Burtici fericite de septembrie-octombrie (82)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Mai fetelor ...eu ador locul asta....de cate ori reusesc sa ma linistesc si eu putin si sa ma mai calmez, fiind extrem de agitata din fire. din toate punctele de vedere....mai apare cate ceva.
Pai eu la toate botezurile la care am fost mergeam la biserica sambata sau duminica cu flori pentru doamna mama si doamna nasa, asistam si faceam poze la bebelache cum face baldabac si apoi ne urcam in masina si mergeam sa papam papa bun, sa bem, sa dansam si toata lumea sa traga in disperare de bietul copilas, sa se pozeze cu el ...si sa nu-l lase sa doarme (exagerez si eu acum ca mai apuca sa doarma intr-un colt fara fum de tigare, in carucior).
A doua zi dupa chermeza vin nasii acasa si i se face acea celebra baita in care i se pun floricele, orez, banuti, fulgi, aur...ma rog, fiecare cu cate o semnificatie care mie personal imi plac.

Si acum aflu ca mai sunt si alte variante de botez .....ignoranta ce sunt

Cea mai fericita 28 + cu

hehehe , pai in mare asa stiu si eu , dar mai sunt si niste substraturi bine tainuite si ascunse.
si acum mai serios , pe mine ce ma nelinisteste e ca daca ar fi sa botez pe bebe Erin la ortoxi nu cred ca gasesc nasi ortodoxi ceea ce e obligatoriu din cate stiu , si daca gasesc si nici nasii nu stiu cam cum sunt oranduielile in zona asta (ca doar nu am pretentii sa stie din zona mea) atunci clar este bai mare ... cred ca merg sa imi scot o bere fara alcool si sa ca eu oricum ma imbat si de la asta

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

nu cred ca e obligatoriu. fratele lui sergiu e catolic...catolicii sunt cei care nu accepta nasi ortodocsi.

MangaGirl :-) 26+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

lutoniana foarte bine punctat
ma bufnea rasul in timp ce iti citeam postul si as mai fi completat tot cu cateva observatii dar ma abtin

Deci: cum se aleg nasii? Nu de alta dar noi nu avem nasi de cununie ca asa e la reformati ... mai complicat nici nu puteam sa ma marit ... pana la urma bine ca nu mi s-a pus pata pe un musulman ... atunci sa fi vazut
glumesc si eu , faza e ca sunt pe nisipuri miscatoare la religie , acum cred una , acum imi aduc aminte ... si cred alta si daca imi mai aduc aminte ceva cred si a treia varianta ... cumva poate va fi , pana atunci mai citesc pe la voi si o sa ma mai razgandesc de cateva ori cred ca e voie

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Una din nepoatele mele a fost botezata de o tipa din Olanda, prietena cu cumnata mea, care dupa spusele preotului nu avea niciun Dumnezeu, nefiind botezata de nicio culoare.
Si inainte de a o boteza pe cea mica, cu cateva zile, i-a bagat si ei, nasei un botez de control, ortodox, din care fata oricum nu intelesese nimic dar a zis ca face tot ce este necesar ca sa o boteze pe micuta.
Asa ca ma gandesc ca poate au si ortodocsii ceva idei fixe....dar nu prea le cunosc.

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

nu cred ca e obligatoriu. fratele lui sergiu e catolic...catolicii sunt cei care nu accepta nasi ortodocsi.

serios? ce bine ar fi , ar insemna treaba pe jumatate rezolvata , apoi sa le dau nasilor o inregistrare sa vada cum se procedeaza la ortodoxi , ca am nasi ea catolica si el reformat ...

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:

Deci: cum se aleg nasii? Nu de alta dar noi nu avem nasi de cununie ca asa e la reformati ... mai complicat nici nu puteam sa ma marit ...

Adica inteleg ca te-ai putut marita fara sa iti schimbi religia ? Se poate si asa ?
La mine cu cat continuam discutia cu atat e ceata si mai densa
Eu credeam ca in astfel de situatii unul trebuie sa renunte, dar se pare ca m-am inselat IAR.

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

serios? ce bine ar fi , ar insemna treaba pe jumatate rezolvata , apoi sa le dau nasilor o inregistrare sa vada cum se procedeaza la ortodoxi , ca am nasi ea catolica si el reformat ...

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

pai de ex. cand i-am spus ca sergiu e catolic si la cununie a zis ca nu-i problema. il spovedeste, il impartaseste, fara botez si care e problema? ortodocsii sunt un pik mai toleranti in chestiile astea decat alte religii.

MangaGirl :-) 26+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Buna fetele,

Am terminat dupa o absenta indelungata de pe forum un ultim meu proiect la firma.

Se pare ca nu voi mai primi nici un altul, deoarece se intind pe mai multe luni...ceea ce insemana ca voi intra in prenatal in vreo 2 sapt!

E oarecum ciudat sa nu mai primesc treaba...(eu fiind o persoana activa)...dar voi avea timp sa rezolv alte probleme...sper:)

Ma duc din urma sa va citesc, sa ajung la zi...si ma intorc

Raluca 29+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Mergi la inceput

Mangulico dar micul Sasha ce va fi ? v-ati gandit cum il botezati ?

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralu0308

E oarecum ciudat sa nu mai primesc treaba...

..cand de fapt asta isi doreste oricine

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:

Deci: cum se aleg nasii? Nu de alta dar noi nu avem nasi de cununie ca asa e la reformati ... mai complicat nici nu puteam sa ma marit ...

Adica inteleg ca te-ai putut marita fara sa iti schimbi religia ? Se poate si asa ?
La mine cu cat continuam discutia cu atat e ceata si mai densa

Cea mai fericita 28 + cu

oh te cred , iti dai seama ce e in capul meu ?
deci m-am cununat la reformati fara nasi si fara sa imi schimb religia , ca daca o schimbam atunci nu mai era nici un dubiu ca Erin trebuie sa fie reformat corect?
Dar eu pana sa ma cunun cu husbantu meu am si botezat 2 fetite reformate prima a tinut-o el in brate si pe a doua am tinut-o eu si el nici nu a fost prezent ca nu ajunsese din cursa si eu de religie ortodoxa ... ca sa nu mai zic ca nu am inteles nimic din slujba ca nu a zis preotul nimic in romaneste si maghiara e inca limba straineza pt mine (mai inteleg si leg cate ceva acum ...)

nah , dar vezi tu ca eu nu inteleg cum e la ortodoxi ca astia sunt cam ciufutzi (scuzati expresia) pe aici prin zona ... ca deh , Banatu-i fruncea

s-a ingrosat mai rau ceata?

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput