Dulceturi si papanasi (314) Ramonaiani,vine bb2
Raspunsuri - Pagina 6
Lia_B spune:
Cecilia, nu cred ca sunt rautacioasa nici intr-un fel . Daca ti-ai fi vazut copilul plangand disperat minute in sir si strigand "unde-i mami?", "vine mami?" ai fi inteles mai mult durerea paralizanta ca trebuie sa-l lasi sa urle in loc sa te repezi sa-l iei in brate precum si intrebarile pe care ti le pui daca e bine ce faci.
Metodele pedagogice s-au schimbat, metodele de ingrijire ale copilului sau schimbat, adaptarea la gradi nu.
Si nu, nu am o metoda miraculoasa (am zis eu ca as avea sau ar trebui sa o produc eu la minut?), pentru ca desi lucrez cu copii de 15 ani, nu m-am lovit niciodata de aceasta problema.
Incerc sa o abordez diferit, conform cu sensibilitatile copilului meu si capacitatea mea de empatizare cu el.
ceamica spune:
salut,
al meu copil umbla la aragaz! mai are vreun copil asemenea preocupare ? nu mai stiu ce sa-i fac !la inceput il luam de acolo , apoi i-am explicat cu arsh , arsh , apoi am barat cu scaunul de masa , am trecut la pedeapsa (plange dar tot revine cand ma fac eu ca nu ma uit)si de incuiat bucataria nu pot ca a rupt cheia in usa
help va rog ! sau mai bine strig fire !
pun si poze cu inculpatul ca n-am mai pus de multa vreme
http://family.webshots.com/photo/2808315980104704476WVATlx?vhost=family
ceamica spune:
eu de citit v-am citit , da' n-am apucat sa scriu
am incarcat ieri pozele cu gandul ca apuc sa scriu si cand colo deturnare de planuri
Me
si te imbratisam cu drag , daca am putea sa te ajutam cumva ...Luy , multa putere iti doresc !
Roxana , multa sanatate tatalui tau ,sa treceti cu bine peste toate !
Am vazut pozele , 
protagonistii minunati.
tinem pumnii ca de la cazutul pe scari Andrei sa se fi ales cel mult c-o sperietura !
Adelina
imi doresc sa te vedem cat mai curand sa stii ca nu spun de complezenta , incercam chiar maine !
Danutza , s-a orientat ea Mirunica de l-a lasat sa-i fure un pupic!
Cristi
, te-as rontai si eu , nu numai mamica
Andreea11 tin pumnii cu biopsia . Cu bona , eu una as verifica-o dar iti urez sa fi una din norocoase si sa gasesti o bona cum iti doresti!
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miaunici cred ca pot trece cu brio orice test al Carpatinei |
stii si cand naste ramonaiani?
Bine ai revenit!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
greyeras spune:
Buna fetelor!
La multi ani sarbatoritelor de azi!!!!

Ema abia asteptam sa va vedem, din pacate maine nu putem noi cum se trezeste tati mergem la cumparaturi, sambata e ziua nepotelei si ne pregatim. Astazi ar fi perfect daca vrei.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
Lia_B spune:
Tab. 3 Easing the transition
Procedure% of Kindergartens
Yes No -
parents are allowed to accompany
their child into the group room
97% 3% 0%
preliminary visits 91% 8% 1%
parents may are allowed to stay for
some time with their children
80% 17% 3%
staggered entry 40% 44% 16%
Si da, sunt ceva metode de a le face adaptarea mai usoara
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Lia_B Tab. 3 Easing the transition Procedure% of Kindergartens Yes No - parents are allowed to accompany their child into the group room 97% 3% 0% preliminary visits 91% 8% 1% parents may are allowed to stay for some time with their children 80% 17% 3% staggered entry 40% 44% 16% Si da, sunt ceva metode de a le face adaptarea mai usoara |
Lia, cred ca ne-ncurcam la cuprins... Cat de mult inseamna "some time".. Caci nu cred ca e de ordinul ore cum cred ca te gandesti tu...
Io am facut acomodare cu ea - ca asa am vrut eu - ... dar asta seara, jumate de ora inainte sa se termine programul, cand copii ramasi aveau program de voie.. nu dimineata cand fac activitati impreuna..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Lia_B Cecilia, nu cred ca sunt rautacioasa nici intr-un fel . Daca ti-ai fi vazut copilul plangand disperat minute in sir si strigand "unde-i mami?", "vine mami?" ai fi inteles mai mult durerea paralizanta ca trebuie sa-l lasi sa urle in loc sa te repezi sa-l iei in brate precum si intrebarile pe care ti le pui daca e bine ce faci. Metodele pedagogice s-au schimbat, metodele de ingrijire ale copilului sau schimbat, adaptarea la gradi nu. Si nu, nu am o metoda miraculoasa (am zis eu ca as avea sau ar trebui sa o produc eu la minut?), pentru ca desi lucrez cu copii de 15 ani, nu m-am lovit niciodata de aceasta problema. Incerc sa o abordez diferit, conform cu sensibilitatile copilului meu si capacitatea mea de empatizare cu el. mami de Runi Miruni http://family.webshots.com/album/570277692LybVGe |
Fiecare dintre noi am vrea sa existe o metoda ideala pentru copilul nostru, dar sigur ca nu o sa se gaseasca asa ceva si nici nu mi-as dori ca cineva sa testeze metode pe copilul meu...cred ca acomodarea fiecarui copil depinde de foarte multi factori si nu neaparat de metoda.
Nu sunt de acord ca metodele pedagogice s-au schimbat,sunt aceleasi de acum 50 de ani''dar vopsite colorat'', s-au schimbat cei care le aplica si/sau mentalitatea si mijloacele, unde s-au schimbat si acestea.......
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)asa crestem
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui ceamica salut, al meu copil umbla la aragaz! mai are vreun copil asemenea preocupare ? nu mai stiu ce sa-i fac !la inceput il luam de acolo , apoi i-am explicat cu arsh , arsh , apoi am barat cu scaunul de masa , am trecut la pedeapsa (plange dar tot revine cand ma fac eu ca nu ma uit)si de incuiat bucataria nu pot ca a rupt cheia in usa help va rog ! sau mai bine strig fire ! pun si poze cu inculpatul ca n-am mai pus de multa vreme http://family.webshots.com/photo/2808315980104704476WVATlx?vhost=family Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
am avut o problema asemanatoare, dar cand a inceput sa mearga in picioare...il atragea aragazul, am incalzit cuptorul si i-am explicat ca este arsh si face buba,l-am lasat sa simta caldura degajata, a inteles fara probleme, acum cand se apropie spune singur asssssss...nu prea stiu ce sa-ti spun altceva.....aaaaaaa ce pedeapsa i-ai dat?
am vazut pozele inculpatului

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)asa crestem