Burtici fericite de septembrie-octombrie (82)
Raspunsuri - Pagina 12
monikus spune:
Mai fetelor m-ati inebunit cu soacrele voastre. Pe mine ma amuza copios.
Din fericire, a mea e foarte linistita si nu ma streseaza decat cu mancarea. Toata ziua ma pune sa mananc. Daca mergem la ei baga in mine ca la gasca pana dau inapoi. Nu vrea sa inteleaga deloc faptul ca nu pot sa mananc cat ea care are 100 kg. Pai la ea are unde sa intre in stomac la mine in schimb.... Daca vine la mine, pana nu scot din frugider ceva sa mananc nu ma lasa deloc in pace. Offf dar stiu ca ma streseaza pt ca vrea sa fie bebe sanatos si gras
.
Clodute, eu zic sa nu te agiti prea tare din cauza bebelului. Are inca timp suficient sa se intoarca cu capul in jos. Nu iti face ganduri negre de pe-acum. Mult curaj si credinta ca totul va fi bine. 
Monica
22+ cu 
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila buna seara burtici, in primul rand: LA MULTI ANI, MONIKUS ![]() ![]() !!!!!!fetelor, nu va mai faceti griji, va zic eu sapt viitoare cum sta treaba cu botezul, cand, cum si de ce....vine soacra-mea sa shada la mine vreo saptamana ![]() ![]() iar ea le stie pe toate![]() ![]() .ea stie ca tre' sa stai cu un sapun dupa usa cand vin oameni sa vada bebeul (nu stiu de ce....), shade la usa cand intra omu' la copil sa il intrebe daca a facut sex in ziua respectiva, ca daca a facut nu-l mai primeste ca inseamna ca e murdar....stie multe lucruri... iar soacra sora-mii stie si ea cateva (nu ca soacra-mea, dar....): copilul nu iese din casa pana la botez, mama are voie sa umble desculta prin casa ca spurca casa si tre sa mearga cu capul acoperit si inca cateva lucruri mai stie ea, dar eu le-am uitat. ma interesez si va zic ca sa faceti intocmai, sa nu atrageti asupra voastra mania familiei nerespectand LEGILE BABESTI(cum a facut sor-mea si cum voi face, desigur, si eu). noroc ca facem botezul in bucuresti si nu are ea cum sa isi bage coada, deja e pusa in tema sa se abtina daca nu vrea sa doarma la hotel mai aveam ceva de zis??? nu mai stiu... Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (28+) de 2 putze si ![]() |
Asa sunt soacrele astea

Ai fost fff simpatica!KIKI
26+
si
raluk16 spune:
Neatza!
La multi ani, Crissa!
Monikus, sa ai un weekend minunat!
Da, cum m-am trezit am aflat si eu de Michael Jackson. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
23+ 
lutoniana spune:
Buna dimineata soare,
Claucia multumesc
si mie imi place sa cred ca sunt obiectiva ![]()
Monikus have fun !!!!!!
Techila le poti pune botnita la cutulachi![]()
![]()
Stiu despre Michael, de noaptea trecuta, saracutul...tare mai imi placea ....asa ciudat cum era. Imi pare rau ca tocmai vroia si el sa faca o chestie acum, o relansare si nu a mai apucat.
Cred ca s-a jucat prea mult cu natura si cu operatiile si cu toate cate si-a facut....sau poate nu si chiar a facut un infarct ca oricare altul.
Kiki te salut cu drag...asa intre doua rasfaturi cum te afli.....
Cea mai fericita
28 + cu 
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac oooof daciana , asteptam povestea ![]() Sau eu nu sunt de acord cu pupaturile. Ce atatea pupaturi !!! Pai eu inteleg si pe altul ca ii e drag , dar daca face o febra cine sufera , bebe sau pers care a pupat bebe. Pai eu nu am pupat nici un bebel mai mic de 6 luni , exceptie facand Emma ... si fina mea a doua intrase la banuieli cum ca as fi avut ceva cu ele ... si i-am explicat ... si pana la 6 luni mi-a lasat-o in grija de cateva ori , hranit si schimbat pampers si culcat (inainte sa o proiectez pe Emma) , dar cum sa indraznesc eu sa fac rau , brrrr ![]() ![]() ![]() . Siiiigur ca se vor auzi pareri si una - alta , so what , dar daca nu sunteti de acord cu ceva eu zic ca este mai bine sa spuneti si asa nu va cresc dungile alea negre si va si descarcati . Eu asa procedez , ca daca nu spun ce am de zis prind ura si poate ca omul respectiv habar nu are ce m-a deranjat , iar daca as fi deschis gura nu ar mai fi existat problema ... Cat despre dungile mele cu soacra , au aparut acum in ultimele luni , cand gandul meu si amintirile au inceput sa navaleasca si am facut niste conexiuni ... si problema este ca nu pot fi reparate , dar nici eu ma pot duce sa o trag de maneca ... si sa ii spun ca ani de zile ... dar va veni o vreme cand se va plange si imi va arunca mingia la fileu si atunci probabil o sa se mai subtieze dungile alea ... huh , gata m-am descarcat , desi nu ma roade asta , o data pe luna pot sa o suport 3 ore poate si mai putin ... Alaturi de Sebi Aida ... 28+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Nici eu nu sunt de accord cu pupaturile
la copii mici...ma dispera !!!!Au impresia ca vai Doamne ce te bucuri ca isi pun saliva pe ei...
Eu si acum imi pup nepotica de 3 ani pe cap...mai exact pe parut...nu vreau sa o pup pe fatzuca ei cea fina...si pana pe la 1 an nici nu am pupat-o...eu cred ca voi fi f nesimtita si o sa le zic clar ca nu ii las sa ii pupe...si in primele saptamani chiar nu vreau sa las pe nimeni sa vina la ei
O sa fiu f rea!!!Dar pt binele bebeilor...asta e...KIKI
26+
si
MangaGirl spune:
neatza,
am dormti foarte bine ca a venit o prietena aici. in seara asta...asa-zisul baby shower.
ce rau imi pare de michale jackson, for some reason. am dat si eu drumu' la radio si uite ce-mi spun ei. uffff....
clau noaptea a fost ok...si ieri...cand am dormit la prietena...ceva mai anevoios cu transportul, dar ok. dar tot mai bine e acasa. am reusit sa fac curat juma de casa aseara. mai am jumate dupa ce vin azi de la moasa.
soacrele voastre sunt crminale. a mea e dragutza si mereu ii zice lui sergiu ca sa manac si sa nu ma enerveze...dar cand i-am spus intr-o doara sa vina sa stea la noi vreo luna dupa ce nasc, mi-a zis ca nu ar avea rabdare sa mai creasca copii si ca noi suntem baza. nu stiu cat e ea de fericita ca i-am facut copil mezinului, dar e tare bine ca suntem departe de toti si nu se baga nimeni.
picioarele nu mi s-au dezumflat peste noapte...si asta pt ca nu mi-am mai facut ceai. mi-a fost prea somn. azi am zi scurta la munca pentru ca am intalnire de gradul trei cu moasa...asa ca deseara promit sa-mi fierb niste papadii sa am pe tot week-endul. urate mai erau aseara si vinetii pe la glezna.
anyway, lasand la o parte descrieri oripilatoare...sper sa aveti un week-end minunat si sa va vad active pe aici :)
MangaGirl :-)
26+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui monikus Neata fetele, azi dau tocmai eu trezirea? Nu imi vine sa cred. Mutumesc tuturor celor care mi-au scris urari minunate numai de bine. M-as lungi prea tare sa va enumar pe toate aici. Am ramas impresionata de cat de unite sunteti toate cele din odisee. Va apreciez foarte multe si va transmit multi si multe .Eu de-abia am fost in stare sa ma trezesc astazi. Din pacate a trebuit sa vin la munca la ora 8 dimineata. Totusi, in ciuda faptului ca sunt obosita de mor pt ca aseara la oara 12 noaptea inca sunau telefoanele non stop, azi trebuie sa imi revin repede. Cu atat mai mult cu cat la noapte la 3.30 trebuie sa plec spre aeroport si apoi spre Roma . Vedeti ca cadou am primit? EEEE mai ziceti voi ceva acum de sotul meuVa pup si va doresc o zi scurta la munca si mai ales usoara. ![]() Monica 22+ cu ![]() |
Super!!!Distractie faina la Roma

KIKI
26+
si
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Buna dimineata soare, Claucia multumesc si mie imi place sa cred ca sunt obiectiva Monikus have fun !!!!!! ![]() Techila le poti pune botnita la cutulachi Stiu despre Michael, de noaptea trecuta, saracutul...tare mai imi placea ....asa ciudat cum era. Imi pare rau ca tocmai vroia si el sa faca o chestie acum, o relansare si nu a mai apucat. Cred ca s-a jucat prea mult cu natura si cu operatiile si cu toate cate si-a facut....sau poate nu si chiar a facut un infarct ca oricare altul. Kiki te salut cu drag...asa intre doua rasfaturi cum te afli..... Cea mai fericita 28 + cu ![]() |
Te salut si te sarut si eu

KIKI
26+
si
ramsan spune:
Buna dimineata!
Monikus, ce frumos cadou ai primit de ziua ta! Sa stii ca ai un sotz de admirat, asa mai zic si eu. Sa faci pozele promise ca sa ni se scurga si noua ochii dupa frumusetile Romei 
Techila
foarte tare soacra ta (la fel si sora-sa si mama lor)!
Daciana te asteptam cu detalii.
Ramona
Tudor Gruia 25+ 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
kiki_cri spune:
Manga,
cred ca e groaznic ca ai ramas fara Sergiu. Eu de mica am avut casa plina...stateam cu bunicii in casa deci nu am fost singura niciodata, mai mult nu am dormit singura niciodata....deci te inteleg perfect. F bine faci ca mai dormi pe la prietene sau le mai inviti la tine
.
KIKI
26+
si