Burtici fericite de septembrie-octombrie (82)
Raspunsuri - Pagina 7
ralu0308 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
..cand de fapt asta isi doreste oricine ![]() ![]() Cea mai fericita 28 + cu ![]() |
Pe de o parte DA, asa e!
Pe de alta...nu e bine sa te plictisesti la serv. Ajungi la saturatie repede si vrei altceva

Raluca
29+ mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09
lutoniana spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac![]() ![]() s-a ingrosat mai rau ceata? |
Ohhh..da.
Acum ca povestesti imi vine sa lesin de ras efectiv ca am participat si eu odata la o inmormantare a unei doamne reformate si parca nu "canta" nimeni nimic si oricum nu intelegeam absolut nicio iota din limba....
Am plecat acasa exact cum am venit
Cea mai fericita
28 + cu
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Mangulico dar micul Sasha ce va fi ? v-ati gandit cum il botezati ? ![]() ![]() Cea mai fericita 28 + cu ![]() |
cred ca treusesc sa-l fac ortodox ca pe maica-sa

. parca, parca...sunt pe drumul cel bun la castigat batalia asta. nu-mi place ideea ca daca il botez la catolici, el nu isi va putea schimba religia mai tarziu. nu ca mi-as dori sa o schimbe, dar macar sa aiba libertatea sa o faca. ortodocsii sunt mai blanzi cand e vorba de chestii din astea. si apoi...cine crezi ca-l va duce la biserica? ta-su? sa fim seriosi.MangaGirl :-)
26+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
aidaciolac spune:
Manga asa sa fie cum zici , oricum merg sa ma interesez sa vad cum sta treaba si aici si cu manastirea ... ca parca am nascut si trebuie sa botez ... doamneeee .
Chiar , Erin e nume de baiat sau de fata ? ca husbantu a zis ca asta ii place ... ca eu nu am vrut Miclosh (asta ca sa stiti cum se citeste) dar se prescurteaza Micky , iar el nu a vrut Mihai , daca era fata era mai simplu ca am gasit imediat Rebecca Ioana
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
lutoniana spune:
Pentru ca am ajuns la capitolul religie ma framant de doua zile groaznic si vreau sa fac ceva ca sa nu mai fiu stresata si "apasata".
Am postat ceva zilele trecute cand am fost extrem de suparata si dezamagita de niste pakistanezi si eram si foarte obosita si am scris niste cuvinte destul de dure.
Dupa ce m-am bagat in pat sa dorm mi-am amintit brusc de Selenica pe care o simpatizez foarte mult si care dupa parerea mea este o fata cu deosebit de mult bun simt (pe care-l apreciez eu mai mult decat orice alta calitate) si am realizat ca ea are alta religie, musulmana (sper sa nu ma insel).
Am vrut sa ma dau jos din pat, sa-mi alung barbatul de la calculator sa imi cer scuze fata de ea pentru iesirea mea ...dar ma durea burta si ca o lasa am preferat sa treaca cateva pagini si sa uit ce am scris.
Te rog Selenico sa ma scuzi si sa stii ca stiu ca in toate religiile sunt oameni buni si oameni rai si nu am vrut sa fiu chiar asa de dura.
PS - acum ma simt mult mai bine.
Cea mai fericita
28 + cu 
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac Manga asa sa fie cum zici , oricum merg sa ma interesez sa vad cum sta treaba si aici si cu manastirea ... ca parca am nascut si trebuie sa botez ... doamneeee . Chiar , Erin e nume de baiat sau de fata ? ca husbantu a zis ca asta ii place ... ca eu nu am vrut Miclosh (asta ca sa stiti cum se citeste) dar se prescurteaza Micky , iar el nu a vrut Mihai , daca era fata era mai simplu ca am gasit imediat Rebecca Ioana Alaturi de Sebi Aida ... 28+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
cred ca depinde de tara. astia imi spun aici ca Sasha e nume de fata si eu ma iau cu ei de piept si le spun ca e rusesc pentru Alexandru...dar toti imi spun ca e gay. Asa ca aici Erin, e nume de fata...dar cine stie
MangaGirl :-)
26+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
aidaciolac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Ohhh..da. Acum ca povestesti imi vine sa lesin de ras efectiv ca am participat si eu odata la o inmormantare a unei doamne reformate si parca nu "canta" nimeni nimic si oricum nu intelegeam absolut nicio iota din limba.... Am plecat acasa exact cum am venit Cea mai fericita 28 + cu ![]() |
pai da
manga felicitari de reusita
, dar in cazut tau e mai simplu pentru ca stii ce vrei. Oricum , sa fie asa cum vrei 
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
MangaGirl spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui aidaciolac
pai da manga felicitari de reusita , dar in cazut tau e mai simplu pentru ca stii ce vrei. Oricum , sa fie asa cum vrei ![]() Alaturi de Sebi Aida ... 28+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
cred ca mama nu m-ar mai primi acasa dk il botez la catolici. eu i-am promis ca-l voi duce la ambele biserici, sa inteleaga cum e si la unii si la altii si sa-i fac dreptate lui ta'su...dar mama lui e ortodoxa...asa ca sper sa nu imi faca figuri.
MangaGirl :-)
26+ cu Sasha Laurian 
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl cred ca mama nu m-ar mai primi acasa dk il botez la catolici. |
in conditiile in care esti maritata sau nu ?

Te rog sa ma scuzi dar nu m-am putut abtine de la asa o gluma proasta.
Cand ma gandesc ca iar mergi acasa ???? si urmeaza interogatoriul. Poate daca mergi cu Sergiu scapi si il abordeaza pe el, situatie de asemenea neplacuta offffffff

Cea mai fericita
28 + cu
aidaciolac spune:
eu de fapt nu inteleg de unde invrajbirea asta intre religii , si de unde altundeva daca nu din cauza b...lor 

ca daca ar fi sa stam sa ne gandim este vorba de acelas sfant duh si fiu si tata ...
si ca veni vorba de musulmani si de Selenica , in Constanta unde m-am nascut si crescut am avut colegi , vecini si prieteni turci si tatari , tigani nu imi aduc aminte sa fi avut desi sunt si prin Constanta si nu tin minte sa fi fost vreo ura fata de ei , chiar bunicii mei aveau o gluma cum ca ar trebui sa ma marit cu un musulman ca eu sunt foarte mare amatoare de carne , branza , iaurt de oaie ... ![]()
... si daca nu ma insel pachistanezii sunt hindusi ![]()
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()