Burtici fericite de septembrie-octombrie (82)
Raspunsuri - Pagina 6
MangaGirl spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
hehehe , pai in mare asa stiu si eu , dar mai sunt si niste substraturi si acum mai serios , pe mine ce ma nelinisteste e ca daca ar fi sa botez pe bebe Erin la ortoxi nu cred ca gasesc nasi ortodoxi ceea ce e obligatoriu din cate stiu , si daca gasesc si nici nasii nu stiu cam cum sunt oranduielile in zona asta (ca doar nu am pretentii sa stie din zona mea) atunci clar este bai mare ![]() ![]() ... cred ca merg sa imi scot o bere fara alcool si sa ca eu oricum ma imbat si de la asta Alaturi de Sebi Aida ... 28+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
nu cred ca e obligatoriu. fratele lui sergiu e catolic...catolicii sunt cei care nu accepta nasi ortodocsi.
MangaGirl :-)
26+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
aidaciolac spune:
lutoniana foarte bine punctat 

ma bufnea rasul in timp ce iti citeam postul
si as mai fi completat tot cu cateva observatii
dar ma abtin
Deci: cum se aleg nasii? Nu de alta dar noi nu avem nasi de cununie ca asa e la reformati 
... mai complicat nici nu puteam sa ma marit ... pana la urma bine ca nu mi s-a pus pata pe un musulman ... atunci sa fi vazut 

glumesc si eu , faza e ca sunt pe nisipuri miscatoare la religie , acum cred una , acum imi aduc aminte ... si cred alta si daca imi mai aduc aminte ceva cred si a treia varianta
... cumva poate va fi , pana atunci mai citesc pe la voi si o sa ma mai razgandesc de cateva ori
cred ca e voie
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
lutoniana spune:
Una din nepoatele mele a fost botezata de o tipa din Olanda, prietena cu cumnata mea, care dupa spusele preotului nu avea niciun Dumnezeu, nefiind botezata de nicio culoare.
Si inainte de a o boteza pe cea mica, cu cateva zile, i-a bagat si ei, nasei un botez de control, ortodox, din care fata oricum nu intelesese nimic dar a zis ca face tot ce este necesar ca sa o boteze pe micuta.
Asa ca ma gandesc ca poate au si ortodocsii ceva idei fixe....dar nu prea le cunosc.
Cea mai fericita
28 + cu 
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl nu cred ca e obligatoriu. fratele lui sergiu e catolic...catolicii sunt cei care nu accepta nasi ortodocsi. |
serios? ce bine ar fi , ar insemna treaba pe jumatate rezolvata , apoi sa le dau nasilor o inregistrare sa vada cum se procedeaza la ortodoxi
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac Deci: cum se aleg nasii? Nu de alta dar noi nu avem nasi de cununie ca asa e la reformati ![]() ... mai complicat nici nu puteam sa ma marit ... |
Adica inteleg ca te-ai putut marita fara sa iti schimbi religia ? Se poate si asa ?
La mine cu cat continuam discutia cu atat e ceata si mai densa
Eu credeam ca in astfel de situatii unul trebuie sa renunte, dar se pare ca m-am inselat IAR.
Cea mai fericita
28 + cu
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui aidaciolac
serios? ce bine ar fi , ar insemna treaba pe jumatate rezolvata , apoi sa le dau nasilor o inregistrare sa vada cum se procedeaza la ortodoxi Alaturi de Sebi Aida ... 28+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
pai de ex. cand i-am spus ca sergiu e catolic si la cununie a zis ca nu-i problema. il spovedeste, il impartaseste, fara botez si care e problema? ortodocsii sunt un pik mai toleranti in chestiile astea decat alte religii.
MangaGirl :-)
26+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
ralu0308 spune:
Buna fetele,
Am terminat dupa o absenta indelungata de pe forum un ultim meu proiect la firma.![]()
Se pare ca nu voi mai primi nici un altul, deoarece se intind pe mai multe luni...ceea ce insemana ca voi intra in prenatal in vreo 2 sapt!
E oarecum ciudat sa nu mai primesc treaba...(eu fiind o persoana activa)...dar voi avea timp sa rezolv alte probleme...sper:)
Ma duc din urma sa va citesc, sa ajung la zi...si ma intorc
Raluca
29+ mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09
lutoniana spune:
Mangulico dar micul Sasha ce va fi ? v-ati gandit cum il botezati ?

Cea mai fericita
28 + cu 
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui ralu0308 E oarecum ciudat sa nu mai primesc treaba... |
..cand de fapt asta isi doreste oricine

Cea mai fericita
28 + cu
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui lutoniana
Adica inteleg ca te-ai putut marita fara sa iti schimbi religia ? Se poate si asa ? La mine cu cat continuam discutia cu atat e ceata si mai densa Cea mai fericita 28 + cu ![]() |

oh te cred , iti dai seama ce e in capul meu ? 

deci m-am cununat la reformati fara nasi si fara sa imi schimb religia , ca daca o schimbam atunci nu mai era nici un dubiu ca Erin trebuie sa fie reformat
Dar eu pana sa ma cunun cu husbantu meu am si botezat 2 fetite reformate

si maghiara e inca limba straineza pt mine (mai inteleg si leg cate ceva acum ...)nah , dar vezi tu ca eu nu inteleg cum e la ortodoxi ca astia sunt cam ciufutzi (scuzati expresia) pe aici prin zona ... ca deh , Banatu-i fruncea

s-a ingrosat mai rau ceata? Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

ceea ce e obligatoriu din cate stiu , si daca gasesc si nici nasii nu stiu cam cum sunt oranduielile in zona asta (ca doar nu am pretentii sa stie din zona mea) atunci clar este bai mare