Burtici fericite de septembrie-octombrie (82)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

selen realizez ca nu mai stiu cum o chema pe dr la care mergeam eu la Constanta , dar mama sigur trebuie sa stie ca doar la aia mergea si ea.

Nu inteleg de ce va este frica de cezariana. Eu prima nastere am avut-o cu cezariana si a fost super ok. A doua zi l-am pus pe husbant sa ma ridice din pat (sa ma ajute) si am stat 2 minute , dar urmatoarea zi deja mergeam la toaleta singura . Nu am fumat si operatia s-a inchis imediat , nu am avut dureri , abia daca se cunoaste sub linia chilotului si multe. In afara faptului ca mi-au facut anestezie generala nu regret nimic , ba mai mult , auzind prin ce au trecut fetele cu nastere normala , dupa ce m-au mutat de pe ATI , am zis ca nici macar nu sunt curioasa sa incerc , dar neexperimentand nasterea normala nu pot sa imi dau cu parerea ...

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

a, nu, ca nu mi-e frica neaparat de cezariana, pur si simplu vroiam natural, asa mi se parea mie normal (in conditiile in care nu-mi este frica de durere, si stiu ca as fi suportat o nastere naturala, de ce sa ma taie degeaba?), si am mers pe ideea asta timp de atatea luni incat....e mai greu sa te gandesti ca din cauza unei probleme, nu ai de ales....asta este, vedem peste 2 sapt, ma gandesc ca totusi fiind slabutza, are loc sa se mai intoarca si daca nu, avem 2 luni sa ne obisnuim si cu ideea de ceza....
eu sunt o optimista din fire, mai greu e sa-mi linistesc sotzul

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Selen,, Daciana are probleme cu creditul; noi din fericire ne permitem ratele deocamdata, dar platim doar dobanda, peste inca doi ani vom incepe sa platim si principalul si vom mai vedea ce va fii - eu doar ma plangeam ca sunt discutii de genul modificarii marjei bancii din formula de calcul a ratei din cauza prabusirii pietei imobiliare. Sper sa nu se ajunga la chestii din astea pentru ca eu am acum Libor6m+4%, daca s-ar transforma in Libor 6m+6%, la suma luata de noi s-ar simti la buzunar destul de serios.
Scuze ca am intrat in termeni de specialitate oarecum, tu Selen stii despre ce e vorba...

25+ , mami de Sarah Maria

ups, scuze atunci, Daciana vezi mesajul meu de mai sus

Si Uve_got_mail, tie pot sa-ti zic sa nu te mai gandesti la asta, eu din cate stiu aceste practici sunt abuzive, si daca se ajunge acolo, bagi o plangere la OPC si te lupti cu ei, ca se poate..

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

neata fetele

Mi-am facut lectura de dimineata . Vad ca ati adus in discutie subiectul soacre . M-am distrat cum va laudati care mai de care cu socrelele din dotare. Ei bine... si a mea e ok atata timp cat ne vedem rar . E o femeie super bisericoasa si super sensibila si super gospodina. Sensibila sunt si eu, dar la celelalte 2 categorii nu ma prea inscriu . Dar relatia la telefon e foarte buna, nu se baga in treburile noastre.

Monikus, La multi ani !!! frumosi si veseli, cu intarziere si vacanta frumoasa.

Manga, super dulci lucrusoarele pt Sasha. Sa le poarte sanatos . Cand ziceai ca pleci in Ro? Cred ca abia astepti

Observ ca avem si ceva insomniace in grup . Fetelor eu la ora 10 adorm in timp ce ma asez in pat si dorm bustean pana la 6 dimineata. Cred ca ar trebui sa ma declar multumita ca pot dormi, ca altfel nu stiu ce m-as face la munca.

