Supa de varza ,ati testat-o?
Doresc sa-mi iau la revedere de la 10kg acumulate in ultimii 3 ani cu doua sarcini duse cu brio pana la capat.
M-am ales cu doua fete minunate,nimic pe lumea asta nu ma poate face mai fericita...Dar.... exista mereu un dar!
I WANT sa scap de kilele astea care nu ma lasa sa-mi regasesc linistea
.
Cine a incercat SUPA DE VARZA va rog sa scrie aici daca are timp si mila de mine,nu sunt chiar grasa dar imi doresc silueta de alta data,promit ca ma urc si pe bicicleta ,merg si la inot,merg si pe jos,nu mai mananc ciocolata si nu mai beau vin rosu
.
Mama ce de promisiuni....
Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
Raspunsuri
Deus spune:
sa-ti traiasca puisorii :)
10 kg? ... Atkins , Daneza, Scarsdale, au rezultate bune pentru unele persoane ... nici una nu este perfecta si cel mai bine ... sfaturi inutile cand tu te grabesti sa slabesti! vrei acuma? asa-i? :)
Din experienta multor doamne de pe acest forum pot sa-ti spun ca dupa o dieta drastica, genul celei cu supa de varza, daca faci o iesire cu prietenii la padure sau mergi la soacra in vizita pui la loc cateva kg! Nu merita, efortul, sanatatea ta, stresul si frustrarile care o dieta drastica le ofera.Plus, dupa supa de varza mancata trei zile iti vine sa versi cand auzi de varza!
Taie din alimentatie pentru o perioada: toate fainoasele, zaharul sub orice forma, cartofii albi si orezul alb si vei avea rezultate bune. Raman, la discretie legumele, carnea gatita slab nu gras, fructe mancate cu masura(2-3/zi), apa multa si miscare.
Mult succes si sa ne mai spui si noua ce rezultate ai avut
www.de-azi.ro
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhi
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
sanse spune:
Ionica poti intra la noi la MONTIGNACE si gasesti fete care au dat jos mult mai multe kg.
Lasa supa de varza ca nu este de durata efectul
.Te chinui degeaba.
Te asteptam 
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
Mindy spune:
de acord cu fetele!
pe oricine stiu ca a tinut cura asta s-a ales cu o slabire brusca deloc santoasa, cu stari de slabiciune, ameteli.. si apoi cu o ingrasare la fel de brusca.
andanii spune:
eu am tinut cu supa de varza in trecut, o prostie , am slabit rapid si am pus la loc si ma rapid 
n-as mai tine nici sa ma bati 
ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
pianna spune:
Salut,
Eu am tinut cura cu supa de varza acum vreo cativa ani dar....n-a tinut
. Adica am slabit, nu zic nu, dar dupa ce am inceput sa mananc normal (nu intelege ca am balotat la greu slanina si sorici) am pus la loc tot.
Din experienta proprie iti recomand regim+miscare. Daca Montignac sau ce ti-au recomandat fetele mai sus ti se pare prea "greu" pt inceput, incearca sa imparti cantitatea de alimente pentru o zi, aprox. in mod egal in 4-5 mese pe zi. Nu mai manca nimic dupa 7, doar apa plata. Si miscare cat mai multa, oridecare. Eu zic ca ar trebui sa se vada. Dupa ce te obisnuiesti cu regimul asta, vei putea sa tii fara probleme si Monti (evident, daca poti de la inceput e si mai bine).
Bafta
annablue spune:
Supa de varza e o apa fara valoare si cu un gust naspa...dupa parerea mea.
Am incercat si eu asta acum ani (nu aveam inca copiii) si a avut rezultat, dar apoi te chinui realmente sa te mentii.
Eu am dat jos 10 kg acum 3 ani cu WW si chiar functioneaza nesperat de bine, insa iti trebuie un pic de organizare, ca sa poti sa pregatesti din timp ce vrei sa mananci la masa urmatoare (ca sa stii, se bazeaza pe puncte is trebuie calculate pt ceea ce vei manca).
