Burtici fericite de septembrie-octombrie (82)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

... si daca nu ma insel pachistanezii sunt hindusi

Aida, eu eram neagra de suparare si nu mai diferentiam atunci arabul de indian si de tatar. E prea mult de scris si de povestit si prefer sa iau o doza dubla de toleranta si sa trec peste nemultumirile mele, ca nu imi fac bine si numai ma necajesc.

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Stai Aida, ca de fapt vroiam sa mai spun ca eu nu am absolut nimic cu religia, dimpotriva chiar imi place cand trec pe langa moschei cum se aude, sincer va spun asta.
Eu am o problema colosala cu anumiti oameni pe care nu stiu cum i-as putea numi, evidentia...altfel decat prin apartenenta la o religie.
Dar repet, cu religia nu am nicio problema.

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Mie mi-a parut bine doamnelor si domnisoarelor sa stau in compania voastra dar deoarece pauza a luat sfarsit, capul la fund.
Revin mai pe inserat.
Sa aveti o seara placuta, odihnitoare, fara dureri si foarte frumoasa.

Monikus fara excese

Va pup cu drag

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Måi fetelor dar ce v-ati incins aici la vorbå..

Noi o så il botezam la ortodoxi..Suntem amandoi ortodoxi, pardon al meu e nimik..(e botezat la ortodoxi) dar acum ..simplu, ateu..Trebuie så merg si eu så vb cu preotu de pe aici..NU am mai fost la biserica de cand am venit aici. Asta e.

Iulika, cea mai fericitå 30+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
cred ca mama nu m-ar mai primi acasa dk il botez la catolici.

in conditiile in care esti maritata sau nu ?

Te rog sa ma scuzi dar nu m-am putut abtine de la asa o gluma proasta.
Cand ma gandesc ca iar mergi acasa ???? si urmeaza interogatoriul. Poate daca mergi cu Sergiu scapi si il abordeaza pe el, situatie de asemenea neplacuta offffffff

Cea mai fericita 28 + cu

asta e problema :) ca stie ca m-am logodit. am cedat psihic si am spus o juma de micniuna. si acum am lasa in pace ca stie ca ma marit dupa post. si sergiu nu vrea sa minta deloc si zice ca ii spune sa ma lase in pace si sa nu ma mai streseze. eu incerc mereu sa ii impac pe toti si nu cred ca inteleg ca treaba asta nu se poate. dar as vrea s-o fac si pe ea fericita. anyway...cam asa stau lucrurile.

MangaGirl :-) 26+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Geani, multumesc ! Sper sa nu mai ai arsuri!

Mary, sincer ma credeam bizara

Adi, mi-ai facut o pofta de "rasfat" cu tv si carti si gatit... oare cand se va termina si santierul asta la mine?

Angelli, pai si eu am trecut deja la sufixul "shpe" la kilograme, si la mine prima data s-au pus pe coapse si fund, deci cat il aveam eu inainte, acum s-a marit si e mai bombat

tulibu, felicitari pentru baietel! Eu sper sa aflu de la voi imediat ce se poate cere acest concediu de maternitate mai lung, ca vad ca sunteti unele tare pricepute!

Elle, multumesc mult!

Monikus la multi ani cu multa sanatate alaturi de familia ta!

Maria, felicitari pentru stelute ! Si succes in tara, sa-i dai gata cu nepotelul, sa le inchizi gura

Ioana, deci nu-i bine sa botezam mai tarziu de 40 de zile? Vai, pai daca nasc la sfarsitul lui octombrie am cel mult 3 saptamani pana la Post, asa ca ma gandeam la un Botez dupa Anul Nou. La mine pe calendar scrie ca nu se fac cununii si botezuri in posturile de peste an (si vorbind de cununii, nu cred ca se refera la petrecerea de nunta, ci la cununia din Biserica). In cazuri de urgenta se da voie, inclusiv moasele stiam ca sunt invatate sa "Boteze"

claucia, eu sunt chiar exagerata si nu stiu cum as face sa nu las lumea sa imi pupe bebeul si sa-l atinga dupa ce ei vin de afara (ca sa nu mai spun ca am cunostinte pe care le-am surprins ca nu se spala pe maini dupa ce merg la toaleta... ). Si stiu ca nu ma pot baza pe bunul simt al lor, pentru ca am vazut si acuma in sarcina, chiar mamici proaspete (care ai fi crezut ca stiu cat e de grav sa fac eu o febra in sarcina) nu le pasa de mine, si veneau in vizita. Ca sa nu mai spun de neamurile mele nesimtite cu varicela, Doamne, ca nici nu mai vreau sa-mi amintesc... Spuneti-mi cum ii pot opri pe oameni? Vai, si am si niste cunostinte care deja ma ameninta cat o sa-l smotoceasca, si nu sunt persoane obisnuite cu copii mici, parca vad ca nici nu o sa stie sa-i tina capul...

