Burtici fericite de septembrie-octombrie (82)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

uf, nu mi-a placut prima mea zi de concediu parca era vorba sa ma relaxez, sa ma odihnesc, sa citesc ceva....dar ce sa fac, daca musafirii nostri mai sunt in tara doar pt 2-3 zile, si chiar trebuia sa-i chemam azi...

m-am mai asezat putin, ca mi s-au facut gleznele cat coapsele mai e pan la 19, cand ajung musafirii...si nu mai am asa multe de facut...

Crissa, la multi ani, si sper sa se rezolve problema cu brida, sa nasti un bebe sanatos si voios! te mai asteptam pe aici c vesti depsre tine si ...poate cu povesti despre spania si spanioli desi mie una mi-a placut tare in spania, am vazut-o doar prin ochii unui turist, deci cred ca tu ne poti oferi mai multe detalii "picante", la fel ca fetele din anglia, suedia, japonia......

cred ca ma duc sa trag un pui de numai sa-mi pun si alarma sa sune, ca altfel risc sa ma gaseasca musafirii in lumea viselor

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

of, Manga, neuronul meu intelesese ca a avut deja loc baby shower, dea aia te intrebam atunci mai avem rabdarica pana maine, si eu sper sa primesti ce iti doresti
cu ocazia asta mi-ai mai adus aminte de ceva de pus pe lista de cumparatui...baby monitor....

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

si plec la taraaaaaaa! tra la la!

Ioana 27+ cu bebe Carol Ioan

album Webshots

Mergi la inceput

mama, ma gandeam ca cine stie cat o sa mai am de citit cand ma intorc, dar...slaba miscare....sunt exact orele alea moarte....

ce credeati, ca am dormit??? neeeaah! parca o femeie nu gaseste tot tp cate ceva prin casa de facut ....de-abia acum o ora am terminat si am reusit sa fac si eu un dusulica si sa pap ceva....partea buna e...ca maine si poimaine voi mai avea f putine de facut, deci ma pot odihni, poate mi se desumfla si mie picioarele, ca nu au stat niciodata asa, 2 zile la rand, umflate

Ioanna, cred ca ai plecat deja, dar eu iti urez totusi sa ai parte de zile placute la tara, sa te bucuri de ele!

acu tre sa ies ca trebuie sa pun si laptopu la loc, sa adun firele astea nesuferite...ce ma enervez ca n-au putut sa ne bage wireless, ca cica am un laptop cam batran, si nu are nu stiu ce prin el, necesar pt wireless

va pup si ne "auzim" maine!

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Kemsy, multumesc frumos. Sper sa fie vreme buna de plimbare. Poate tu stii mai bine cum e vremea pe acolo. Sa stii ca am observat si eu ca e cam slaba miscarea azi. Dar mai susnt si zile din astea.

Ioana distractie placuta la tara.

Selen, distractie placuta cu musafirii si cat mai putina oboseala.

Eu am mai intrat acum 10 minute sa va urez toate cele bune, sa va spun ca o sa imi lipsiti pana luni-marti cand voi mai apuca sa intru pe net sa vb cu voi. Oricum, o sa citesc cu mare placere ce veti mai scrie cat timp voi lipsi.

Va pup pe toate si sper sa ma intorc cu poze si povesti frumoase de la Roma. Sa imi tineti pumnii sa nu ma apuce raul prin avion.

Multi si pe curand.

Monica 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Buna,
Monikus, drum bun si distractie placuta!
Clodute, Hamid e anticezariana, probabil ca stii deja asta, dar nu am auzit ca bebele sa iasa cu fundul inainte pana acum...dar se mai poate intoarce, asa ca fii optimista si nu iti face griji de acum!
Criss81, la multi ani si Doamne ajuta sa fie bine!
Soacra mea este o dulceata de femeie, la trei saptamani cand mergem acasa, ne face praji bune, stam de vorba o gramada, am avut un mare noroc din punctul asta de vedere!

