Burtici fericite de septembrie-octombrie (82)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Daciana se pare ca numai noi hålåduim pe aici..Nici macar Luto ,care mai mereu intra pe la ora asta , nu e..

FEtelorrrrrr!!! ..Ce mai dorm ele acu

Iulika, cea mai fericitå 30+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

vai fetelor, dar voi nu aveti somn?? nici eu....nu pot sta ;ungita si mi-e un somn....si scarba de caine sforaie de n-are treaba chiar in urechile mele.
daciana, felicitari in primul rand pentru optimism, si eu am credit pe 25 de ani pt casa (am platit deja un an) si mi-e frica de viitor. dar asa incerc si eu sa gandesc: noi sa fim sanatosi si puternici sa o luam mereu de la capat.

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (28+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

vai fetelor, dar voi nu aveti somn?? nici eu....nu pot sta ;ungita si mi-e un somn....si scarba de caine sforaie de n-are treaba chiar in urechile mele.
daciana, felicitari in primul rand pentru optimism, si eu am credit pe 25 de ani pt casa (am platit deja un an) si mi-e frica de viitor. dar asa incerc si eu sa gandesc: noi sa fim sanatosi si puternici sa o luam mereu de la capat.

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (28+) de 2 putze si

esti mortalåå..M-ai facut så rad..Mi te imaginez cum te uiti sictirita la cåine si el tolanit il doare in paispe'..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

daaa, cainele sforaie iar sotz doarme langa mine....eu butoneeeez....vreau sa dorm, scuza mea este ca nu pot sa stau in pat vca ma doar toate alea. scuza ta care e?
am facut in schimb si lucruri marete: cu ocazia plictiselii de acum am citit o poveste pestilor si mi-am schimbat si semnatura

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (29+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

hihihihi, si eu care credeam ca voi dormiti de mult .... ora mea de culcush e abia pe la 1 ...mai am ...

si matzele mele sunt cuibarite care pe unde...

iulika - vai ce va invidiez pe voi cele care faceti tarte, prajituri si alte bunatati ... eu nu sunt asa de gospodina ... si acum, nu mai sunt parca nici asa de mancacioasa pt ca am inceput sa am seara arsuri la stomac ... mai mult, acu 2 nopti m-am trezit pe la 4 din cauza lor si nici ca am mai adormit pana dimineata...

oricum ...eu sunt multumita cu fiecare zi care trece cu bine si ma apropie mai mult de termen; iar saptamana viitoare intru in sem 3 de sarcina, fac 28 saptamani ;

tequila, tu ziceai ca ti-au aparut vergeturi? sa stii ca e probabil de la cei 2 bebe pt ca eu inca nu vad nimic de genul asta la mine ... si am pus si eu vre-o 10 kg pana acum

aaaa....si am mai vrut sa-ti zic dar nu am apucat, ca si eu am avut-o pe emel ca dr, mi-a facut o operatie pe col acu 3 ani si am fost f multumita de absolut tot...intre timp ea a devenit ceva mai cunoscuta si cand am vrut sa fac niste examene de rutina si am vazut programari la o luna jumate, am renuntat ...si m-am reorientat

27+ cu Darius

Mergi la inceput

PÅi la mine e 23 40 ..ora mea de somn e pe la 00 30 ..Cam asa adorm eu..Scuza mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

iulika - vai ce va invidiez pe voi cele care faceti tarte, prajituri si alte bunatati ... eu nu sunt asa de gospodina ... si acum, nu mai sunt parca nici asa de mancacioasa pt ca am inceput sa am seara arsuri la stomac ... mai mult, acu 2 nopti m-am trezit pe la 4 din cauza lor si nici ca am mai adormit pana dimineata...

27+ cu Darius

Nu eram eu mare gospodina la mama acasa dar asa ce m-am invatat incet incet sa mai fac una alta si acum chiar am plåcere så mai gatesc cateceva nou, o reteta nouå..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Heeey seara buna! De-abia acum incepe petrecerea!

Noi am absentat cateva zile dar avem deja 30 de saptamani de miercuri.Deci...sa schimbam semnatura!
Pup fetele care n-au somn!

29+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Ma bucur ca v-au placut floricelele lu tati si va multumim pt aprecieri.Lutoniana pozele de la cununie inca nu le-am primitCica maine ni le-ar da pana la urma, dar de cand ne tot amana...
Mihaela am citit patania ta si ma bucur ca sunteti bine tu si galusca!
LiliaC FELICITARI PENTRU BAIETELUL SANATOS!

30+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Buna seara Katteryna..Så inceapå petrecerea.. Dar taticu må laså decat pana la 00 30 ca apoi nanitzå..

Mergi la inceput