Dulceturi si papanasi (314) Ramonaiani,vine bb2

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Afibebe ti-am trimis PM. Imi cer scuze pentru intarziere nu-i dau mereu login.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

scuze Greyeras, acum am vazut !
azi nu puteam ca aveam tenis . Data viitoare atunci! Petrecere frumoasa sambata si la multi ani nepoatei tale , sa fie sanatoasa , norocoasa si sa-si gaseasca jumatatea

Danutza , Cecilia

Cecilia , pedeapsa pentru el inseamna 3 min pe fotoliu , plange , se da jos si cand ma vede se urca la loc . Daca stau langa el da' fac pe suparata plange si se vaita . Poate nu-i explic pe tonul care trebuie , nici nu mai stiu ce sa zic . Desi stie ca-i arsh , pune mana si zice arsh si pune in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna seara si de la noi!

Ceamica, tare frumusel e inculaptul nazdravan care umbla la aragaz.

Miaunici, vacanta placuta la Tulcea si petrcere frumoasa de ziua ta!

Roxana, multa sanaatte tatalui!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Si noi dupa !
In primul rand vreau sa-i urez lui mami25 toate cele bune,mult noroc pe viitor si implinirea tuturor dorintelor!
LA MULTI ANI, sanatate si fericire si pentru navicula si miaunici!
Acum ne-am adunat si noi de pe drumuri, ne-am relaxat o saptamana la mama la curte. Copii au ramas acolo, noi ne-am intors la treburile de zi cu zi.
Sanatate multa puiutilor care mai sunt bolnaviori si insanatosire grabnica!
Roxana,cu intarziere, vreau sa te felicit pentru minunata balerina! Am vazut fotografiile de la spectacol si de la serbare si desi cred ca stii asta, vreau sa iti spun ca ai un copil MINUNAT, dezghetat si cu super lipici la lume! Andrei este super bine,revizia tehnica arata ca baiatul mamii este dezvoltat armonios!
Mariana, tot 2 in 1? Maine ar trebui sa fie ziua cea mare, ma alatur si eu grupului si pun la treaba!
Bernix, vacanta placuta. Daca ajung in august pe la munte sigur dau un semn!
Sabina, sa-ti traiasca frumosii! Sofia cred ca a facut senzatie in rochita cu volane!
Marunzika,acum am citit de necazul cu fata! Multa sanatate si sa treceti cat mai repede peste toate. Sper ca acum sunteti bine
Mandarinutza, of pupici multi Antoniei. Aveti grija pe viitor, animalele pot fi imprevizibile din n motive. Cand Alexandra avea varsta Antoniei, a sarit un catel pe ea, in joaca, dar asa de rau s-a speriat mititica incat nici acum la 5 ani nu suporta sa stea in preajma unui catel, cu toate eforturile mele.
Annisia, vrem sa vedem si noi opera,poate ne inspiram de la tine!
Andreea, sanatate multa, stiu ca vrei sa faci biopsia,ai facut-o pana la urma? Despre profesionalismul medicilor din ziua de astazi m-am convins de mult. Acum ceva ani pe la 19 eram voluntar in ARAS(Asociatia Romana Anti Sida). Ca voluntar aveam destule activitati care implicau si contactul cu persoane seropozitive in special copii, mergeam in vizita la Casa Doru si Casa Andreea de la Sp.Bals. La un control de rutina, printre alte analize de sange, med de familie, mi-a cerut sa fac si testul HIV ca cica aveam o infectie in organism, luasem contact cu personae infectate cu HIV, bla-bla! Pana a iesit rezultatul cam intr-o saptamana, parca eram pe alta lume. Imi faceam tot felul de scenarii, mi-am chinuit creierul in fel si chip si nu m-am linistit pana ce nu am vazut rezultatul.(negativ)
Cecilia, l-am vazut pe micul mester! Este adorabil si s-a schimbat mult fata de cum il stiam eu. E tare dulce in cortul improvizat in curtea casei si alaturi de noii sai prieteni!
Papanash, am scos capul din nisip. Bifat pozele, Adi este un smecheras dulce fara pereche! nazdravanului!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Marunzika, Doamne acum am vazut pozele cu micuta Energie! multii fetii si mamicii obosite! Ma rog sa depasiti cat mai repede perioada asta grea.
Greyeras, am vazut-o pe scumpa de motata! Are niste ochisori minunati!!!
Roxana, am vazut balaceala, mi-ai facut o pofta de distractie!... Imi pare rau sa aud ca tatal tau are probleme asa de serioase. Sanatate multa tatalui,success cu operatia. Sanatate si refacere rapida si ducetei de Alex si taticului ei! Sper ca Andrei nu s-a accidentat rau!
Yaia, vacanta placuta!
Panapash,sanatate multa, ma bucur ca aud ca gradinarului nostru ii prieste acum la gradi!
Danuta, ce haioasa este picea! Vezi cum are ea,grija de tine, pana la urma fumatul dauneaza sanatatii! Bravo si Energiei de marunzika!
Devylla, ce mai fac cele 2 mogaldete ale tale? Un mare se indreapta chiar acum catre voi! Sanatate Erikai, sper sa nu fie ceva urat!
Luy, imi pare rau sa vad ca aveti problemele astea! Cand aud ce patiti voi ma ia cu fiori reci pe sira spinarii la gandul ca asa v-a reactiona si Andrei cand va merge la gradinita, la cat de mamos este! Acomodare usoara cat mai repede ochoasei!
Adi voi ce mai faceti? Samburel, si nazdravana Lisa?
Lia,felicitari pentru progresele Runei. Ar fi bine totusi zic eu sa discuti cu cei din conducere despre problema care te sacaie. Mi-e una nu mi se pare normal ce face “doamna”,chiar daca este “curtea ei,”pana la urma sunt banii tai!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Prisi, vrem pozici cu voi si fata de la nunta!
Miaunici, dulce foc baietelul cel vesel. Sa-ti traiasca flacaul si sper ca toate problemele sa-si gaseasca rezolvarea cat mai repede!
Ema, Andrei al meu si-a facut un obicei din a umbla la butoanele de la aragaz. Degeaba i-am explicat,l-am si pedepsit ca tot acolo se duce. Ajunge o clipa de neatentie a mea si se si repede la butoane. Incerc sa-l tin sub observatie non-stop, mai nou am scos si cheia din yala, stie acum sa deschuie usa. Iti inchipui ce crize am facut cand l-am vazut in pragul usii, certandu-l de zor pe vecinul de vis-a vis care astepta liftul! De ras si plans!
Gata, am gasit reteta prin care te mentii asa de bine, fetelor are un corp fata asta!!!! Zici ca nu a nascut in viata ei ! Asa ca tenis la greu dragelor!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

- multam mult fetelor, sunteti tare dulci .

Din pacate - baiatul meu tot puturos . Se simte bine acolo. Azi am fost la control - in juma' de ora de CTG - o singura contractie amarata, dr a zis ca nu inseamna nimic.
Asadar - de-acum in colo control tot la 2 zile. Sambata ma duc la spital la sala de nasteri sa se uite hebammele la mine.
Ce sa zic - ma dor toate oasel de la bazin, am o burta maaare, pielea s-a tot rupt pe ici pe colo, ma mananca (ma plang la voi, ca la Eliza n-am avut atatea probleme ).

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
40

Mergi la inceput

Hai Mari, mult a fost,putin mai este!
Sa ne tii la curent, sa traim alaturi de tine emotiile care te vor inconjura!
Picii mei sunt bine, sanatosi si cu mare chef de viata. In ultima vreme am ales sa-i lasam la curte cat de mult posibil. La merge foarte bine,in afara faptului ca s-au ales cu o gramada de bubite de la diferite gaze,sunt bine. Andrei tot timpul ciuguleste cate ceva, seara cade lat pana a doua zi pe la 9 cand se trezeste papa si o zdugeste in curte, sub atenta supraveghere a sora-sii. Alex este mai sclifosita la mancare dar in general sunt multumita de ea. I-am luat un caietel cum aveam noi in clasa I si face liniute, bastonase,linii frante etc.Este tare mandra de ce-i iese din manusite si arata caietul oricui este dispus sa o asculte. Andrei a inceput timid sa mai scoata si el cate un cuvintel. Finei mele ii spune dadi iar buba este babu. La baie,dus spune ba, la revedere este a. Cam atat dar sunt multumita ca le spune si pe astea. Stam la chilotel acum,chiar daca asta mai presupune kk in chilotei. De multe ori imi arata mititelul poponeata si se tragea de pampers dar pana sa ma prind eu se usura in scutec.
Alex si-a parasit prietenul de la gradinita si a inceput o noua poveste cu nepotul finei. Ma uit la ea cat de incantata este de atentia pe care i-o acorda Alexandru si ma intreb oare cand au trecut anii astia? Acum am fata mare,o adevarata domnisoara si ma cuprinde nostalgia!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Se pare ca am ramas singurica pe aici, asa ca merg sa-i tin de cald sotului!
Noapte buna fetelor si picilor!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Se pare ca am ramas singurica pe aici, asa ca merg sa-i tin de cald sotului!
Noapte buna fetelor si picilor!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

sper ca esti o plapuma buna pe furtuna asta.
stef m-a trezit, s-a speriat saracu.a ramas cu sechele de la tara, cand l-a prins o furtuna mare.
incerc sa fac si eu nani.pupare.

Mergi la inceput