Burtici fericite de septembrie-octombrie (82)
Raspunsuri - Pagina 10
aidaciolac spune:
daciana.ilie poti sa ne incarci , macar sa poti tu sa te descarci 
manga pe mine ma tot bat la cap sa stau pe stanga sa mi se desumfle picioarele ... si sa stii ca asa si dorm si chiar merge se desumfla
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
daciana.ilie spune:
Aida, mai bine va povestesc maine sau luni dupa ce se lamuresc lucrurile...poate tragem si niste invataminte (e o poveste legata de banci, ipoteca si executare silita sau nu ..problema mea e ca nu mai am incredere in ce mi-a spus acu 2 luni functionara bancii ... pt ca nu mi-a dat in scris... 

)
oricum m-am mai linistit ... asa e firea mai mai optimista ... multumesc lui d-zeu !

...probabil ca vine si dintr-o naivitate ![]()
![]()
![]()
...scap eu si din asta 
si sa vezi atunci 

noapte buna
daciana
27+ cu Darius
Clodute spune:
Multumesc fetelor de incurajari... Sper si eu sa se intoarca...pentru ca dr meu mi-a zis ca nu este motiv de cezariana...ca se poate naste
si cu fundul.... 
Eu la primul copil nu am stiut ce e aia intors...pentru ca el a stat tot timpul cu capul in jos...
Acum insa mi-e frica de mor... si nu prea sunt nici eu fan cezariana...
Va mai tin la curent... pe 16 iulie fac eco si mai vedem atunci... poat totusi o sa o rog pe bebelina sa se intoarca ... 
Va pup, noapte buna
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
aidaciolac spune:
oooof daciana
, asteptam povestea 
Sau eu nu sunt de acord cu pupaturile. Ce atatea pupaturi !!! Pai eu inteleg si pe altul ca ii e drag , dar daca face o febra cine sufera , bebe sau pers care a pupat bebe. Pai eu nu am pupat nici un bebel mai mic de 6 luni , exceptie facand Emma ... si fina mea a doua intrase la banuieli cum ca as fi avut ceva cu ele ... si i-am explicat ... si pana la 6 luni mi-a lasat-o in grija de cateva ori , hranit si schimbat pampers si culcat (inainte sa o proiectez pe Emma) , dar cum sa indraznesc eu sa fac rau , brrrr 

.
Siiiigur ca se vor auzi pareri si una - alta , so what , dar daca nu sunteti de acord cu ceva eu zic ca este mai bine sa spuneti si asa nu va cresc dungile alea negre si va si descarcati . Eu asa procedez , ca daca nu spun ce am de zis prind ura si poate ca omul respectiv habar nu are ce m-a deranjat , iar daca as fi deschis gura nu ar mai fi existat problema ...
Cat despre dungile mele cu soacra , au aparut acum in ultimele luni , cand gandul meu si amintirile au inceput sa navaleasca si am facut niste conexiuni ... si problema este ca nu pot fi reparate , dar nici eu ma pot duce sa o trag de maneca ... si sa ii spun ca ani de zile ... dar va veni o vreme cand se va plange si imi va arunca mingia la fileu si atunci probabil o sa se mai subtieze dungile alea ...
huh , gata m-am descarcat , desi nu ma roade asta , o data pe luna pot sa o suport 3 ore poate si mai putin ...
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
lutoniana spune:
Clodute bebelusul se poate intoarce pana la 32-33 de saptamani, asa scrie in carticelele mele de specialitate pe care le-am citit de cateva zeci de ori. Nu e cazul sa te panichezi ca ,mai ai aproape o luna pana atunci.
Asta cu nascutul cu fundul nu stiu...dar e cam ciudata, eu stiu ca daca bebelusul nu s-a intors, se opteaza pentru cezariana.
Techila esti absolut criminala .....ce soacra ai, sa-ti traiasca !!!!

Manga ce sa zic...am vazut in Harpenden niste zone de case de nu am crezut ca exista si in realitate, aveau si cai si fazani....si pasuni intregi, si piscine.....deh oameni necajiti.
Are un aer deosebit oraselul acela sau sat ce-o fi ...pe care nu-l pot descrie dar pe unde am fost eu era ca si cum eram intr-o poveste.
Cea mai fericita
28 + cu 
lutoniana spune:
Iulika tarta aceea cu fructe merge cu ...tot felul de fructe si cu capsuni.
Mie imi place acea pufosenie de prajiturica cu caise....yamiiiii 

Cea mai fericita
28 + cu 
techila spune:
fetelor, soacra-mea in afara ca conduce lumea si le stie pe toate nu are nici un defect, chiar are suflet bun. adica acum abia astept sa vina ca am dat comanda de cozonac de casa (care pentru mine acum ar avea aproape valoare de
). si mereu imi cumpara cate ceva ( de obicei nu pe gustul meu, dar tot apreciez).
cat despre pupatul bebeilor - nici eu nu sunt adepta, mi s-a intamplat sa imi zica mamicile "ia-l in brate, pupa-l" eu venind de pe drumuri....-scuza mea a fost ca mi-e frica de bebei....
noapte buna doamnelor!!
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (28+) de 2 putze
si 
daciana.ilie spune:

hahahahah techila super fazele cu sapunul dupa usa, intrebarile legate de sex
... recunosc...soacra ta e mai tare decat a mea ![]()
a mea nu stie prea multe, are idei putine dar fixe ... sa dau un exemplu care-mi vine in minte acum ... io ii zic ca am probleme pt ca am placenta jos inserata .. si dau sa-i explic .. si ea dupa cateva secunde de tacere reia un subiect ...."io tot am vrut sa-ti zic...ca nu e ok sa stai cu 2 pisici in casa si copil mic" 

...deci ....
....sau .... 

... ca sa supravietuim ![]()
daciana
27+ cu Darius