Burtici fericite de septembrie-octombrie (82)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioanna81 spune:
neata fetele! 
nu soacre! NUUUUUUUU..... bad bad thing! nu place 

Ioana
27+ cu
bebe Carol Ioan
album Webshots
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanna81 neata fetele! ![]() nu soacre! NUUUUUUUU..... bad bad thing! nu place ![]() ![]() Ioana 27+ cu bebe Carol Ioanalbum Webshots |
super tare. Mi-a placut.Ramsan, sper sa fie frumos sa pot face poze si atunci cu siguranta le voi pune pe webshots sa vedeti si voi minunatiile de acolo. Si eu sunt super entuziasmata mai ales ca nu am mai fost in Italia pana acum.
Astazi sper sa fac rost si de cateva poze cu floricelele mele de ieri. Am ciordit aparatul unei sefe de pe-aici de la munca ieri ca sa fac poze
Monica
22+ cu
lutoniana spune:
Neata' Manga sa ne scrii cateva cuvinte de la moasa...chiar daca trebuie sa termini smotrul 
Cea mai fericita
28 + cu 
laura78nico spune:
Buna dimineata si de la noi!
Am baut
si citit tot din urma!
Monica distractie placuta!
Techila super faza cu soacra. Faza cu sapunul o stiam dar pe aia cu
nu! Uite ca m-ai invatam ceva.
Referitor la botez fetele eu stiu ca se boteaza oricand. Pe Ramona am botezat-o la 2 luni fara o saptamana. Am fost si eu la biserica dar mi-am facut dezlegarea de 40 de zile inainte. Cat despre scosul afara am scos-o cand mi-a dat voie doctora undeva pe la o luna. Nu i-am pus batista pe fata, dar avea o bratarica rosie la mana.
Manga te asteptam cu vesti!
Bafta!
Laura
22+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
lutoniana spune:
Am uitat sa schimb semnatura.
Nu imi vine sa cred ca vinerea viitoare am 30 de saptamani.
Yuhuuuuu !!!!!
Fetelor radem gumim...dar se "strange lantul" si eu nu am camasa de noapte pentru maternitate 
Cea mai fericita
29 + cu 
Ioanna81 spune:
mai fetelor, voi cum dormiti noaptea? adica dormiti?!?!??! ca mie mi-e un somn de nu-i adevart si cand sting lumina zici ca am dormit 4 zile continuu! nu mai stiu ce sa fac! asta e una... a doua intrebare: noi vopsim tocurile de la geamuri. camera este aerisita zdravan in tot acest timp si nu stau nici cu nasul in cutia aia! nu cred sa fie nici o problema, nu? ma mai gandesc eu si va mai intreb
aaa, sa uit si mai multe nu (uit cam des in ultima vreme) p-aia cu
o stiam si eu da' p-aia cu sapunul si cu picioarele goale si alte alea nu! da' nici nu vrea sa le aflu ca oricum ma cert cu toata lumea!
maica-mea deja a inceput cu sfintitul pentru toate alea (te doare mintea, daca ar fi dupa ea ne-am muta in biserica).
Ioana
27+ cu
bebe Carol Ioan
album Webshots
monikus spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Am uitat sa schimb semnatura. Nu imi vine sa cred ca vinerea viitoare am 30 de saptamani. Yuhuuuuu !!!!! Fetelor radem gumim...dar se "strange lantul" si eu nu am camasa de noapte pentru maternitate ![]() Cea mai fericita 29 + cu ![]() |
eu zic sa nu mai stai si sa iti cumperi "straie de gala" adica camasi evident.Manga tin si eu pumnii.

Laura, multumesc frumos.
Monica
22+ cu
ramsan spune:
Lutoniana, eu as spune ca nici nu e musai sa fie ca la carte o "camasa de noapte", ci poate fi foarte bine un tricou mai lungutz cat sa iti acopere partile interzise publicului, o rochita de casa... ceva acolo, desi cred ca un spital dintre cele civilizate iti va pune la dispozitie o astfel de "camasa" (nu din cea carpita si cu gauri cum am avut eu in spital).
Ramona
Tudor Gruia 25+ 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
selen80 spune:
Cu scuzele de rigoare pt intarziere, Monikus, La multi ani, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos, norocos si mancacios

Am intrat sa va zic ca am lipsit ieri si azi, pt ca ieri a fost ultima zi la birou si a trebuit sa-mi pun toate cele in ordine, sa-mi adun catrafusele, sa fac curatanie in calculator, samd....iar azi de la 8 dim m-am pus pe curatenie, pt ca diseara asteptam pe cineva in vizita, si trebuie sa-i dau o fatza casei asteia, ca santierul oricum nu s-a terminat, dar nici asa nu puteam sa primesc musafiri
acum am tare obosit dupa smotru, asa ca iau o pauza, cu un bol de fructe langa mine, ma pun pe recuperat, sa vad ce ispravi au mai facut fetele mele
PS: vad acum la TV ca a murit Michael Jackson
n-am fost fan infocat, dar n-are cum sa nu-mi para rau...sa se odihneasca in pace...
29+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
Roxxy80 spune:
Neata, draga mea.
Uite si eu pe aici. Matei e cam marait. Il chinuie rau caninii astia care nu mai ies. Baga manuta in gura (desi nu a facut niciodata asa).
Weekendul asta vreau sa termin si eu bagajul pt spital ca sa-mi iasa din cap.
Tu ce mai faci? Printesa?
| citat din mesajul lui claucia Buna dimineata, Nu prea am nimic de spus asa foooaaarte interesant. Maria cum a fost noaptea, ai dormit bine? Picioarele s-au dezumflat de la ceai? Eu am trecut printr-o perioada de umflat picioare seara mai ales grea de tot. Insa a trecut odata cu vacata...nu stiu de ce, nu se mai umfla, ce-i drept, si tensiunea o am mica 10 cu 5 cam asa. Ai ajuns la servici? Ai schimbat trenuri? Lucia esti draguta Nici nu ai jignit si nu cred ca s-a simtit cineva jignit, e adevarat ca toti mai generalizam cand ne referim la unii si la altii si eu de ex nu suport generalizarea in nici o situatie, apare in atatea feluri, insa cu totii de fapt ne referim la acele grupuri care ne deranjeaza la propriu, care interfereaza cu viata noastra prin diverse modalitati niciodata placute. Tu esti o draguta si obiectiva pe deasupra, in mare asa Roxxy ce mai faci? Techilla m-am distrat si eu cu soacra ta, ce tare! Sper ca vei sta cu sapunul la usa si cu intrebarea de baraj, intra cine poate la tine acasa Si eu zic ca niste reguli sunt ok, atata timp cat nu sunt chiar extreme. Adica va dati seama ca faptul ca unii si altii iti spun ca il/o vor smotoci pe bebe nu inseamna ca o vor face. Si eu eram tare vehementa inainte sa vina Alessia...dupa, as fi vrut sa mai vina cineva, o mama, o soacra, sa mai dorm si eu 2 ore legate...si da, nu a pupat-o nimeni pe fata, pe manute da si nu imi place pt ca ei baga manutele in gurita constient sau nu la inceput, dar pa capsor, pe picioruse da. Si sincer...nu prea vine lumea la bb atat de mic, adica vin, il vad si nu mai vin zilnic asa pt ca nu au de ce. Nu e fun pentru musafiri...si mai ales daca iesim afara cu ei...ei cam dorm afara, in casa e problema Azi facem 28+ daca nu am schimbat. Acum ma duc si rezolv situatia. Clau 27+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007 varsta bb2 |
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 28+