Burtici fericite de septembrie-octombrie (82)
Raspunsuri - Pagina 9
techila spune:
buna seara burtici,
in primul rand: LA MULTI ANI, MONIKUS

!!!!!!
fetelor, nu va mai faceti griji, va zic eu sapt viitoare cum sta treaba cu botezul, cand, cum si de ce....vine soacra-mea sa shada la mine vreo saptamana

iar ea le stie pe toate

.
ea stie ca tre' sa stai cu un sapun dupa usa cand vin oameni sa vada bebeul (nu stiu de ce....), shade la usa cand intra omu' la copil sa il intrebe daca a facut sex in ziua respectiva, ca daca a facut nu-l mai primeste ca inseamna ca e murdar....stie multe lucruri...
iar soacra sora-mii stie si ea cateva (nu ca soacra-mea, dar....):
copilul nu iese din casa pana la botez, mama are voie sa umble desculta prin casa ca spurca casa si tre sa mearga cu capul acoperit si inca cateva lucruri mai stie ea, dar eu le-am uitat. ma interesez si va zic ca sa faceti intocmai, sa nu atrageti asupra voastra mania familiei nerespectand LEGILE BABESTI(cum a facut sor-mea si cum voi face, desigur, si eu).
noroc ca facem botezul in bucuresti si nu are ea cum sa isi bage coada, deja e pusa in tema sa se abtina daca nu vrea sa doarma la hotel
mai aveam ceva de zis??? nu mai stiu...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (28+) de 2 putze
si 
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila buna seara burtici, in primul rand: LA MULTI ANI, MONIKUS ![]() ![]() !!!!!!fetelor, nu va mai faceti griji, va zic eu sapt viitoare cum sta treaba cu botezul, cand, cum si de ce....vine soacra-mea sa shada la mine vreo saptamana ![]() ![]() iar ea le stie pe toate![]() ![]() .ea stie ca tre' sa stai cu un sapun dupa usa cand vin oameni sa vada bebeul (nu stiu de ce....), shade la usa cand intra omu' la copil sa il intrebe daca a facut sex in ziua respectiva, ca daca a facut nu-l mai primeste ca inseamna ca e murdar Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (28+) de 2 putze si ![]() |

Super tare faza cu såpunul.Iulika, cea mai fericitå
30+cu
Bruce Nicholas
raluk16 spune:
Maria, Melania deci se poate si asa... ![]()
Dana multumim de link
. Ia zi ce te supara, vremea de afara? La noi nu se mai opreste ploaia de cateva zile si pe strazi parca e Venetia... Si ce nu inteleg de cativa ani e de ce fulgera si tuna si dupa ce ploua de zile intregi, ca eu stiam cand eram mica de fulgere ca apar daca dupa caldura mare vine ploaia... Eu de obicei nu trag cu ochiu la nici un alt subiect, ca ma pierd cat e de mare forumul
, dar pe cand sa intru, am vazut ca e mai sus decat noi subiectul de fiv, am intrat, si am vazut niste poze dragute de tot cu niste gemeni nou nascuti, baiat si fata
.
techila succes cu soacra ![]()
![]()
! Ce-mi place aia cu sexul ![]()
![]()
pfuai, ma prapadesc de ras, uite cum o sa scap de cativa musafiri la bebita al meu
, nu neaparat ca vor fi ei activi in ziua respectiva, dar ma vor crede nebuna ![]()
![]()
![]()
23+ 
Clodute spune:
Buna seara fetele,
Eu nu prea scriu la voi dar va citesc...si nu imi scapa nici un rind...
Am acum si eu o problema... 
Am fost in seara asta la control... si toate bune si frumoase...colul ok...doctorul meu va fi la serviciu (nu in concediu ) cind trebuie sa nasc...Doamne ajuta ! ...dar
bebe inca nu s-a intors... eu am acum 29 de saptamini...si bebe nu e cu capul in jos...
CE MA FAC ???? 
Dati-mi si mie ceva idei.
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
Iulika29 spune:
Fetelor ce spuneti, acea bunatate de tartå cu visine a Monicainu merge si cu capsuni?? Pt ca eu nu gasesc visine aici si ma gandeam cu capsuni så o fac..Ce spuneti?
Iulika, cea mai fericitå
30+cu
Bruce Nicholas
MangaGirl spune:
clodute...nu dispera...nu se intampla nimik daca nu se intoarce. doar ca se va opta cu siguratna pentru cezariana. ultima prietena care a nascut, asa a nascut ca bb nu a vrut sa se intoarca.
ce mi-ati facut cu orezul asta fiert. am venit acum de la munca si trebuie sa ma apuc de smotru ca am invitate maine pe la mine...colegele de la munca pentru baby shower. au tinut ele neaparat sa-mi organizeze unul :) asa ca acum ma duc sa frec podele in dorul lui sergiu care e bine mersi acasa si cica ne duce dorul. iar aici casa mea e rece si goala de imi aud ecoul. 

presimt in seara asta vreo 2 episoade din brothers and sisters, asa de ciuda. vb mai incolo. ah, am atins un nou record la picioare umflate. m-am speriat. ma duc sa bag niste ceai. 

MangaGirl :-)
26+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
MangaGirl spune:
lucia by the way...marti seara cred ca-ti voi fi prin preajma. adik dorm la o prietena in harpenden ca mi-e greu sa iau autobuz de noapte pana in kings cross si de acolo tren. asta ar insemna sa plec de acasa pe la 4. asa ca m-am hotarat sa dorm in harpenden si dimineata sa iau 2 statii trenul. ce zici? desteapta sunt, nu?

MangaGirl :-)
26+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
daciana.ilie spune:
salut fetelor
eu sunt necajita si ingandurata si nu am stare ...dar nu vreau sa va incarc si pe voi
am intrat sa intreb daca este vre-una din noi avocat? daca da, pls pm..poate reusesc sa ma linistesc/lamuresc si eu.
va
si va urez tuturor sanatate!
La multi ani sarbatoritelor!
daciana
27+ cu Darius
aidaciolac spune:
in primul rand mie mi-a explicat luni ca inca mai are loc sa se suceasca si sa se invarteasca. Drept urmare la inceputul consultatiei era cu capul in jos si era atat de jos ca nu a putut sa ii masoare circumferinta , asa ca a inceput alte masuratori ... si pana a terminat consultatia era deja cu capul in lateral si a putut sa il masoare ... tin sa mentionez ca este foarte activ ...
Am prietena si fina mea si bebeii lor s-au intors inainte sa intre in travaliu ...
Emma nu s-a intors ca nici nu avea cum ca avea 4.400g , asa ca am nascut-o prin cezariana.
Deci , oricum ar fi situatia , nu cred ca are rost sa iti faci prea multe probleme ca va fi bine

raluk16 cred ca e mai simplu primele 2 saptamani sa le refuzi vizitele pe motiv ca nu te simti ok ... iar cand vor veni zici ca doar ce a mancat sau ca doarme sau ca ... sau ca nu esti de acord sa se apropie prea mult si gata (ultima chestie am spus-o eu cu tupeu la cei care nu prea intelegeau si nu s-au suparat ... eh , ar fi fost si culmea)
Manga la cat mai multe stelute

mary07 inca mi se pare
sa mai bag piciorul in baltoaca 
techila zau ca
, pai vreau si eu o soacra asa , macar sa am motiv sa ma iau de ea , ca a mea e exemplara , dar am niste dungi groase si negre pe creier ... si nu am cum sa i le spun 
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine