Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Noi vom fi azi cam dupa ora 16 in parcul Morarilor - mai e cineva prin zona?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

asha... acum despre noi.

am fost ieri la control cu Teodora. are 9.800kg shi 76cm. e pe curba, cum s-ar zice. nu e nici grasa, nici slaba. dar la ce zicetzi voi pe aici, cred ca e tare micutza. conteaza sa fie santaoasa.
trebuia sa faca shi vaccin, dar am ales (eu) sa il amanam pt saptamana viitoare, sa se refaca organismul dupa boala asta.

in rest.... "e vara iara, e soarea-afara" [emoticon cu dans]. daaaa, sunt 25 grade. am scos bretelele si shlapii din dulapuri.

seara stam in gradina pana la ora de culcare. eu mai pigulesc ceva buruian de printe flori, copiii uda florile, cica. teodora se uda singura, spera sa mai creasca. se face fleashca. si murdara cu un purcelush. ii las pe amandoi cu picioarele goale, deshi nu avem iarba, si dale, tot e bine.
ashtetpam weekend-ul. mai ales ca e shi tati acasa acum (s-a intors aseara), speram sa dam o fuga pana la mare, daca e vremea tot asha.

apropo de tati; cred ca teodorei i-a fost dor de el. sau,, ma rog, de data asta chair s-a manifestat ca atare: cand se auzea cate un zgomot pe afara, facea ochii mari, ridica un deget, ca shi cum ai spune "auzi!!", spunea "tatatatata" shi se utia cand la usha cand la mine, ca shi cum ar fi spus "ce faci? nu te ridici de pe canapea sa ii deschizi usha lu' tati?". e tare scumpica. nu va spun ce bucuroasa a fost cand l-a vazut pe tati.

hai ca ca am zis destule. ma intorc la aritcolul meu, sa vad daca mais criu cateva randuri azi. dar stau cu ochii pe voi, nu scapatzi de mine.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

dada, shtiam eu ca am mai uitat ceva:
adriana, sa itzi traiasca fluturashul Lara. dulce foc!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor.
Din nou am fost la Medicover. Are enterocolita. Nu mi-a dat prin cap sa iau si un scutec cu kk in el cu mine, ca-mi facea si analiza... of... Mda. Ne-a dat tratament si regim: enterol, furazolidon, smecta si glucoza sa punem in toate cele pe care le bea. Ne-a dat si un regim alimentar... macar sa se faca bine. Oricum abia dupa ce ne intoarcem o sa revenim la normal, sper.

Fetelor va multumesc ptr gandurile bune...

Miha, da, asa mi-a zis si doctora sa dau numa daca trece de 38 siropel ptr temperatura. Deocam data are 37,7. De dimineata nici atat nu aveam.

Fug sa fac supa de morcoveti.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Edit: Cleo, voi ce faceti? Toate bune? Mara mai e kk-cioasa?
Fetelor ma dispera. Am schimbat-o o data de cand am venit acasa (1 ora) si iar s-a sparcait...... Ce naiba, in ritmul asta termin baxul de pampershi... Nu ma intelegeti gresit, Doamne... dar chiar nu mai poooot... o schimb chiar asa, intr-una????????

Si inca ceva: a dat kkrea si in mine........................ My God... Socrateeee, ce ziceai tu de bafta legat de plecarea in concediu???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Noi vom fi azi cam dupa ora 16 in parcul Morarilor - mai e cineva prin zona?

Adriana

Aaaah ce as mai veni eu........ Imi lipseste asa de tare cartierul ala, acolo am crescut, acolo m-am simtit si rau si bine, acolo sunt ai mei... of...

Fug sa schimb fata...

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Chinabulina, Danah, multumim! Lara e o scumpica, insa cam nazdravana - ma supara tare rau

Ylari, la ce Medicover mergi tu? pe Plevnei?
E nasol cu diaree, n-ai ce face, trebuie s-o schimbi la fiecare sparcuiala, eu o mai lasam si-n fundul gol si puneam un prosop dedesubt (facea si de cate 10 ori pe zi), insa pe atunci nu mergea - acum nu mai tine treaba.
Multa sanatate!

Morarilor e un parc tare frumos, l-au amenajat frumos, mereu ma gandesc pt. cei ce stau in zona e superb

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Chinabulina, Danah, multumim! Lara e o scumpica, insa cam nazdravana - ma supara tare rau

Ylari, la ce Medicover mergi tu? pe Plevnei?
E nasol cu diaree, n-ai ce face, trebuie s-o schimbi la fiecare sparcuiala, eu o mai lasam si-n fundul gol si puneam un prosop dedesubt (facea si de cate 10 ori pe zi), insa pe atunci nu mergea - acum nu mai tine treaba.
Multa sanatate!

Morarilor e un parc tare frumos, l-au amenajat frumos, mereu ma gandesc pt. cei ce stau in zona e superb

De vreo 8 ori am schimbat-o si eu pana acum... Ma oftic si ca acolo (la Medicover) nu a facut... imi lua si mie la analiza... asa... In fine... Cel mai frustrant e cand chiar e doar asa o sparcaiala...

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Adriana - Chiar ca sunt , doar ce-mi spuneam in gand ca tare naspa tre sa mai fie pe caldura asta cu iritatie la , sa-i urez Annikai si cine mai sufera din cauza asta , racoare si no-buba la . Cu gandul la buba si diaree am pus fetele in aceiasi ... oala .
Bineinteles ca am uitat sa precizez ca-mi place tare fluturashul blond .
Cum spune si vecina anul asta plecam pe drumuri diferite dar cine stie? Poate pe viitor.
Am emotii pt ca noi vom lasa fata acasa dar VA FI BINE

Si ca tot veni vorba de buba la - multa sanatate Evei, sper sa scapati de belea. Sa ai mare grija,Ylari, acum sa nu intrati intr-un cerc, sa plasati de la una la alta kkreala.

DanaH - bucurati-va cat se poate de mini- vara olandeza .
Parerea mea e ca Teo sta f bine. Nici fie-mea nu e departe de dimensiunile Teodorei - important e sa fie per total bine, voaie, jucause.

Micaela - , ce te faci daca-ti arata un arici? Si eu m-ash distra copios sa faca cineva ca magaru'
Imi povestea vecina de baietelul unor amici cum la intrebarea mamicii cum face fantoma a zis " BUUHUUUU"

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Micaela: nici eu nu cred ca are Dariuta nimic.

Ma omoara astia cu toate prostiile pe care le pun in alimente sau le dau ca hrana. Nu mai pot. Stau si analizez in magazine toate etichetele. Imi ia o gramada de timp. Parca suntem o tara de tampiti. Toti incearca sa ne pacaleasca si sa ne fure. De ex am vazut branza proaspata cu E-uri. Si branza proaspata este destinata celor care tin regim, copiilor. Ma gandesc ca eu sunt avizata si ma uit dar am observat ca sunt singura prin magazine care face asta. Si totusi toate ouale din magazine provin de la gaini crescute in baterii. Apoi unele sunt hranite cu concentrate. Unele cu cereale. Dar daca nu cunosti astea? Unele sunt Bio dar sunt scumpe si rare. Deci uneori n-ai de unde alege. Eu chiar sufar din cauza asta. Nici in piata nu pot avea incredere. Eu stiu cum au tinut aia oul? La ce temperatura? Sau daca gainile sau laptele, carnea este ok? Nu stim. Poate vand doar gainile cu probleme sau cele moarte. Pana una alta si din piata iei tepe. Ieri am luat cirese. Cele mai bune. Pareau. Le-am gustat erau bune si coapte. Am ajun acasa parca mi-au dat altele. Erau numai cateva mari restul mici. Niste hoti. Apoi am luat nectarine. Erau perfecte acolo. Cand am ajun acasa erau ciupite de ceva. Toate.
Bineinteles ca de vina sunt eu ca am incredere in oameni. Dar hotii pe asta se bazeaza. Si nu le-am cantarit acasa ca cine stie ce mai observam.
Cateodata imi vine sa nu mai mananc nimic. Decat ciocolata. Asta e cea mai pura.

Alysh: FELICITARI! Acum o sa fii mai putin stresata ai sa vezi.
Laura: Drum bun si dixtractie placuta!!!
Ylari: si la noi mucilagiul asta e apa de ploaie. La noi foarte bine face ceaiul de sunatoare. Cel de menta cica ar irita mucoasa stomacului la copii. Asa am citit undeva. Enterolul e foarte bun. Si regimul alimentar. Cu supa de morcovei. Mai nou cica n-ar fi char bine sa opresti diareea in primele zile. Sa se elimine toxinele. Se hidrateaza copilul in schimb foarte bine.

Aseara am ramas blocati in lift. Toti 4. cu role, bicicleta, bagaje. Era o caldura de muream. Aveam la mine doar telefonul meu fara a avea nici un numar de tel de la admin sau vreun vecin. Si nici numarul alora cu liftul nu era afisat. Asa ca am sunat la 112. Au venit pompierii salvatori. Dar intre timp au auzit vecinii batai in usa liftului si ne-au eliberat. Liftul asta e blocat cel putin o data pe luna. Sper ca pompierii sa le dea vreo amenda ceva alora cu revizia la lift sau administratiei ca m-am saturat. Cu o zi in urma dupa spusele pompierilor a mai sunat cineva la 112. De fiecare data are aceesi problema.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Ylari: si la noi mucilagiul asta e apa de ploaie. La noi foarte bine face ceaiul de sunatoare. Cel de menta cica ar irita mucoasa stomacului la copii. Asa am citit undeva. Enterolul e foarte bun. Si regimul alimentar. Cu supa de morcovei. Mai nou cica n-ar fi char bine sa opresti diareea in primele zile. Sa se elimine toxinele. Se hidrateaza copilul in schimb foarte bine.

Aseara am ramas blocati in lift.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

My God, Belleane, si noi am ramas acum cand veneam de la Medicover. Noroc ca sunt minitehnicus si ca am fost si baiaetoasa in copilarie ca am deschis usa fara pb...

In alta ordine de idei: la tine ma gandeam cand mi-a zis doctora ca are enterocolita
Daca e asa cu eliminarea, pai a tot eliminat fiica-mea...
Acum n-a mai facut nicio sparcaiala de la 11.30 Slava Domnului.

YLARI

Mergi la inceput