimineata incepeti?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

pai nu asa zice proverbul?! "ziua buna de dimineata se vede" nu-i asa, bogdana? :)))

Raru, felicitari pentru intors burta/spate!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Felicitari FloriC pt realizarea lui Raru

Fetelor deja e a doua zi and Natalia doarme 12ore cu o singura pauza de papa, nu-i asa ca e bine? Oare cat o tine? Da eu fraiera am dormit mult mai putin ca am gasit o gramada de chestii de facut in casa la care eram restanta
Azi am faut si noi 11 saptamani hiar bebeii vostrii cat laptic papa/papau la aceasta varsta?Noi papam 6-700ml

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

la o masa?sau pe zi?

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Felicitari Raru pt performante
Alina, in maxim 1-2 saptamani sa vezi tu cum le doarme 8 ore legat fara trezit de papa
Cat despre visinata... n-am dar am in frigider de la mama niste "dracie" din fructe de padure dulce si alcolizata foc. Asa as lua o gurita da mi-e ca vorbeste bestiocul mai dihai ca pana acu dupa aia. Mai nou e super incantat de noua achizitie : un carusel cu albinute cantator si ca sa fie treaba treaba i-am atasat jucarelele de la alte doua si am facut un super caruselSta de vorba cu el si cate o ora si nu se plictiseste

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput