Burtici fericite de septembrie-octombrie (82)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

uffffff.... dau eu stingerea ... gata cu petrecerea! merg si eu la culcush

noapte buna dragelor!

daciana

27+ cu Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata , haideti la

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

neatzaaaaaaaaaaaaaaaa,

mai fetelor, v=ait trezit. eu am chefuit aseara la baby shower pana pe la 12 juma. am mancat muuuuulta pizza si alune si uite acu ma duc sa pun cadourile pe webshots. picioarele mi s-au facut si mai urate aseara...incep sa ma sperii tare. nici acu' nu-s dezmortite. ma duc sa bag si un ceai dupa cafea

MangaGirl :-) 26+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

gata...am pus poze...am primit the baby monitor de la BT, asa cum am vrut si apoi niste hainute simpatice si un propop cu colt si cu urechiuse de la Baby Gap super moi si pufoase, de imi vine sa le imbrac eu :). voi cum de nu v-ati trezit pana la ora asta?

MangaGirl :-) 26+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

ba ne-am trezit , dar mai lenevim in canapea cu un ochi pe forum si unu la tv

... ma bag la poze imediat

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Neatza fetele!
Noi acum ne-am intors de la control....cu vesti nu foarte bune....grasanca mea s-a transformat intr-o luna in "manechin"...cica e cam slabutza...a luat doar 500 de gr, si a ajuns la 1.35 kg...este dezvoltata in lungime, capul si femurul ok, dar e slabutza....asa ca m-a trecut pe vitamine la greu (dar...cu mare grija totusi la alimentatie sa nu ma ingras si eu pe langa ea...), plus utrogestan 2 pe zi....a, si cica sa stau cat mai mult intinsa pe stanga, pt ca asa se alimenteaza bebe cel mai bine....sa vedem, peste 2 sapt mai avem un control, poate mai pune si ea putina carnita pe ea pana atunci....

in plus...s-a intors cu capul in sus, si mai are doar 2 saptamani pana la 32, cand ar trebui sa se pozitioneze pt nastere....altfel, ma paste o cezariana de toata frumusetea, oricat n-as vrea eu...

nu sunt lucruri f grave, se rezolva, dar totusi...nu am mai venit atat de bucuroasa de la control cum o faceam de obicei....

un vichend frumos va doresc

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

HELLOUUUU.....HELLOUU....IS ANYBODY HERE??!!
BUUUN....deci ma duc si eu sa ma intind, sa catar picioarele in sus...
a, apropos, Iulika, sotzul nu era acasa atunci sa fac masaj la bulane , a venit o data cu musafirii...iar dupa, am adormit eu instantaneu, ca picam de somn

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Manga si mie imi plac compleurile flausate si vor fi si foarte practice pentru perioada cand vom naste noi ... mie mi-a promis o prietena ceva cu camera video si monitor a zis ca a fost super ok pt bebe ei , sincer nu realizez cum e bebe monitorul care l-ai primit tu , dar e super ca ai primit ce ai vrut . Sa le folositi sanatosi

selen la ce medic esti in Constanta? Poate ca o sa ajuns si eu la mama in 2 saptamani , dar habar nu am cat o sa stau ...
Lasa , o sa vezi ca va fi ok peste 2 saptamani nu fi suparata sa nu creasca tensiunea.Eu in primele 4 luni am luat in greutate doar 3kg si am zis ca e super ok , avand in vedere ca cu Emma luasem deja aproape 15 kg , dar dupa cele 4 luni mi-au dat si mie vitamine Prenatal si Omega 3 si am mai luat cate 5kg / luna , asa ca in ultimele 2 luni am capatat 10 kg si m-am suparat si am intrerupt medicamentele ... sa vad ce va fi. Culmea este ca de la pastile nu am avut mai multa pofta de mancare si nici nu am facut ravagii si asta ma enerveaza cel mai mult ...

Va si we placut si cu soare , desi la noi ploua

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

selen sa nu fii necajita...mie nu mi se pare ca e asa micuta la 1350 gr, plus ca ecograful mai da si erori...lasa ca vezi tu ce creste in astea 2 luni.
Daciana din pacate asa e cum ti s-a spus ultima data la banca. Ei trebuie sa-si recupereze intreaga suma si daca nu reusesc din vanzarea apartamentului, atunci iti urmaresc orice alta proprietate plus venituri...daca voi credeti ca sunteti in pericol, atunci incercati sa vindeti tot ce aveti cuiva de incredere, parintilor eventual. Nu lucrez in domeniu, dar m-am interesat pentru ca si noi suntem intr-un mare kk, din cauza unor investitii facute pentru firma, cu bani luati evident de la Maria Sa banca. In seara aceasta este o emisiune despre executari silite pe Antena 3 la 22.30. Va urez multa bafta si sa stii ca mai presus de orice este sanatatea, asa ca ai grija de tine si de bebe...vorba sotului meu legat de aceasta situatie ingrata "pot sa-mi ia orice bun, dar capul nu mi-l ia nimeni".

Raluca30+ mama Rianei(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Selen, nu te stresa prea tare, stii ca bebeii au perioade si perioade...important e ca este bine si trebuie sa fii convinsa ca asa va fii.
Eu am primit un mail zilele trecute, era uu ppt despre un indian care ii spunea fiului sau ca in sufletul fiecaruia dintre noi traiesc doi lupi care se lupta: unul rau care insemna nelinistea, grijile, rautatile, invidia etc si unul bun care insemna bunatatea, optimismul, veselia etc. Copilul a intrebat atunci care din cei doi lupi invinge iar tatal sau i-a raspuns ca depinde pe care din cei doi ii hranesti. Mie mi s-a parut plin de invataminte asa ca am de gand sa hranesc doar lupul bun...
Si eu, acusica, cum ca sunt un pic anemica, m-am gandit Doamne fereste sa nu fie vreo talasemie ceva, ca soacra mea are talasemie minora si sotul nu a vrut sa isi faca analize...eu nu am avut anemie niciodata si doctorii la care am fost inainte de sarcina mi-au spus ca e imposibil sa am la analizele mele...Dar acum iar m-am speriat. Iarasi, daca bebele nu isi da cordonul din jurul gatului, nu o sa risc si o sa fac cezariana...Sa nu mai spun ca zilele trecute a fost ziua de nastere a lui Becali si eu in drum spre munca trec prin fata palatului lui. Si seara era plina aleea de bolnavi Down si de tot felul de bolnavi fizic si psihic. Am trecut printre ei si iarasi m-a cuprins paranoia...Ce sa fac, asta sunt eu, dar lupt cum mine sa fiu cat de optimista pot!

24+ , mami de Sarah Maria

Mergi la inceput