Lucia, nu stiu cum e cu oamenii care sar sa Boteze. Noi anul trecut am Botezat un baietel. Intr-adevar s-a cam oferit sotul, dar apoi l-am luat eu la povesti, ca eram ingrijorata de responsabilitate. In primul rand, esti responsabil de spiritualitatea lui, daca ajunge un om rau, eu stiu ca nasii sunt trasi la raspundere acolo sus . In al doilea rand, daca patesc ceva parintii, iarasi stiam ca nasii sunt responsabili de tot viitorul lui. Sotul voia neaparat, asa ca am acceptat, dar am vrut sa stie ca nu e numai pentru cheful din acea zi, si pentru Craciun, zile de nastere...

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Geani, multumesc ! Sper sa nu mai ai arsuri!

Mary, sincer ma credeam bizara

Adi, mi-ai facut o pofta de "rasfat" cu tv si carti si gatit... oare cand se va termina si santierul asta la mine?

Angelli, pai si eu am trecut deja la sufixul "shpe" la kilograme, si la mine prima data s-au pus pe coapse si fund, deci cat il aveam eu inainte, acum s-a marit si e mai bombat

tulibu, felicitari pentru baietel! Eu sper sa aflu de la voi imediat ce se poate cere acest concediu de maternitate mai lung, ca vad ca sunteti unele tare pricepute!

Elle, multumesc mult!

Monikus la multi ani cu multa sanatate alaturi de familia ta!

Maria, felicitari pentru stelute ! Si succes in tara, sa-i dai gata cu nepotelul, sa le inchizi gura

Ioana, deci nu-i bine sa botezam mai tarziu de 40 de zile? Vai, pai daca nasc la sfarsitul lui octombrie am cel mult 3 saptamani pana la Post, asa ca ma gandeam la un Botez dupa Anul Nou. La mine pe calendar scrie ca nu se fac cununii si botezuri in posturile de peste an (si vorbind de cununii, nu cred ca se refera la petrecerea de nunta, ci la cununia din Biserica). In cazuri de urgenta se da voie, inclusiv moasele stiam ca sunt invatate sa "Boteze"

claucia, eu sunt chiar exagerata si nu stiu cum as face sa nu las lumea sa imi pupe bebeul si sa-l atinga dupa ce ei vin de afara (ca sa nu mai spun ca am cunostinte pe care le-am surprins ca nu se spala pe maini dupa ce merg la toaleta... ). Si stiu ca nu ma pot baza pe bunul simt al lor, pentru ca am vazut si acuma in sarcina, chiar mamici proaspete (care ai fi crezut ca stiu cat e de grav sa fac eu o febra in sarcina) nu le pasa de mine, si veneau in vizita. Ca sa nu mai spun de neamurile mele nesimtite cu varicela, Doamne, ca nici nu mai vreau sa-mi amintesc... Spuneti-mi cum ii pot opri pe oameni? Vai, si am si niste cunostinte care deja ma ameninta cat o sa-l smotoceasca, si nu sunt persoane obisnuite cu copii mici, parca vad ca nici nu o sa stie sa-i tina capul...

Lucia, nu stiu cum e cu oamenii care sar sa Boteze. Noi anul trecut am Botezat un baietel. Intr-adevar s-a cam oferit sotul, dar apoi l-am luat eu la povesti, ca eram ingrijorata de responsabilitate. In primul rand, esti responsabil de spiritualitatea lui, daca ajunge un om rau, eu stiu ca nasii sunt trasi la raspundere acolo sus . In al doilea rand, daca patesc ceva parintii, iarasi stiam ca nasii sunt responsabili de tot viitorul lui. Sotul voia neaparat, asa ca am acceptat, dar am vrut sa stie ca nu e numai pentru cheful din acea zi, si pentru Craciun, zile de nastere...

23+

raluk eu mi-am botezat nepotul anul trecut la 3 luni ca nu am putut sa ajung mai rpd in rom. el s-a nascut pe 23 februarie si l-am botezat pe 2 mai.

MangaGirl :-) 26+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Buna tuturor!
Monikus, , sa fii iubita si sa ai un bebe sanatos tun!

24+ , mami de Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Fetele..eu nu sunt in toane bune de povestit astazi, dar v-am urmarit si am vazut ca ati vorbit un pic despre botez..am gasit ceva intersant (discutii pe forum cu diverse probleme/aspecte legate de acest subiect)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81119

Faptul ca am descoperit acest link nu este meritul meu, ci al unei mamici de zmeurici..din cand in cand, mai intru pe la ele si uite asa, se inmulteste lista mea de chestii "musai de citit"..oare am limita de linkuri pe care le pot pune la favorites?!! intreb si eu asa..
Sa aveti o seara buna!

Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Ne-am intors si noi de la plimbare cu una bucata copil ud care a luat la rand toate baltile e pe strada
Raluk,noi l-am botezat pe Alex in 12 ianuarie ( el fiind nascut in 2 noiembrie) pt ca atunci am gasit sala libera sa putem sarbatori si nunta....preotul n-a avut nimic imptriva.
Si eu stiu ca e o mare responsabilitate sa botezi un copil,si nu ma refer neaparat la partea materiala...nasii trebuie sa aiba un rol important in cresterea si educatia copilului.
Mi-am pus orez la fiert ca mi-ati facut pofta de orez cu lapte...fug sa vad de el si revin

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 30+, cu -Razvan

Mergi la inceput