Ideal este sa iti faci planul cu ce vrei sa mananci si sa stii cu o zi inainte, ca sa nu depasesti punctele. Fain este ca poti sa mamanci mult (cantitate, adica) si cu valoare f buna a alimentelor, si totusi sa slabesti.
Eu am luat-o foarte usor si am slabit in aproape 6 luni 10 kg, si nu le-am mai pus la loc vreo 2 ani
Dar acum si eu sunt disperata sa slabesc - slava Domnului ca ma dat kg luate cu sarcina, ca altfel ma sinucideam (am luat 15) si deja vad ca incep sa adaug usor-usor...la loc (in 2 luni am pus aproape 2 kg, dar alaptez si e mai greu).
Spune-mi daca vrei sa iti dau detalii (si aici pe forum s-a tinut WW prin 2004-2006 si multe fete membre si atunci iti pot confirma).
Eu personal tare m-as bucura daca as mai gsi pe cineva care sa faca asta... ca eu am avut foarte bune rezultate.
PS Parca si tu alaptezi, nu-i asa? Ca atunci, supa de varza e cea mai proasta alegere...
Annablue & Adrian (01.11.2002) & Calin (27.03.2009)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
Ramonika spune:
si eu in clubul celor contra supei de varza ![]()
ce functioneaza sigur? alimentatie sanatoasa si echilibrata (nu infometare) plus sport 
garantez rezultate, dar nu peste noapte! ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionica Doresc sa-mi iau la revedere de la 10kg acumulate in ultimii 3 ani cu doua sarcini duse cu brio pana la capat. M-am ales cu doua fete minunate,nimic pe lumea asta nu ma poate face mai fericita...Dar.... exista mereu un dar! I WANT sa scap de kilele astea care nu ma lasa sa-mi regasesc linistea .Cine a incercat SUPA DE VARZA va rog sa scrie aici daca are timp si mila de mine,nu sunt chiar grasa dar imi doresc silueta de alta data,promit ca ma urc si pe bicicleta ,merg si la inot,merg si pe jos,nu mai mananc ciocolata si nu mai beau vin rosu Mama ce de promisiuni.... Sophia 2ani 06.09.06 26.03.09 Sarah http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy |
hallo Ionica!
eu n-am apucat sa te felicit pentru a doua bebelina. o fac acuma.
sa fie sanatoasa, sa te bucuri de ea, sa-ti aduca numai impliniri si bucurii!

legat de dieta...mananca legume, salate, fructe, evita prajelile, pastele, painea (daca cumva mai manaci paine! eu am eliminat-o de cativa ani) lactate simple. si nu manca niciodata dupa ora 6 seara. poate un mar, un iaurt micut simplu. si mers pe bicicleta, daca ai vreme. am redescoperit placerea mersului pe bicicleta de cateva luni.
e super. am slabit 3kg. fara dieta, mananc normal, fara sa renunt la dulciuri, desigur in limite normale. si nu as putea renunta niciodata la schwarz Schokolade.
dupa nasteri am ramas cu vre-o 5, 6 kg in plus, pe care nu m-am stresat niciodata sa le dau jos. eram f slaba inainte...anul trecut, cateva luni n-am avut activitate si viata de huzureala mi-a adus vre-o trei kg...pe care insa le-am pierdut la Craciun, cand m-am potcovit cu niste virusi nemtesti de gripa.
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
giulia71 spune:
Si eu ma pot lauda ca am slabit super bine cu WW. Esti in afara si sigur gasesti in supermarket mancaruri cu punctele deja facute, aici imi e mai greu
. Sigur fac abateri.
Ce mi-a placut la WW ca gaseai nene, crema de zahar ars
(2 puncte) sau spaghete cu nu-sh ce 4 puncte. Scapai de-o grija sa stai sa tot calculezi
.
Am slabit vreo 5 kg dar nu le-am mai pus inapoi rapid.
cait spune:
Tinut si eu supa de varza cateva luni bune.Scapi rapid de kg dar la fel de rapid se pun la loc daca nu esti atent apoi, si aici vorbesc de multa atentie adica fara nici o abatere..iar gustul de oribil dupa cateva saptamani doar de supa..
Cait
Home is where heart is...