Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

NEATA
JOANNA
FETELE , M-AM TREZIT CU INTEPATURI IN BURATA,,JOS DE TOT,,,ADIK LA NIV OVARELOR , BA STG BA DREAPTA, SI MA INTEAPA DE SE DUCE DUREREA IN JOS PE PICIOARE, SI MAI SIMT CEVA CIUDAT CARE AS PUTEA DESCRIE CA O "ZVACNITURA DUREROASA" CHIAR IN VEVERITA
CE SE INTAMPLA?????????

TREBUIA SA PLEC LA TARA , DA N-AM MAI PLECAT, AM BAGAT UN NOS-PA SI STAU INTINSA IN PAT.

19+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

doranna...i-am dat lui andrei Zymafluor de la 6 luni cand au inceput sa-i creasca dintisorii.si de pe la 8 am invatat sa-l spalam pe dinti...acum se spala singur..ba mai mult..dc dimineata mai uitam..sau nu sunt pe faza..tipa dupa mine ca nu s-a spalat..

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

tocmai voiam sa zic ca daca mai apere o data reclama aia fac alergie

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

mie nu-mi apare nicio reclama...ia setati-va dc aveti mozilla..sa blocheze ferestrele pop-up

Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Are mami fetita mare? E mai mare decat papusa nu?
Am pus pozele de azi din parc. Ma duc cu ea la somn ca are scandal, cred ca din cauza ca i-a plecat iubitu la el acasa. O sa pun pozele in photobuchet sa-i vedeti. Dar sigur noua ne iasa in curand un dintisor. Este iesit deja prin gingie, si nu a zis nimic. Asa ca sa ne tinem, speram sa nu dureze mult pana iasa de tot. Nici n-a vrut sa pape cereala azi, le-a scuipat, eu ii dadeam, ea iar scuipa, asa ca am lasat-o balta si am pus-l la san si s-a linistit.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

prima impresie....chiar e o papusa....superba Luana taiar cu PM....m-a binedispus de dimineatarade si cu ochisorii

Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Aris: Si noi am alergat mult si bine pana i-am gasit o palariuta de soare pentru baietel, toate erau prea mari. Pana la urma i-am luat din Cora Militari - raionul de bebelusi un set de combinezon+palarioara turcoaz foarte misto, chit ca am dat vreo 60 RON pe el, dar are baiatul palarie. Cred ca este ce cauti, nu e sapca cu cozoroc, nu e banda care se leaga, e gen pentru fetite, doar ca e turcoaz.

Intreba cineva daca i-am dat lui bb calciu gluconat: de la maternitate mi-au prescris 10 fiole sa-i dau cate 1/2 pe zi. Vomita imediat dupa. Asa ca l-am luat eu in ideea ca ii transmit prin lapte.

Novus: Sa dea D-zeu sa fie alarma falsa (din prostia dr.), nu te grabi la biopsie si fa un tratament cum a zis Dyana. Iti tinem pumnii sa fie totul bine si sa se rezolve de la sine, fara nici o interventie.

Pe mine ma costa tacamul 180 RON antreu+peste+friptura+cafea, urmand ca bautura si tortul sa le aduc eu. Erau si meniuri la 200 RON, dar mare diferenta la mancare nu era.

Asi avea si eu o intrebare: mi-a zis fata de la personal ca nu-mi poate da Decizia de suspendare a contractului de munca pana nu o stampileaza ITM (camera de munca), iar acolo se depune dupa ce expira postnatalul.. Eu vroiam in prima zi de CIC sa depun deja dosarul, si asa dureaza 2,5 luni pana primesc banii pe card, acuma cu Decizia asta de suspendare ma intarzie si mai mult, iar sotul nu castifa atat de bine incat sa fie suficient salariul lui pentru luna intreaga.. Pot sa incerc sa depun dosarul oricum si sa duc hartia de suspendare dupa?..

Elena mami fericita de bebe Ianis (04.04.2009)

nu se poate..decizia e f importanta la dosar. asta se stampileaza de ITM doar in ziua in care ai cerut suspendarea

Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Doranna..chiar dc scrie pe cutie 180 ml la 3 4 luni..e mult..stiu ca am discutat si eu aspectul asta cu medicul..de aia ajung sa regurgiteze...e destul 150 ml pt o masa la un copil pana in 4 luni.
EU am avut probleme cu Andrei..cu perimetrul cranian..fusese suspect de hidrocefalie..pt ca i-a crescut f repede craniul-e capos ca tatas-o...am mers mult pe la neuropediatru sa-l urmarim..sa-i urmareasca evolutia sa nu fie probleme. Si fontanela i s-a inchis f greu...din cauza neasimilarii VIt D...i s-a inchis la 1 an jumate. Problema f mare e dc nu se inchide pana la 2 ani!
Si gemenii au fontanelele mari..spunea pediatra ca e normal la gemeni.
Monica..f frumos bodyul cu seful:)ai mei au cu "eu si tata o iubim pe mama"

Azi dau de baut..sotul meu implineste 32 ani..chiar povesteam aseara..si am concluzionat..ca niciodata nu si-ar fi imaginat ca la 32 ani vaa vea 3 copii...

Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

NEATA
JOANNA
FETELE , M-AM TREZIT CU INTEPATURI IN BURATA,,JOS DE TOT,,,ADIK LA NIV OVARELOR , BA STG BA DREAPTA, SI MA INTEAPA DE SE DUCE DUREREA IN JOS PE PICIOARE, SI MAI SIMT CEVA CIUDAT CARE AS PUTEA DESCRIE CA O "ZVACNITURA DUREROASA" CHIAR IN VEVERITA
CE SE INTAMPLA?????????

TREBUIA SA PLEC LA TARA , DA N-AM MAI PLECAT, AM BAGAT UN NOS-PA SI STAU INTINSA IN PAT.

19+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea

s-ar putea sa fie contractii; eu am avut in sarcina, de pe la 22 sapt a inceput sa ma "intepe" ceva exact cum zici tu, dar am neglijat, nu era o durere insuportabila; am crezut ca e normal, dar n-a fost asa; am ajuns in spital la 33s cu colul deschis; a fost si vina mea, dar si a doctorului care nu mi-a explicat clar ce tb sa fac, adica, pe langa faptul ca tb sa iau pastile (gynipral, no-spa, utrogestan), ar fi trebuit sa stau fff cuminte (foarte mult la orizontala); cand am ajuns in spital mi-au spus ca nu e normal sa ai vreun fel de durere, cat de mica ar fi
sfatul meu? du-te la dr. urgent!!!

_

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Aris: Si noi am alergat mult si bine pana i-am gasit o palariuta de soare pentru baietel, toate erau prea mari. Pana la urma i-am luat din Cora Militari - raionul de bebelusi un set de combinezon+palarioara turcoaz foarte misto, chit ca am dat vreo 60 RON pe el, dar are baiatul palarie. Cred ca este ce cauti, nu e sapca cu cozoroc, nu e banda care se leaga, e gen pentru fetite, doar ca e turcoaz.

Intreba cineva daca i-am dat lui bb calciu gluconat: de la maternitate mi-au prescris 10 fiole sa-i dau cate 1/2 pe zi. Vomita imediat dupa. Asa ca l-am luat eu in ideea ca ii transmit prin lapte.

Novus: Sa dea D-zeu sa fie alarma falsa (din prostia dr.), nu te grabi la biopsie si fa un tratament cum a zis Dyana. Iti tinem pumnii sa fie totul bine si sa se rezolve de la sine, fara nici o interventie.

Pe mine ma costa tacamul 180 RON antreu+peste+friptura+cafea, urmand ca bautura si tortul sa le aduc eu. Erau si meniuri la 200 RON, dar mare diferenta la mancare nu era.

Asi avea si eu o intrebare: mi-a zis fata de la personal ca nu-mi poate da Decizia de suspendare a contractului de munca pana nu o stampileaza ITM (camera de munca), iar acolo se depune dupa ce expira postnatalul.. Eu vroiam in prima zi de CIC sa depun deja dosarul, si asa dureaza 2,5 luni pana primesc banii pe card, acuma cu Decizia asta de suspendare ma intarzie si mai mult, iar sotul nu castifa atat de bine incat sa fie suficient salariul lui pentru luna intreaga.. Pot sa incerc sa depun dosarul oricum si sa duc hartia de suspendare dupa?..

Elena mami fericita de bebe Ianis (04.04.2009)

nu se poate..decizia e f importanta la dosar. asta se stampileaza de ITM doar in ziua in care ai cerut suspendarea

Fa un gest umanitar

POZE

eu lucrez intr-un minister si am facut o simpla cerere catre directorul meu general, nici macar catre cel de la resurse umane (asa au cerut, asa am facut); la depunerea dosarului am pus o copie dupa aceasta cerere cu aprobarea Dg si a fost okay. Sigur, e alt sistem, dar cred ca ar fi okay si la voi sa depuneti copie a cererii, aprobata intern, fara stampila a ITM (sau macar sa incercati)

_

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Neata'

Simina vorbeste cu medicul. Nu este normal sa ai dureri

Ayla, care dintre ele este Luana?! Parca sunt papusi amandoua. Este o scumpa!

joanna, poate ar fi bine sa nu il mai cantaresti in fiecare seara. Cantareste-l odata pe saptamana. Bebe al meu a crescut luna trecuta 300-400 g din cauza asta l-am trecut pe lapte praf.

http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746

Mergi la inceput

Mai fetelor..voi stiati ca a murit www.newsreport.ro/articole/Eveniment/4474931/Michael-Jackson-a-murit-in-urma-unui-stop-cardiac-VIDEO.html?tk=xx925xz12416z1" target="_blank"> regele?

Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput