Burtici fericite de septembrie-octombrie (82)
Raspunsuri - Pagina 16
claucia spune:
Monikus, Alessiuta mea a mai fost racita dar usurel asa si nu des. O sa vedeti voi ca este inevitabil, de fapt micile raceli fac imunitatea mai puternica. Insa pentru mame este dezastru real.
A mai si cazut, are si un semn la spranceana, una alta etc dar in mare nu prea.
Descaltatul asta si eu il practic si desi inainte nu vroiam sa se descalte lumea, de cand am copii chiar o cer. Plus primul drum la baie sau bucatarie sa se spele pe maini. Eu asa fac, primul drum este la spalat pe maini si dupa aceea la restul. Daca nu se simte lumea, ma duc eu si zic cu voce tare: Sa ne spalam pe maini ca am venit de afaaaaraaaaaa! (nu tip, lungesc asa cuvintele) si se simt cu totii ![]()
Cu descaltatul insa am alta buba: mie nu mi se par ciorapii oamenilor scosi din pantofi prea igienici, nu sunt exagerata cu nimic, dar nici nu vad dintr-o data o curatenie exemplara si virusi evitati prin descaltare. O alternativa ar fi sa am "papuci de musafiri" mai multi sau cipicei de plastic ca la spital sa isi puna peste ![]()
![]()
ultima a fost o gluma bineinteles.
Clau
28+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
selen80 spune:
Am reusit sa recuperez...recunosc ca aam mai aruncat si ieri cate un ochi,asa ca nu imi ramasese prea mult pt azi ![]()
Lutoniana, draga mea, nu-ti face nici un fel de problema, nu m-am simtit in nici un fel vizata, religia e una, natia e alta...nici eu nu am o parere prea buna despe arabi, de ex, sau cel puin specimenele pe care le stiu venite prin Romsa "studieze"....iar simpatia e reciproca
a, iar camasa de noapte am eu in schimb, primita de la colegi, dar e chiar dragutza, nu ma asteptam...e un verde placut asa, are o fundita, si o platca alba cu nasturi in laturi, pe unde se scot
la inaintare
nici eu nu sunt mare fan camasi de noapte, dar ma gandesc ca un pantalon de pijama m-ar deranja la epiziotomie
Techila, ai fost mortala!
da pe aia ca femeile aflate la ciclu nu au voie sa vina in vizita, ca-i apar pete pe fatza copilului, n-o stie??
sau asta-i doar de prin zona dobrogei...?
Of, si eu ma gandesc cu groaza ca si la noi, in cadrul aceleasi religii exista diferente de la o zona la alta...si prin "zona" ma refer doar le judete diferite, desi invecinate
eu sunt din Tulcea, unde-s alte obiceiuri, iar sotzul din CT, unde-s altele....parca ma vad iar impartita in doua, ca la nunta
eu una nu mi-am luat nimic pt bagajul de spital...eu ma gandesc ca intr-o zi le rezolv pe toate, de ce sa ma grabesc?! desi....azi am facut 30 de saptamani, deci numaratoarea inversa cam incepe ![]()
uf, am stat cam mult, ma intorc la trebile mele, sper sa ma reusesc ca intru azi ...a, Monikus, distractie placuta si un zbor lin
si, Manga, nu ne zici si noua ce ai primit la baby shower? ![]()

29+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
laura78nico spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui monikus
Ma bucur ca ti-a placut. Si mie mi s-a parut super amuzant. Eu nu m-as fi gandit niciodata la varianta asta. Monica 22+ cu ![]() |
L-am trimis mai departe!!!!!!!!!!
super tare!!!1
Laura
22+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 Am reusit sa recuperez...recunosc ca aam mai aruncat si ieri cate un ochi,asa ca nu imi ramasese prea mult pt azi Lutoniana, draga mea, nu-ti face nici un fel de problema, nu m-am simtit in nici un fel vizata, religia e una, natia e alta...nici eu nu am o parere prea buna despe arabi, de ex, sau cel puin specimenele pe care le stiu venite prin Romsa "studieze"....iar simpatia e reciproca a, iar camasa de noapte am eu in schimb, primita de la colegi, dar e chiar dragutza, nu ma asteptam...e un verde placut asa, are o fundita, si o platca alba cu nasturi in laturi, pe unde se scot la inaintare Techila, ai fost mortala! ![]() da pe aia ca femeile aflate la ciclu nu au voie sa vina in vizita, ca-i apar pete pe fatza copilului, n-o stie?? Of, si eu ma gandesc cu groaza ca si la noi, in cadrul aceleasi religii exista diferente de la o zona la alta...si prin "zona" ma refer doar le judete diferite, desi invecinate eu sunt din Tulcea, unde-s alte obiceiuri, iar sotzul din CT, unde-s altele....parca ma vad iar impartita in doua, ca la nunta eu una nu mi-am luat nimic pt bagajul de spital...eu ma gandesc ca intr-o zi le rezolv pe toate, de ce sa ma grabesc?! desi....azi am facut 30 de saptamani, deci numaratoarea inversa cam incepe uf, am stat cam mult, ma intorc la trebile mele, sper sa ma reusesc ca intru azi ...a, Monikus, distractie placuta si un zbor lin si, Manga, nu ne zici si noua ce ai primit la baby shower? ![]() 29+ cu Ebru PRIMA POZA!nunta 9 luni |
pai inca nu stiu...eu vreau un baby monitor din ala de la BT cu luminite si melodii...si poate ca asta voi primi. nu stiu inca...va anunt maine dupa

MangaGirl :-)
26+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
liliac1 spune:
Vai, fetelor, sunteti asa de simpatice...in fiecare zi veniti cu cate-o "chestiuta" de ma da pe spate.
