Dulceturi si papanasi (314) Ramonaiani,vine bb2

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Cecilia, nu cred ca sunt rautacioasa nici intr-un fel . Daca ti-ai fi vazut copilul plangand disperat minute in sir si strigand "unde-i mami?", "vine mami?" ai fi inteles mai mult durerea paralizanta ca trebuie sa-l lasi sa urle in loc sa te repezi sa-l iei in brate precum si intrebarile pe care ti le pui daca e bine ce faci.

Metodele pedagogice s-au schimbat, metodele de ingrijire ale copilului sau schimbat, adaptarea la gradi nu.

Si nu, nu am o metoda miraculoasa (am zis eu ca as avea sau ar trebui sa o produc eu la minut?), pentru ca desi lucrez cu copii de 15 ani, nu m-am lovit niciodata de aceasta problema.

Incerc sa o abordez diferit, conform cu sensibilitatile copilului meu si capacitatea mea de empatizare cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

salut,

al meu copil umbla la aragaz! mai are vreun copil asemenea preocupare ? nu mai stiu ce sa-i fac !la inceput il luam de acolo , apoi i-am explicat cu arsh , arsh , apoi am barat cu scaunul de masa , am trecut la pedeapsa (plange dar tot revine cand ma fac eu ca nu ma uit)si de incuiat bucataria nu pot ca a rupt cheia in usa
help va rog ! sau mai bine strig fire !

pun si poze cu inculpatul ca n-am mai pus de multa vreme
http://family.webshots.com/photo/2808315980104704476WVATlx?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

eu de citit v-am citit , da' n-am apucat sa scriu
am incarcat ieri pozele cu gandul ca apuc sa scriu si cand colo deturnare de planuri

Me si te imbratisam cu drag , daca am putea sa te ajutam cumva ...Luy , multa putere iti doresc !

Roxana , multa sanatate tatalui tau ,sa treceti cu bine peste toate !
Am vazut pozele , protagonistii minunati.
tinem pumnii ca de la cazutul pe scari Andrei sa se fi ales cel mult c-o sperietura !

Adelina imi doresc sa te vedem cat mai curand sa stii ca nu spun de complezenta , incercam chiar maine !

Danutza , s-a orientat ea Mirunica de l-a lasat sa-i fure un pupic!

Cristi , te-as rontai si eu , nu numai mamica

Andreea11 tin pumnii cu biopsia . Cu bona , eu una as verifica-o dar iti urez sa fi una din norocoase si sa gasesti o bona cum iti doresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui miaunici
cred ca pot trece cu brio orice test al Carpatinei

stii si cand naste ramonaiani?

Bine ai revenit!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna fetelor!

La multi ani sarbatoritelor de azi!!!!

Ema abia asteptam sa va vedem, din pacate maine nu putem noi cum se trezeste tati mergem la cumparaturi, sambata e ziua nepotelei si ne pregatim. Astazi ar fi perfect daca vrei.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Tab. 3 Easing the transition
Procedure% of Kindergartens
Yes No -
parents are allowed to accompany
their child into the group room
97% 3% 0%
preliminary visits 91% 8% 1%
parents may are allowed to stay for
some time with their children
80% 17% 3%
staggered entry 40% 44% 16%

Si da, sunt ceva metode de a le face adaptarea mai usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia_B

Tab. 3 Easing the transition
Procedure% of Kindergartens
Yes No -
parents are allowed to accompany
their child into the group room
97% 3% 0%
preliminary visits 91% 8% 1%
parents may are allowed to stay for
some time
with their children
80% 17% 3%
staggered entry 40% 44% 16%

Si da, sunt ceva metode de a le face adaptarea mai usoara

Lia, cred ca ne-ncurcam la cuprins... Cat de mult inseamna "some time".. Caci nu cred ca e de ordinul ore cum cred ca te gandesti tu...

Io am facut acomodare cu ea - ca asa am vrut eu - ... dar asta seara, jumate de ora inainte sa se termine programul, cand copii ramasi aveau program de voie.. nu dimineata cand fac activitati impreuna..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia_B

Cecilia, nu cred ca sunt rautacioasa nici intr-un fel . Daca ti-ai fi vazut copilul plangand disperat minute in sir si strigand "unde-i mami?", "vine mami?" ai fi inteles mai mult durerea paralizanta ca trebuie sa-l lasi sa urle in loc sa te repezi sa-l iei in brate precum si intrebarile pe care ti le pui daca e bine ce faci.

Metodele pedagogice s-au schimbat, metodele de ingrijire ale copilului sau schimbat, adaptarea la gradi nu.

Si nu, nu am o metoda miraculoasa (am zis eu ca as avea sau ar trebui sa o produc eu la minut?), pentru ca desi lucrez cu copii de 15 ani, nu m-am lovit niciodata de aceasta problema.

Incerc sa o abordez diferit, conform cu sensibilitatile copilului meu si capacitatea mea de empatizare cu el.

mami de Runi Miruni

http://family.webshots.com/album/570277692LybVGe

Fiecare dintre noi am vrea sa existe o metoda ideala pentru copilul nostru, dar sigur ca nu o sa se gaseasca asa ceva si nici nu mi-as dori ca cineva sa testeze metode pe copilul meu...cred ca acomodarea fiecarui copil depinde de foarte multi factori si nu neaparat de metoda.

Nu sunt de acord ca metodele pedagogice s-au schimbat,sunt aceleasi de acum 50 de ani''dar vopsite colorat'', s-au schimbat cei care le aplica si/sau mentalitatea si mijloacele, unde s-au schimbat si acestea.......

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

salut,

al meu copil umbla la aragaz! mai are vreun copil asemenea preocupare ? nu mai stiu ce sa-i fac !la inceput il luam de acolo , apoi i-am explicat cu arsh , arsh , apoi am barat cu scaunul de masa , am trecut la pedeapsa (plange dar tot revine cand ma fac eu ca nu ma uit)si de incuiat bucataria nu pot ca a rupt cheia in usa
help va rog ! sau mai bine strig fire !

pun si poze cu inculpatul ca n-am mai pus de multa vreme
http://family.webshots.com/photo/2808315980104704476WVATlx?vhost=family

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )
http://community.webshots.com/user/ceamica

am avut o problema asemanatoare, dar cand a inceput sa mearga in picioare...il atragea aragazul, am incalzit cuptorul si i-am explicat ca este arsh si face buba,l-am lasat sa simta caldura degajata, a inteles fara probleme, acum cand se apropie spune singur asssssss...nu prea stiu ce sa-ti spun altceva.....aaaaaaa ce pedeapsa i-ai dat?

am vazut pozele inculpatului

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Ema, e un dragut Sebastian,pupam okisorii frumosi

Ramonaiani

Mergi la inceput