Burtici fericite de septembrie-octombrie (82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Aida ai un caracter tare, se vede, bravo tie !
Ma repet, aici nu se pupa bebelusii pe fata sau pe mana, se pupa/mangaie pe par si sosetutze. Care intra in casa, e bine venit, doar sa se spele pe maini. Lasati rusinea la o parte, ii anuntati de la usa care sunt regulile casei.
Acum sa nu dati in extrem si sa stergeti clanta cu alcool dupa ce intra musafirul in casa, cum am auzit ca facea o mamica la primul copil. Si se lipeau de el toate bolile. La al 2-lea copil a fost mult mai relaxata, iar copilul sanatos. Cu cat te speli mai des cu alcool pe maini si-i pui o caciulitza in plus, cu atat se imbolnaveste mai tare.
Peter s-a nascut in octombrie, cu 2 zile inaite de botez a intrebat preotul ortodox daca mi-a facut cineva slujba mie. Ha!? ce-i aia? A venit acasa, mi-a facut slujba. Botezul l-am facut pe 25 decembrie, la ora 12, dupa slujba de dimineata. Petrecerea a fost la ora 7pm cu toate natiile si religiile.
Pentru copiii nascuti inafara Romaniei e foarte normal sa fie botezati cand se poate, la 1 luna, la 1 an, cand se poate.
Preotul venise in USA de 2 saptamani, se tinea tare in convingeri, vroia sa fie nasii ortodocsi. Din intamplare chiar erau, dar sunt convinsa ca acum dupa 4 ani s-a inmuiat
Normal ca iesi cu copilul afara cand vrei, lasati religia in pace, copilul are nevoie de soare (foarte multi fac icter in primele zile) si aer curat. Nici mama nu-i spurcata, Doamne ce-i cu vorba asta?
Sotul e de mult timp in USA si l-am intrebat ce crede el, de ce religia ortodoxa are asa de putini adepti in comparatie cu alte religii? Parerea lui e ca din cauza ca nu s-a schimbat nimic niciodata,pe cand alte religii s-au adaptat la viata reala, de dincolo de usa bisericii.

Diana 28 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata fetele, azi dau tocmai eu trezirea? Nu imi vine sa cred. Atunci dau eu ceiutul/cafeluta ca deh macar acum sa fac si eu cinste cu ceva.

Mutumesc tuturor celor care mi-au scris urari minunate numai de bine. M-as lungi prea tare sa va enumar pe toate aici. Am ramas impresionata de cat de unite sunteti toate cele din odisee. Va apreciez foarte multe si va transmit multi si multe .

Eu de-abia am fost in stare sa ma trezesc astazi. Din pacate a trebuit sa vin la munca la ora 8 dimineata. Totusi, in ciuda faptului ca sunt obosita de mor pt ca aseara la oara 12 noaptea inca sunau telefoanele non stop, azi trebuie sa imi revin repede. Cu atat mai mult cu cat la noapte la 3.30 trebuie sa plec spre aeroport si apoi spre Roma. Vedeti ca cadou am primit? EEEE mai ziceti voi ceva acum de sotul meu.

Ca sa va spun pe scurt asa, a fost frumos ieri. Am primit foarte multe flori. De-abia le-am putut cara acasa cu masina. Acasa am avut musafiri, a fost putin obositor dar...pana la urma a meritat pt ca ne-am simtit bine.

Lutoniana, sa stii ca ti-am ascultat sfatul si nu am facut excese. Mai mult de atat m-am cantarit azi si nu aveam nici un gram in plus nu ca ar fi fost vreo problema sa fie ceva in plus.

Per total a fost frumos.

Am reusit sa citesc cate ceva din ce ati scris voi. Si pe mine ma intereseaza problema botezului. Cred insa ca voi citi mai cu atentie cand ma intorc din weekend.

Va pup si va doresc o zi scurta la munca si mai ales usoara.

Monica 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata,

Nu prea am nimic de spus asa foooaaarte interesant.

Maria cum a fost noaptea, ai dormit bine? Picioarele s-au dezumflat de la ceai? Eu am trecut printr-o perioada de umflat picioare seara mai ales grea de tot. Insa a trecut odata cu vacata...nu stiu de ce, nu se mai umfla, ce-i drept, si tensiunea o am mica 10 cu 5 cam asa.
Ai ajuns la servici? Ai schimbat trenuri?

Lucia esti draguta Nici nu ai jignit si nu cred ca s-a simtit cineva jignit, e adevarat ca toti mai generalizam cand ne referim la unii si la altii si eu de ex nu suport generalizarea in nici o situatie, apare in atatea feluri, insa cu totii de fapt ne referim la acele grupuri care ne deranjeaza la propriu, care interfereaza cu viata noastra prin diverse modalitati niciodata placute. Tu esti o draguta si obiectiva pe deasupra, in mare asa .

Roxxy ce mai faci?

Techilla m-am distrat si eu cu soacra ta, ce tare! Sper ca vei sta cu sapunul la usa si cu intrebarea de baraj, intra cine poate la tine acasa

Si eu zic ca niste reguli sunt ok, atata timp cat nu sunt chiar extreme. Adica va dati seama ca faptul ca unii si altii iti spun ca il/o vor smotoci pe bebe nu inseamna ca o vor face. Si eu eram tare vehementa inainte sa vina Alessia...dupa, as fi vrut sa mai vina cineva, o mama, o soacra, sa mai dorm si eu 2 ore legate...si da, nu a pupat-o nimeni pe fata, pe manute da si nu imi place pt ca ei baga manutele in gurita constient sau nu la inceput, dar pa capsor, pe picioruse da.
Si sincer...nu prea vine lumea la bb atat de mic, adica vin, il vad si nu mai vin zilnic asa pt ca nu au de ce. Nu e fun pentru musafiri...si mai ales daca iesim afara cu ei...ei cam dorm afara, in casa e problema

Azi facem 28+ daca nu am schimbat. Acum ma duc si rezolv situatia.

Clau 27+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Monikus, spor la treaba si drum bun la Roma!!!!

varsta bb2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Monikus, spor la treaba si drum bun la Roma!!!!
varsta bb2

Multumesc frumos. Promit sa fac muuuuulte poze.

Monica 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata
Monikus,drum bun si un weekend cat mai minunat!!!!

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 30+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna dimineata!!!Si va invit la o cafeluta!
Eu am fost cateva zile la mama sa ma rasfatsi azi plecam si pana la socrii la Alba.

Zic si eu cu intarziere LA MULTI ANI MONIKUS si DELIA79!!!!

Si La multi ani si Crissa81!!!!

Ma duc sa mai citesc si revin

KIKI 26+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata si de la mine si cate o cana de

Monikus drum bun si distractie placuta , Roma

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

neata si de la noi
eu acum plec la mama, dar i'll be back.
stiti ca a murit michael jackson?? eu acum am aflat ca nu prea ma uit la tv...sa aiba Doamne Doamne grija de el
daciana, apropo de animale, pe mine m-a intrebat bunica sotului (mama soacrei): "nu ti-e frica mama? daca mananaca cateii pe copii?'
adica nu i musca sau imbolnaveste sau d-astea mai usoare, ii mananca direct
spor la munci!

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (28+) de 2 putze si

Mergi la inceput

La multi ani si din partea mea Crisei si tot ce isi doreste!

Kiki, multumesc pt urare.

Mary 07, aida, multumesc si voua. Sper doar sa nu ploua asa ca aici in Bucuresti in rest.... sunt sigura ca va fi foarte frumos. Singura problema va fi plimbarea cu avionul. Eu nu am mai fost niciodata si greata mea imi da oricum tarcoale in fiecare dimineata. Oricum, stiu ca in avion am pungi la dispozitie daca mi se face rau asa ca, si asta e un lucru bun. Daca trec cu bine si experienta asta..... sunt un mic geniu.

Techila, mama ta e foarte grijulie si de aia isi face atatea griji.

Monica 22+ cu

Mergi la inceput