Azi dezbatem subiectul "soacra". Daca ar fi fost sa discut acum 5-6 ani in urma...as fi scris un mesaj plin de venin. Acum... suntem bune prietene
si chiar o apreciez f mult.
Si despre sex in cuplu
... de ce n-ar fi voie dupa 7 luni?? Ce explicatie vi s-a dat de catre medic?? Recunosc ca acum sunt mai ponderata, dar la prima sarcina eram cam... prea dornica
. Asa ca seara am facut o lucrare de mare fast si dimineata m-am prezentat cu bagajelul direct la maternitate. Eu nu vad legatura.
Astea cu babismele... ohooo, stim si noi o gramada, dar daca mi se par funny le pun in practica, dar daca-s absurde atunci ma fac ca n-am stiut.
Aaa, tot asa o chestie care nu se face... Cica nu se "tzaca-paca" pana nu ti se citeste molifta de 40'j de zile... Si sa va pove eu cum m-am dus cu mama la biserica sa mi-o citeasca. Intram noi sfioase si maica-mea imi spune: sper ca esti curata! Io... pai sunt mama, ca mi-am facut dus cand am plecat de-acasa, doar nu era sa vin asa.
Maica-mea parca fasticita...imi explica ceva de genul ca...doar nu i-am dat voie lu' sotu' sa-mi faca ceva. Ei, fetelor, in fata altarului m-a cam bufnit rasul si i-am explicat ca-s femeie tanara si sotul viguros si doar nu era sa stam asaaaa, sa ne uitam unul la altul, ce naiba... Maica-mea s-a oripilat dar preotul mi-a citit... asa ca nu stiu cat e bine si cat e rau.
Liliana,
Andra-Maria &
cu
23+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
monikus spune:
| citat din mesajul lui claucia Monikus, Alessiuta mea a mai fost racita dar usurel asa si nu des. O sa vedeti voi ca este inevitabil, de fapt micile raceli fac imunitatea mai puternica. Insa pentru mame este dezastru real. A mai si cazut, are si un semn la spranceana, una alta etc dar in mare nu prea. Descaltatul asta si eu il practic si desi inainte nu vroiam sa se descalte lumea, de cand am copii chiar o cer. Plus primul drum la baie sau bucatarie sa se spele pe maini. Eu asa fac, primul drum este la spalat pe maini si dupa aceea la restul. Daca nu se simte lumea, ma duc eu si zic cu voce tare: Sa ne spalam pe maini ca am venit de afaaaaraaaaaa! (nu tip, lungesc asa cuvintele) si se simt cu totii Cu descaltatul insa am alta buba: mie nu mi se par ciorapii oamenilor scosi din pantofi prea igienici, nu sunt exagerata cu nimic, dar nici nu vad dintr-o data o curatenie exemplara si virusi evitati prin descaltare. O alternativa ar fi sa am "papuci de musafiri" mai multi sau cipicei de plastic ca la spital sa isi puna peste Clau 28+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007 varsta bb2 |
Offf, eu ma ingrozesc deja cand vad la cat de multe lucruri trebuie sa fii atent cand ai un copil mic in casa. Sper din tot sufletul sa fiu pe faza si sa nu pateasca nimic din lipsa mea de cunostinte in materie de bebei si in acelasi timp sa nu fiu atat de paranoia incat sa ii stresez pe toti cu pretentiile mele.
Alaltaieri am avut asa o usoara tresarire cand am fost la cumparaturi. In parcare, dupa ce am bagat noi bagajele in masina am mai zabovit eu si sotul vreo 10 minute sa fim atenti la ce face o pereche cu copilasul lor care dupa parerea mea nu avea mai mult de 3 luni. Plangea saracul copilas de rupea pamantul. Incerca saraca mama sa il tina in brate, sa il puna in masina, sa il legene cu carutul, sa il bata pe spate asa incet. Nu stiu ce nu a incercat saraca sa faca, dar copilasul tot nu tacea. Pana la urma am plecat ca nu mai rezistam nervos dar m-a luat asa o frica de nu mai pot. Sper sa stiu la momentul potrivit sa imi dau seama de ce plange un copil si cum sa-l fac sa se opreasca. Doamne ajuta.
