Supa de varza ,ati testat-o?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Fetelor,dragelor,multumesc pentru raspunsuri,azi dimineata nu am avut timp sa intru pe net ,de-abia acum am reusit.

M-ati speriat tare cu super dieta mea care credeam ca o sa fiti deacord cu mine,azi m-am desumflat si mai tare cand am probat un costum de baie ,am cupa Dpentru bucuria sotului si stresul meu,gasesc sanii mari oribili.

Din nefericire ,nu voi mai alapta incepand din luna iulie,am reusit 3 luni exclusiv dar nu mai pot ,voi renunta .

In ce consta dieta WW ? adica sa cantaresc tot ce bag in gura?
La mine este imposibil sa renunt la cina,francezul meu vine prea tarziu de la job si sincera sa fiu este singurul nostru moment pe care il impartim.

Cred ca-mi bag nasul la voi la MONTIGNIACE sa vad ce se intapla acolo,ca nu mai suport kg si in plus sambata plec in Corsica 2 saptamani,ma si vad imbrobodita in pareea si voi veni bronzata doar pe nas si arsa pe labele picioarelor.

M-ati convins,o las balta supa de varza,desi ma tenta sa slabesc repede

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

KARIGULD,
Sarumana, da ce cauti in afganistan? esti jurnalista?:)

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Doresc sa-mi iau la revedere de la 10kg acumulate in ultimii 3 ani cu doua sarcini duse cu brio pana la capat.
M-am ales cu doua fete minunate,nimic pe lumea asta nu ma poate face mai fericita...Dar.... exista mereu un dar!
I WANT sa scap de kilele astea care nu ma lasa sa-mi regasesc linistea.

Cine a incercat SUPA DE VARZA va rog sa scrie aici daca are timp si mila de mine,nu sunt chiar grasa dar imi doresc silueta de alta data,promit ca ma urc si pe bicicleta ,merg si la inot,merg si pe jos,nu mai mananc ciocolata si nu mai beau vin rosu.
Mama ce de promisiuni....

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah

hallo Ionica!
eu n-am apucat sa te felicit pentru a doua bebelina. o fac acuma.
sa fie sanatoasa, sa te bucuri de ea, sa-ti aduca numai impliniri si bucurii!

legat de dieta...mananca legume, salate, fructe, evita prajelile, pastele, painea (daca cumva mai manaci paine! eu am eliminat-o de cativa ani) lactate simple. si nu manca niciodata dupa ora 6 seara. poate un mar, un iaurt micut simplu. si mers pe bicicleta, daca ai vreme. am redescoperit placerea mersului pe bicicleta de cateva luni.
e super. am slabit 3kg. fara dieta, mananc normal, fara sa renunt la dulciuri, desigur in limite normale. si nu as putea renunta niciodata la schwarz Schokolade.
dupa nasteri am ramas cu vre-o 5, 6 kg in plus, pe care nu m-am stresat niciodata sa le dau jos. eram f slaba inainte...anul trecut, cateva luni n-am avut activitate si viata de huzureala mi-a adus vre-o trei kg...pe care insa le-am pierdut la Craciun, cand m-am potcovit cu niste virusi nemtesti de gripa.

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

dar cite kg ai ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

KARIGULD,
Sarumana, da ce cauti in afganistan? esti jurnalista?:)
Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:

Doresc sa-mi iau la revedere de la 10kg acumulate in ultimii 3 ani cu doua sarcini duse cu brio pana la capat.
M-am ales cu doua fete minunate,nimic pe lumea asta nu ma poate face mai fericita...Dar.... exista mereu un dar!
I WANT sa scap de kilele astea care nu ma lasa sa-mi regasesc linistea.

Cine a incercat SUPA DE VARZA va rog sa scrie aici daca are timp si mila de mine,nu sunt chiar grasa dar imi doresc silueta de alta data,promit ca ma urc si pe bicicleta ,merg si la inot,merg si pe jos,nu mai mananc ciocolata si nu mai beau vin rosu.
Mama ce de promisiuni....

