Burtici fericite de septembrie-octombrie (82)
Raspunsuri - Pagina 17
Ellenuta spune:
buna burticutse
abia acum reusesc si eu sa respir un picut .. am o gramada de trebuir pe la serviciu .. uff .. am auzit zvonuri ca cica ne-ar micsora cu 25% salariile .. daca e asa, intru urgent in prenatal si imi bag picioarele .. ce de kko .. asta dupa ce au vuit acum vreo 3 luni in toata presa ca e singura institutie care mareste salariile pe timp de criza ..
am vazut ca ati discutat despre molifta, botez etc .. eu am trimis-o pe socrela la 8 zile si mi-a citit preotul, oricum cu bb afara nu am iesit in ianauarie caci era ger si vant .. dar am scos-o nebotezata din casa, eu una nu cred in superstitiile astea .. si nici nu am acoperit-o sau altele .. am asistat si la botez, dar inainte preotul mi-a citit ceva .. nu stiu insa ce anume .. cred ca stergeam cu ei pe jos daca nu ma lasau sa asist .. dar asa e, daca botezul se face pana in 40 de zile, mama nu poate intra in biserica caci este inca lauza si deci .. murdara ...
de kko ratiunea .. adica tu te chinui si aduci pe lume un sufletel si biserica iti da in cap ..
aida erin imi suna a nume de fata ... eric nu va place?
clodute relax ... inca mai are timp sa se intoarca cu caputul in jos!
monikus distractie placuta la roma si vreme frumoasa de plimbari!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
crissa.81 spune:
fetelor va multumesc din suflet pt. urarile de la multi ani. eu nu prea am mai scris de mult timp dar va citesc cu mult drag.sunt si fericita si trista putin .fericita ca voi avea avea o fetita si trista ca mi au descoperit la 20 de sapt. o brida amniotica in partea dreapta.multe poate nu ati auzit despre asa ceva dar nu va sfatuiesc sa va uitati pe net ce inseamna.doctorita mi a spus ca deocamdata nu a afectat bebelusa si cat timp nu o afecteaza nu ii ceva grav si trebuie urmarita cu atentie la fiecare ecograf.im timp ar putea sa si dispara.sper si ma rog la Dzeu in fiecare zi sa mi fie bine fetita.va doresc din suflet sarcini usoare si copilasi sanatosi si sa ne putem bucura de ei.
23 saptamani
laura78nico spune:
Dragi burticute va urez week-end placut!
Daca nu reusesc sa mai intru ne vedem luni la o cafea.
Crisa tin pumnii ca totul sa fie bine cu fetita ta. Doamne ajuta!
la toate!
Laura
22+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
monikus spune:
Crisa, incearca pe cat posibil sa nu te gandesti prea tare la rau. A mai fost cineva printre noi care vorbea de asa ceva. Uite ca nu imi mai aduc aminte cine era
. Oricum, gandeste pozitiv si o sa ne rugam toate sa fie bine fetita ta. Multa sanatate iti doresc si numai vesti bune pe viitor. Sarcina usoara in continuare.
Ele, multumesc frumos pt urare. Sa dea Dzeu sa fie frumos ca sa fac muuuuulte poze
. Sper sa se rezolve intre timp si problema cu salariile. 
Laura, multumesc pt incurajare si weekend placut si tie. 
Monica
22+ cu 
ramsan spune:
Crissa
multi fericiti si bebelina sanatoasa la 40 sapt. iti doresc!
Brida amniotica are madalina noastra (mada pe unde umbli?) dar nu ne-a mai spus cum a evoluat.
Ramona
Tudor Gruia 25+ 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
unombun spune:
am o rugaminte,pentru cele care stiti:am cumoarat brocoli,nu am mai preparat si as vrea sa-l fac salata,daca se poate fara fierbere.Am cautata la retete si toate ar arata ca se fierbe si apoi se face salata.Voi cum ati facut?Nu cumva merge si natural,fara fierbere,defacut buchetele,spalat si ca o salata de varza?
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui unombun am o rugaminte,pentru cele care stiti:am cumoarat brocoli,nu am mai preparat si as vrea sa-l fac salata,daca se poate fara fierbere.Am cautata la retete si toate ar arata ca se fierbe si apoi se face salata.Voi cum ati facut?Nu cumva merge si natural,fara fierbere,defacut buchetele,spalat si ca o salata de varza? |
doar dk vrei sa-l faci steamed. altfel, nu e prea grozav la gust.
MangaGirl :-)
26+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui unombun am o rugaminte,pentru cele care stiti:am cumoarat brocoli,nu am mai preparat si as vrea sa-l fac salata,daca se poate fara fierbere.Am cautata la retete si toate ar arata ca se fierbe si apoi se face salata.Voi cum ati facut?Nu cumva merge si natural,fara fierbere,defacut buchetele,spalat si ca o salata de varza? |
Eu stiu ca trebuie pus macar putin la aburi pt ca altfel....nu prea merge, dar poti sa incerci si sa faci o salata cu el crud daca iti place gustul lui asa crud. Mie nu imi place crud asa ca nu as incerca
Monica
22+ cu
kemsy spune:
Buna si de la mine!!Astazi am fost la consulat ca sa ii fac o procura mamei mele. Stie cineva de ce sunt asa de nepoliticosi, nesimtiti, mitocani, superioari...angajatii de la Consulat??
Este rusinos cu cat de putin respect trateaza pe cineva...eventual daca vad ca acea persoana nu e prea scolita
.
Bebica al meu a miscat tooooaaaata noaptea, asa ma distreza, in 2-3 locuri simultan, parca ma si gadila
.
Monikus: distractie placuta si sa ne povestesti dupa cum a fost 
Aveam ceva important sa zic, si am uitat...ma duc sa recitesc ce ati scris, ca de acolo mi se trage

Gianina
26+ cu
Loris Stefan
bebe
kemsy spune:
Mi-am adus aminte 

![]()
Va recomand o carte despre comportamentul bebelusului...este interesanta: se numeste Limbajul secret al nou-nascutilor, autoare Tracy Hogg.
Gianina
26+ cu
Loris Stefan
bebe