Monica
22+ cu
monikus spune:
| citat din mesajul lui liliac1 Si despre sex in cuplu |
Mie mi-a spus ca in principiu nu e nici o problema sa faci "tzaca paca" pana cand nasti daca nu sunt probleme. Totusi, ea imi recomanda sa fiu prudenta, pt ca eu nu am mari probleme sa zice, doar ca sunt obligata sa fac cezariana, si ca ea imi sugereaza ca daca nu vreau sa nasc prematur, atunci sa ma opresc din luna a 8 a din facut "tzaca paca".
| citat din mesajul lui liliac1Aaa, tot asa o chestie care nu se face... Cica nu se "tzaca-paca" pana nu ti se citeste molifta de 40'j de zile... Si sa va pove eu cum m-am dus cu mama la biserica sa mi-o citeasca. Intram noi sfioase si maica-mea imi spune: sper ca esti curata! Io... pai sunt mama, ca mi-am facut dus cand am plecat de-acasa, doar nu era sa vin asa. Maica-mea parca fasticita...imi explica ceva de genul ca...doar nu i-am dat voie lu' sotu' sa-mi faca ceva. Ei, fetelor, in fata altarului m-a cam bufnit rasul si i-am explicat ca-s femeie tanara si sotul viguros si doar nu era sa stam asaaaa, sa ne uitam unul la altul, ce naiba... Maica-mea s-a oripilat dar preotul mi-a citit... asa ca nu stiu cat e bine si cat e rau. Liliana, Andra-Maria & cu 23+ |
Mie mi s-a parut super tare ce ai facut. Sincer, eu am auzit acum prima data de asa ceva. Probabil si pt ca nu sunt dusa prea des pe la biserica.
Monica
22+ cu
laura78nico spune:
Monica eu cred ca fiecare isi va da seama la momentul respectiv.
Sa stii ca sunt si situatii in care plange si nu vrea sa taca pur si simplu. Pe sora mea o stia tot parcul. Va spun ca pana la un an a scos-o pur si simplu din minti, iar acum nu-ti vine sa crezi cat de cuminte este. Sunt copii si copii. Eu cu Ramona am avut reprize mai mici de plans. In general a fost un copil cuminte. A avut colici cam pana la 3 luni jumate iar prima raceala pe la 7 luni si asta pt ca am scos-o afara si era cam ceata.Deh dupa mi-a spus doctora sa nu o scot.
Laura
22+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
claucia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
Offf, eu ma ingrozesc deja cand vad la cat de multe lucruri trebuie sa fii atent cand ai un copil mic in casa. Sper din tot sufletul sa fiu pe faza si sa nu pateasca nimic din lipsa mea de cunostinte in materie de bebei si in acelasi timp sa nu fiu atat de paranoia incat sa ii stresez pe toti cu pretentiile mele. Alaltaieri am avut asa o usoara tresarire cand am fost la cumparaturi. In parcare, dupa ce am bagat noi bagajele in masina am mai zabovit eu si sotul vreo 10 minute sa fim atenti la ce face o pereche cu copilasul lor care dupa parerea mea nu avea mai mult de 3 luni. Plangea saracul copilas de rupea pamantul. Incerca saraca mama sa il tina in brate, sa il puna in masina, sa il legene cu carutul, sa il bata pe spate asa incet. Nu stiu ce nu a incercat saraca sa faca, dar copilasul tot nu tacea. Pana la urma am plecat ca nu mai rezistam nervos dar m-a luat asa o frica de nu mai pot. Sper sa stiu la momentul potrivit sa imi dau seama de ce plange un copil si cum sa-l fac sa se opreasca. Doamne ajuta. Monica 22+ cu ![]() |
Ce draguta esti!
Si daca plange, 10 min nici nu e mult! ce daca? E mic, e normal sa planga si nu e nimic rau in a incerca sa il linistesti, dar daca nu merge si tot plange nu trebuie sa disperi. Poate il doare burtica si nu prea ai ce face pana invata sa elimine gazele si se mai aduna niste bacterii bune prin intestine, poate asa face bebele cand ii e somn si unii plang nervos pana adorm ca nu stiu altfel cum sa reactioneze la asa o situatie cand simt ca le e somn...Eu recomand dr Spock, acolo am citit cele mai interesante lucruri si mai reale, si dupa dr Spock mi-am crescut bebita. In mare masura, ca la alimentatie nu prea ne asemanam eu si Spock dar la restul...de la nelinisti, la griji, la psihologie, la modalitati diverse, de linistire, de alimentare a bebeului, de somn, de tratament ca pe un egal, etc e f bun.
Clau
28+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007 varsta bb2
monikus spune:
Claucia, multi
. Am incredere ca pana la urma voi invata si ma voi descurca eu cumva.
Laura, ma bucur ca v-am adus un zambet pe buze si ca v-a placut.
Monica
22+ cu