Sa va povestesc ce am facut joi, cand am avut zi libera si mi-am primit cadoul de ziua mea . Am fost la eco 3D si am vazut iubitica, care initial ne-a tratat cu dosul , dar dupa un suc acidulat si mers rapid vreo 5 min, a binevoit sa stea la poze. Din pozicile alea am tras concluzia ca seamana mai mult cu mine, spre bucuria sotului . Tot ce pot spune e ca ne uitam hipnotizati la poze si abia asteptam sa o cunoastem pe Sofia noastra.
Dupa eco am plecat la munte, unde am primit un masaj de toata frumuseatea la un spa. M-am relaxat super si apoi ne-am balacit vreo 2 ore pe la jacuzzi. Adica sotul mai mult ca eu doar pana la glezne . Am ajuns inapoi acasa pe la 12 noaptea, drept pt care vineri am fost varza la munca . Am pus si cateva poze mai recente pe contul comun, sa vedeti ce mult a crescut burtica .

va pup si stiti bine ca va citesc tot timpul

ma duc la ciupit pastai

26+

in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

salutare fetelor

raluca, eu singura am luat creditul; doar veniturile si bunurile mele vor face obiectul recuperarii; din acest motiv de fapt sustin ei ca nu-i intereseaza ca sotul meu nu mai lucreaza - pentru ca nu este coplatitor; am fost la un executor si am intrebat - masina de pe firma la care este unic actionar nu este in pericol;

mie banca mi-a propus o reesalonare a creditului, luand in calcul o perioada de 45 de ani in loc de 30 dar dobanda devine atat de mare incat nu ma ajuta: in loc de o rata de 464 euro (pe 30 ani) as avea o rata de 440 euro (45 ani) ...deci ...

in fine ... concluzia care reiese din discutia cu mai multi profesionisti pe aceasta tema este ca suntem la mila bancii asa ca merg luni dimineatza si vedem ce se mai intampla ... va tin la curent

selen, cum fotomodel din grasunica , nu ti-au dat nici o explicatie posibila ?

in alta ordine de idei, nu se pricepe nici una din voi sa ne faca si noua un capitol nou?

daciana

27+ cu Darius

Mergi la inceput

Ah, am uitat sa spun ca m-au sunat de la spital ca trebuie sa repet analiza pt diabet . Sper sa fie bine totusi. Voi nu faceti analiza asta? Parca nu am auzit pe nimeni aici vorbind de asta.

p.s. nu ma pricep sa schimb capitolul sorry

pup

Mergi la inceput

Delia, vorbesti de toleranta la glucoza?; daca da eu stiu ca se face cum intri in sem 3 de sarcina deci o voi face si eu saptamana viitoare (sapt 28)

...cred ...

daciana

27+ cu Darius

Mergi la inceput

Daciana, da asta e analiza. Succes pt saptamana viitoare

E lipsa azi de burtici pe forum

Mergi la inceput

Selen, eu am creditul la BCR iar raspunsul oficial a fost ca nu poate sa-mi acorde perioada de gratie din cauza ca nu am prezentat adeverinta de somaj ..deci doar daca mi-as fi pierdut venitul ar fi facut-o; in rest mi-au propus ca alternativa solutia de reesalonare, despre care am vb ca nu ma ajuta cu nimic in acest moment ... parca ducem un dialog al mutilor...

(dobanda a crescut de la 6.2 la 10.2 - euro si evident nu vb de DAE iar euro nu mai e 3.6 cum era cand am luat eu creditul.... a.i rata este acum maimult ed 2/3 din venitul meu plus ca voi intra in CIC...)

daciana

27+ cu Darius

Mergi la inceput

uffff ... nici eu nu vreau cezariana Selen, astept o minune pe saptamana viitoare cand voi repeta o echo , sper sa-mi spuna ca placenta s-a ridicat si ca nici vorba de praevia ....desi ...nush ce sanse sunt ... inca mai sper

daci

27+ cu Darius

Mergi la inceput

Daciana, Selen, nici eu nu-mi doresc cezariana.... dar doctorita va decide pt mine la momentul nasterii. Aici se merge mai mult pe natural, dar exista si exceptii desigur.

Selen, ti-a dat vreo explicatie doctorul de ce a luat mai putin in greutate fetita ta?

Mergi la inceput