Burtici fericite de septembrie-octombrie (82)
Raspunsuri - Pagina 23
selen80 spune:
Aida, sunt la dna Torok, fosta Daduianu...
stiti ce m-a mai linistit? ca am gasit tot felul de grafice pe net, si la toate variaza de la 1.4 la 1.9 kg pt varsta de 30 de sapt....deci se pare ca noi suntem la limita de jos, asta este....eu pana acum n-am luat deloc vitamine, decat Ca+ MG, pt ca se dezvolta bine, deci probabil acest nou aport va fi binevenit si va ajuta....mai are timp, in 10 sapt., sa ia destul...
iar pt problema cu intorsul...stiu ca n-am ce face, asa ca de ce sa-mi fac sange rau? nu sunt nici prima nici ultima cu ceza, asta e....nu pot decat sa vorbesc cu ea, poate se indura sa se intoarca in astea 2 sapt ![]()
Manga, am vazut si eu lucrusoarele, sunt f frumoase, sa le folositi sanatosi si voiosi!
a, mi-am aadus aminte....am fost si la clinica privata, si cred ca ramanem hotarati pe ea....numai cand am vazut cum luceau toate de noi ce erau, ce liniste era, ce frumos a vorbit receptionista cu noi, si cred ca a fost de ajuns....e absolut totul inclus in pret (la bagaj nu tb sa am decat lucrusoarele mele intime, gen periuta, creme etc...si eventual hainutze pt bebe, daca vreau s-o imbrac in ceva anume..), iar daca Doamne Fer nu putem iesi din spital dupa cele 4 zile, fiecare zi in plus e 200 de ron...ceea ce nu mi se pare mult...
ma duc sa fac un piure...![]()
30+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
uve_got_mail spune:
Si legat de credite si noi am luat echivalentul in franci a 90000euro credit ipotecar acum un an jumate...si urmarim Liborul in fiecare zi; suntem destul de speriati de chestia asta cu marirea dobanzii pentru a acoperi diferentele la valoarea de piata a apartamentului, dar noi sa fim sanatosi, sa speram ca o sa avem locuri de munca si asta este...
24+ , mami de
Sarah Maria
ralu80 spune:
De ce te gandesti tu la prostii? Gandeste pozitiv...fetita ta va fi sanatoasa, frumoasa, desteapta. Bucura-te de aceasta perioada.
Raluca
30+
mama Rianei(2 iulie 2006)
ralu80 spune:
Pentru uve got mail era mesajul anterior , ca am uitat sa specific.
Raluca
30+
mama Rianei(2 iulie 2006)
MangaGirl spune:
selen bravo ca sunteit bine...si lasa ca se ingrasa ea :) ai vazut ce am primit la baby shower, da? acum ma duc in oras...sa imi caltesc ochii ca sunt sales masive deja de vara. ne auzim mai tarziu
MangaGirl :-)
26+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 Aida, sunt la dna Torok, fosta Daduianu... stiti ce m-a mai linistit? ca am gasit tot felul de grafice pe net, si la toate variaza de la 1.4 la 1.9 kg pt varsta de 30 de sapt....deci se pare ca noi suntem la limita de jos, asta este....eu pana acum n-am luat deloc vitamine, decat Ca+ MG, pt ca se dezvolta bine, deci probabil acest nou aport va fi binevenit si va ajuta....mai are timp, in 10 sapt., sa ia destul... iar pt problema cu intorsul...stiu ca n-am ce face, asa ca de ce sa-mi fac sange rau? nu sunt nici prima nici ultima cu ceza, asta e....nu pot decat sa vorbesc cu ea, poate se indura sa se intoarca in astea 2 sapt |
asa te vreau
. Uitandu-ma la voi acum realizez ca eu nu stiu greutatea Cat despre clinica privata si eu am zis ca sa incerc , dar apoi m-am razgandit si pe urma m-am razgandit iar cand mi-a adus aminte prietena mea unde trebuie sa dau spagi , ture ... nu mai zic de ambient si miros ... oricum trebuie sa intreb si eu cat este ziua de spiralizare in plus ...
uve_got_mail nu te mai gandi aiurea , stiu ca e fara voia ta si mintea pur si simplu o ia la galop , incearca sa alungi gandurile astea si sa faci altceva in momentele alea

Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
uve_got_mail spune:
Oricum, fiica-mea ma incurajeaza cu cateva picioruse zdravene si imi revin, ii mai spun ca a nimerit la o mama depresiva si denaturata
, da' noi ne iubim si asa...Sper ca marti sa o vad si eu la o ecografie, poate si-a dat jos lantucul de la gat
ca o sa ii cumpere unul mami!
Voi va pricepeti sa faceti un capitol nou?
Va
pe toate si multumesc ca existati
25+ , mami de
Sarah Maria
aidaciolac spune:
selen realizez ca nu mai stiu cum o chema pe dr la care mergeam eu la Constanta
, dar mama sigur trebuie sa stie ca doar la aia mergea si ea.
Nu inteleg de ce va este frica de cezariana. Eu prima nastere am avut-o cu cezariana si a fost super ok. A doua zi l-am pus pe husbant sa ma ridice din pat (sa ma ajute) si am stat 2 minute , dar urmatoarea zi deja mergeam la toaleta singura . Nu am fumat si operatia s-a inchis imediat , nu am avut dureri , abia daca se cunoaste sub linia chilotului si multe. In afara faptului ca mi-au facut anestezie generala nu regret nimic , ba mai mult , auzind prin ce au trecut fetele cu nastere normala , dupa ce m-au mutat de pe ATI , am zis ca nici macar nu sunt curioasa sa incerc , dar neexperimentand nasterea normala nu pot sa imi dau cu parerea ...
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
selen80 spune:
Uve_got_mail, sper si eu sa se rezolve cu bine
desi lucrez la banca, la noi n-au fost cazuri de excutare silita pana acum pt ca celor care au facut cerere li s-a acordat perioada de gratie, si n-au fost probleme...asa ca n-as sti ce sfat sa-ti dau, cel mai bine vorbiti cu un avocat, jurist, care sa studieze f bine contractele si sa va sfatuiasca.....pt ca nu stiu cat de corect a fost sa nu va acorde peioada de gratie in conditiile in care veniturile tale, pe baza carora ati luat creditul, s-au micsorat si ele....
si fetelor, va multumesc tare pt gandurile bune 
30+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
uve_got_mail spune:
Selen,
, Daciana are probleme cu creditul; noi din fericire ne permitem ratele deocamdata, dar platim doar dobanda, peste inca doi ani vom incepe sa platim si principalul si vom mai vedea ce va fii - eu doar ma plangeam ca sunt discutii de genul modificarii marjei bancii din formula de calcul a ratei din cauza prabusirii pietei imobiliare. Sper sa nu se ajunga la chestii din astea pentru ca eu am acum Libor6m+4%, daca s-ar transforma in Libor 6m+6%, la suma luata de noi s-ar simti la buzunar destul de serios.
Scuze ca am intrat in termeni de specialitate oarecum, tu Selen stii despre ce e vorba...
25+ , mami de
Sarah Maria