Burtici fericite de septembrie-octombrie (82)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxxy80 spune:
Eu am o soacra super: vorbeste putin
, nu e deloc sfatoasa, vine in vizita f f rar (dupa ce ma rog eu de ea vreo luna), ne ajuta si cu banuti, ce sa mai....e perfecta.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 28+
MangaGirl spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
hm , oare asa o sa fim si noi? Alaturi de Sebi Aida ... 28+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
nuuuuuuu aida, noi vom fi niste doamne cool cu care vor sta nurorile si ginerii la cioace.

MangaGirl :-)
26+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monikus Uitati ce povestioara am citit eu. Oare chiar asa or gandi bebeii astia ai nostri http://blog.e-moka.eu/?p=666 |

ce am ras , mai ales ultima fraza 
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Danuta1979 spune:
Buna dimineata fetelor
Vad ca vorbiti de soacre. Eu sunt cea mai tare ![]()
Nu-mi cunosc soacra si nici sotul nu o cunoaste. traieste pe undeva prin Bucuresti...ieri am aflat si noi ca traieste si e bine merci.
Sa va mai spun ce bine e fara sa existe sau sa fi existat o soacra? liniste si pace...zero influente materne...zero critici...drept e ca si zero ajutor dar prefer asa decat o soacra adevarata - din aia ca la carte:)
Plus ca am un socru painea lui d-zeu, care nu se baga nici daca il rogi tu, care te ajuta daca poate daca nu nici nu-l vezi...si f apropiat de copilul lui.
Nu ma invidiaza nimeni?![]()
Dana
27+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
Ioanna81 spune:
e bine atunci. m-am linistit cu somnul!
ce m-am distrat la povestioara cu bebe la botez! super misto
Ioana
27+ cu
bebe Carol Ioan
album Webshots
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl nuuuuuuu aida, noi vom fi niste doamne cool cu care vor sta nurorile si ginerii la cioace. ![]() ![]() ![]() |

ioi , auzi , daca stau sa ma gandesc , Laci abia o asteapta pe mama sa stea la noi macar o saptamana 

Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
claucia spune:
Bine Dana, te invidiem cu toatele
pentru socrul bun si de ajutor. Pentru soacra inexistenta nu stiu, a mea e ok, o vad rar, asculta tot ce spun eu legat de cresterea copilului, nu vine pe la noi
, si cand mergem noi la ea (sta langa Bucuresti) ne face mancare, placinte, negrese si ne da si la pachet. Nu e rea, ce sa zic?
Roxxy si eu bine, printesuca mea ma ia in parc in fiecare zi, dupa servici, de la 6 jumate pana la 9-10 seara...am cam obosit desi eu stau pe banca si Cristi (sotul) mai se plimba pe langa ea. E tare dulce, se joaca si singurica si cu alti copii, e buna si imparte lucrurile daca ii spunem, sau daca vrea ea, dar daca vine cineva si ii smulge din mana jucaria ei chiar atunci (un carucior de papusi si o roaba sunt de mare importanta acum...) atunci e jale ![]()
Bea multa multa apa noaptea mai ales, seara si odata noaptea, dar cam 300 ml, adica termina un bibi din ala mare de la Avent. Eu ma bucur ca e buna apa in orice situatie si inainte nu bea atata, numai ca dimineata pampersul e full ca o minge ![]()
Clau
28+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
aidaciolac spune:
Mi-am adus aminte de datele mele ...
aidaciolac
DN 1 iunie 1975
UM 16 decembrie 2008
DPN 15 sept 2009
+
Emma Aida
(ingeras) (24.iun.2002 - 10.apr.2009)
v-am pupat si am fugit o tura prin oras 
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
monikus spune:
| citat din mesajul lui claucia Bine Dana, te invidiem cu toatele Roxxy si eu bine, printesuca mea ma ia in parc in fiecare zi, dupa servici, de la 6 jumate pana la 9-10 seara...am cam obosit desi eu stau pe banca si Cristi (sotul) mai se plimba pe langa ea. E tare dulce, se joaca si singurica si cu alti copii, e buna si imparte lucrurile daca ii spunem, sau daca vrea ea, dar daca vine cineva si ii smulge din mana jucaria ei chiar atunci (un carucior de papusi si o roaba sunt de mare importanta acum...) atunci e jale Bea multa multa apa noaptea mai ales, seara si odata noaptea, dar cam 300 ml, adica termina un bibi din ala mare de la Avent. Eu ma bucur ca e buna apa in orice situatie si inainte nu bea atata, numai ca dimineata pampersul e full ca o minge Clau 28+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007 varsta bb2 |
Roxxy, Claucia eu zic ca fiecare mamica stie cel mai bine ce e ok si ce nu pt copilul ei. Fiecare mamica are dreptul de a-si impune propriile reguli legate de cresterea copiilor iar daca asta implica descaltarea la usa atunci asa sa fie. Pe mine ma bucura enorm cad aud ca nu ati avut probleme mare cu cei mici pt ca am auzit foarte multe colege stresate ca au copiii raciti tot timpul. Sper sa fiu la fel de inspirata si eu si sa imi pot creste copilasul fara ca el sa treaca prin raceli si alte chestii d'astea.

Monica
22+ cu
monikus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
![]() ![]() ce am ras , mai ales ultima fraza ![]() Alaturi de Sebi Aida ... 28+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Ma bucur ca ti-a placut. Si mie mi s-a parut super amuzant. Eu nu m-as fi gandit niciodata la varianta asta.
Monica
22+ cu