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah

hallo Ionica!
eu n-am apucat sa te felicit pentru a doua bebelina. o fac acuma.
sa fie sanatoasa, sa te bucuri de ea, sa-ti aduca numai impliniri si bucurii!

legat de dieta...mananca legume, salate, fructe, evita prajelile, pastele, painea (daca cumva mai manaci paine! eu am eliminat-o de cativa ani) lactate simple. si nu manca niciodata dupa ora 6 seara. poate un mar, un iaurt micut simplu. si mers pe bicicleta, daca ai vreme. am redescoperit placerea mersului pe bicicleta de cateva luni.
e super. am slabit 3kg. fara dieta, mananc normal, fara sa renunt la dulciuri, desigur in limite normale. si nu as putea renunta niciodata la schwarz Schokolade.
dupa nasteri am ramas cu vre-o 5, 6 kg in plus, pe care nu m-am stresat niciodata sa le dau jos. eram f slaba inainte...anul trecut, cateva luni n-am avut activitate si viata de huzureala mi-a adus vre-o trei kg...pe care insa le-am pierdut la Craciun, cand m-am potcovit cu niste virusi nemtesti de gripa.

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah

tu daca imi mai zici mie sarut mana....oi fi eu la randul babelor, da nici chiar asea. nu's in Afganistan...tot la Nürnberg.

Mergi la inceput

ANITA
Am 69kg si inaltime 170cm,eu ma simt imensa ,inainte aveam 58-59kg!
Acum,nu vreau chiar asa svelta dar macar sa pot sa port marimea 40 italianca 38 mi se pare o maneca uitandu-ma la rochiile vechi!

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mindy
de acord cu fetele!pe oricine stiu ca a tinut cura asta s-a ales cu o slabire brusca deloc santoasa, cu stari de slabiciune, ameteli.. si apoi cu o ingrasare la fel de brusca.
Exact asa am patit si eu. Parerea mea e ca-i o metoda proasta sa scapi de cele 10 kg. Si sunt convinsa ca nici nu o sa scapi de toate zece cu supa asta nenorocita. Mai bine Montignac...sau altceva. Si eu am ramas cu 13 kg dupa nastere (esti la ghiocei, nu? ) si de luni sunt la dieta. Mananc dimineata ou fiert cu o rosie, un castravete si o felie de cas (micuta), la pranz o ciorba de vacuta, fara paine si fara cartofi sau orez in ea, iar seara o salata (de ex de ton ). Mi-e destul de greu dupa atatea luni de boierie sa tin dieta, dar imi dau silinta. Mult succes!Aaa, azi imi arata cantarul cu cca 1 kg mai putin, e cam mult dat jos in 3 zile, dar ma gandesc ca e de unde Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ionica - eu am slabit 8 kile in 4 luni. as mai fi vrut sa dau jos 2 kile (targetul era 10 kg) dar am ramas si nu prea mai am cum.
insa is multumita cu cat am slabit, mai ales c-am facut si sport.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

eu am tinut constiincios cura cu supa de varza, pe la vreo 20 de ani, era 12 zile de tinut, la final am luat 4 kg, deci o tampenie...poate la altele a mers, la mine nu, ce sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am tinut-o, nu a funtionat, si nu pt ca am pus la loc dupa, ci mai rau, nu am dar deloc jos, nimic, nada, si crede-ma, am respectat cu sfintenie lista aia

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flory_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

si eu in clubul celor contra supei de varza

ce functioneaza sigur? alimentatie sanatoasa si echilibrata (nu infometare) plus sport
garantez rezultate, dar nu peste noapte!

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Asa este ! Am tinut acum mult timp o cura de slabire cu minunata supa...insa m-am cam ingrasta la loc destul de rapid!
Miscarea conteaza, un regim echilibrat, nu infometarea...si multa vointa!
Tinem pumnii!

Mergi la inceput