24+ , mami de Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

salutare fetelor

cred ca v-am facut curioase legat de rahatul in care sunt asa ca ma simt datoare cu neste explicatii:

faptele pe scurt: am credit ipotecar, venit micsorat prin act aditional din ianuarie, sotul si-a pierdut venitul (el era pe micro)..am cerut bancii perioada de gratie; raspuns negativ din cauza ca eu am fost cea care a facut creditul si mai am inca venit;

si acu beleaua: acu vre-o 2 luni in discutia cu functionarul bancii mi s-a spus ca daca predau apartamamentul se stinge datoria; acum lucrurile se pare ca nu stau asa, in sensul ca se ajunge la executare silita, se recupereaza ce se poate prin vanzarea imobilului si diferenta....prin alte bunuri, venituri, pana la acoperirea sumei pe care ai imprumutat-o etc; abia luni o sa reusesc sa vb cu alt functionar al bancii si vom sti ce urmeaza;

in concluzie ...si ... si cu banii luati ;

liliac - eu am interdictie la din cauza de placenta jos inserata (explicatia pe care am primit-o este ca nu vrem sa mai traumatizam colul );

tequila - ce sa mai zic, am ras cu lacrimi si pe urma m-am intristat; cred ca majoritatea oamenilor care nu au trait cu animale nu pot intelege legatura care se creaza intre "colocatari";

te invidiez pentru catei (...al meu a zis ca daca mai aduc vre-un animalutz in casa voi sfarsi prin a dormi cu el pe pres )

fetele si bebeii din dotare

daciana

27+ cu Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna seara fetelorr!! Ca de obicei intru cand voi deja cred ca ..

Eu am fost pe la bucatarie pana acu..Sunt obosita azi..

Monikus frumoaså surpriza..Distractie plåcutå! SI asteptåm poze.

daciana complicata toata treaba...Sper så se rezolva si så fii linistitå..

Vorbeati de soacre si tb sa spun si eu de socrella mea..Ea locuieste si ea aici in suedia--la vreo ora distantå de noi-- si socru dar sunt despårtiti si noi nu prea tinem legatura cu el.La inceputul relatiei noastre era rece cu mine nu a vorbit urat , eu fiind foarte sociabilå si voiam så fim mai apropiate dar ea nik.. Ei bine peste cateva luni s-a schimbat treaba acum ma iubeste foarte mult..Am stabilit de fapt sotu ca så nu se bage in treburile noastre si o så fie suuuper bine( gen: cand vine in vizita ;vai så pui aia acolo ,så faci asta asa cå aici asa se face) si a functionat

Intr-una din zile imi spune ca va iesi la pensie si ca se va plicti ea muncind toata viata ce va face ea la pensie..Si eu i-am zis: Ha ha ce-o så vå mai fugareasca nepotu de nu stiti cum trece timpul..I-au dat lacrimile...

Selene pune sotu la un masaj la bulane..

Iulika, cea mai fericitå 30+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

daciana nu doarme iulika

ca de obicei, pe la ora asta sunt mai activa si eu;

despre situatie nu prea am ce sa mai completez .. mi-a trecut spaima si stiu ca le voi rezolva in vre-un fel; acum rata la casa este cat venitul meu dar nu voi fi la fel vulnerabila mereu - anul trecut venitul meu a fost de 2 ori rata si al sotului de 4 ori
... si oricat de grele vor fi vremurile prin care trecem, daca suntem cu totii sanatosi si impreuna, eu voi multumi lui d-zeu pt fiecare zi

iulika ce-ai facut toata ziua la bucatarie?
si cum mai e sotiorul?

daci

27+ cu Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Sotu e mai bine..Am reusit så il scot pana la piata..Si am cumpårat neste capsuni si am facut o tarta..a iesit super

Si m-am apucat si de o salatå boef si mi-a luat ore intregi så fierb så tai..

Iulika, cea mai fericitå 30+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput