Burtici fericite de septembrie-octombrie (82)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

... daca dai catelul sforaitor, il iau eu ... vreaaaaaauuu si eu cateiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, o dobermanita as vrea si o border collie

...azi in drum spre banca si executor etc imi imaginam ca sunt ca un pitbull tinand strans o carpa, atarnat de ceva, pe o creanga de copac .... si maraind .... asa fac eu haz de necaz

daci

27+ cu Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Sa va povestesc cum acum doua nopti bebeluna mea s-a decis ca e timpul sa se intoarca si ea cu capul in jos ca o ratuska ce e si sa se pregateasca de nastere.Doamne, am crezut ca vrea sa iasa din burtica de-a dreptul, m-a impins, m-s busit m-a latit pana si-a facut loc si intr-un final dupa cateva ore a reusit sa se intoarca.N-am crezut ca va fi asa...Pur si simplu ne-am chinuit amandoua.Ati mai patit vreuna asa?

30+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

asa fac eu haz de necaz

daci

27+ cu Darius

Nu faci råu....

Iulika, cea mai fericitå 30+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Buna seara Katteryna..Så inceapå petrecerea.. Dar taticu må laså decat pana la 00 30 ca apoi nanitzå..

Al meu a iesit acu din dus si cica toate fetele dorm la ora asta!Asa sa fie????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

PARTYYYYYYY!!!!

Daciana, eu cu dr. emel am avut mare mare noroc ca am sunat sa ma programez in luna ianuarie cand am aflat ca sunt matca si m-a programat in martie ca atunci era liber, norocul meau a fost ca chiar atunci se eliberase un loc chiar in sapt urmatoare, asa ca...m-am dus.
Eu o sa incerc sa ma culc....clar ca nu voi putea adormi, dar maine la 8 (adica azi) vine un dorel sa imi repare parchetul pe care tot el l-a pus, stramb desigur....si sa fiu in forma maxima cand ma voi lupta cu el.

noapte buna fetili!!!

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (29+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Sa va povestesc cum acum doua nopti bebeluna mea s-a decis ca e timpul sa se intoarca si ea cu capul in jos ca o ratuska ce e si sa se pregateasca de nastere.Doamne, am crezut ca vrea sa iasa din burtica de-a dreptul, m-a impins, m-s busit m-a latit pana si-a facut loc si intr-un final dupa cateva ore a reusit sa se intoarca.N-am crezut ca va fi asa...Pur si simplu ne-am chinuit amandoua.Ati mai patit vreuna asa?

Inseamna ca al meu flåcåu face schema asta in fiecare zi ca eu simt in fiecare zi cum ma intinde, impinge, buseste..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

nush ce sa zic katteryna, eu nu prea ma dumiresc in ce pozitie este al meu decat ca stiu de la medic ca, in genere, sta cu capatzana jos in partea dreapta
dar
mai simt cateodata, o presiune in uter ca si cum ar incerca sa-si faca loc - intr-un loc care nu-i prea permite; sry dar nu prea stiu cum sa explic ca este; eu sunt "mai mica" decat tine si probabil ca urmeaza sa experimentez rasuciri

daci

27+ cu Darius

Mergi la inceput

Iulikadar la tine era cu capul in jos la ultima eco?Noi luni ne ducem si sunt tare curioasa daca chiar s-a intors acum doua nopti cand am simtit eu operatiunea...Acum o simt si altfel si loveste un pic sub buric iar pana acum lovea deasupra ca asa ii placea ei la inaltime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

daciana, javra sforaitoare nu pleaca de langa mine....ea este prima nascuta, primul meu copil.....o cheama ....cum crezi....techila si este iubita mea. celalalt javru este dexter si el nu sforaie, doar plange ca tre sa doarma afara.
kateryna, daca asa se intoarce bebele, mi-e frica de ce vor face ai mei....imi vor reorganiza matzele....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (29+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katteryna
[br Al meu a iesit acu din dus si cica toate fetele dorm la ora asta!Asa sa fie????

Ei, vorbeste de fetele cuminti poate..Eu nu cunosc nici una..Dar cred ca o så ma duc si eu så vad cum fac fetele alea cuminti la ora asta..

Vå pup

Noapte bunå

Mergi la inceput