Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 10
Simonix spune:
MSBB - primim primim fata frumoasa, cum sa nu ??? Apartamentul e mare, avem living de 38 m˛ sa punem in el tobogan, casutze, jucariiiiiii !!!! Cat despre petreceri hmmm - mai asteptam, preconizam ca ne mutam prin noiembrie, decembrie, dureaza numai actele si verificarile 4 luni. Si apoi doar la bucatarie trebuie refacut, eu insist sa o facem nou noutza, tati are ceva obiectii (banesti ) si o sa ducem niste lupte seculare pe tema asta Daca intre timp nu ne scoatem ochii, pobabil ca o sa facem de craciun primul party la noi acasa Dar mai este ... nici nu vreau sa ma gandesc, mie imi place si in apartamentul in care stam acum si o sa imi fie dor de el, asa ca profit de ultima vara aici, in casutza noastra inchiriata :)
Ai spus bine cu TV-ul, eu deja remarc faptul ca Robertzel e un maimutzel si imita tot ce vede. ok, stiu ca mai incolo va si gandi un pic si sper ca va intelege ca daca Jery primeste un pumn in cap de la Tom e de rau ... dar ai mare dreptate ... cum sa ii ferim ??? Eu zic ca am avut noroc noi - la modul ca nu era TV si gata - desenele alea de duminica, de la Album Duminical - mai tineti voi minte cum le asteptam ?? totusi nu simteam mari frustrari ca nu stateam toata ziua la TV ... In ziua de azi insa ... copiii banuiesc ca despre asta vorbesc la scoala, deci daca nu te uiti la x si la y nu esti in pas cu ceilalti si clar copilul va simti o frustrare daca i se va interzice total accesul la TV. Si mai e o faza: recunosc ca se calmeaza cu TVul - sta locului, uneori esti asa de obosita sau efectiv ai nevoie sa faci ceva care nu il implica pe bebe - e asa de comod sa dai drumul la un desen. Hmmm... banuiesc ca nu trebuie exagerat in nici o directie . Altfel nu stiu ce sa zic. Noi vom incerca sa iesim, sa il implicam pe pitic in activitati, dar nu ii vom interzice total accesul la TV si vom incerca sa filtram putin. Macar la inceput :) Din fericire aici nu sunt programe ca la TVul romanesc - mai fetelor, nu pot sa cred de fiecare data cand ma duc in tara Dis de dimineata o iau astia la TV ... Aici doar la Carcotasi ma uit si asa mai stiu si eu ce se intampla la noi, cine ce barfeste - mi se pare incredibil ce oameni apar la TV. In fine... si io m-am lungit
Azi se naste o fetitza mica mica :) O prietena de-a mea din Bxl naste - al doilea bebe, avea fata de o sapt dilatatie 5 :D si azi se pare ca naste. Cred ca intr-o ora pac tzac are bebele in brate
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
belleane spune:
Ca sa nu se inteleaga gresit am facut de 2 ori experienta cu pasteurizarea. O data cu carnita si alta data doar cu legume. Ca n-am recitit si nu prea inteleg nici eu ce-am scris.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
kristinik spune:
Buna fetelor!
Multumesc de sfaturi privind scaunul de masina :
Ylari, Inais si Ms BB. Asa ma gandisem si eu initial sa iau unul grupa 1, apoi am inceput sa ma zgarcesc si sa caut unul grupa 1-2-3, dar pana la uram tot la grupa 1 am ramas. Comfortul papusei e cel mai important - iar de aici va rezulta si al nostru, pana la urma.
Acum despre marca... nu stiu ce sa zic, mai caut. Poate gasesc ceva reduceri pe site-urile straine, sa vad. Despre Kidzimsitz sau Nania ce ati auzit? Initial vroiam chicco key 1, apoi inglesina mille miglia, dar mi se par scumpele acum. Nu stiu, mai caut.
La masa momentan inca nu avem probleme de genul ca nu vrea sa mai stea in scaunel... Noi mancam amandoua impreuna, adica pun si pentru mine o portie si prima data mai papa fetita, apoi mama sau mai spre sfarsit cand e mai plictisita putin incep sa manac eu sa-i mai fac pofta si apoi ii mau dau si restul de mancare. uneori,depinde de ce avem in meniu o las sa pape singurica bucatele de carnita sau legume si e tare incantataca o laud din cand in cand si ii place. Asta la pranz ca masa de dupa-masa o luam in deplasare de obicei pe la mama sau afara. Sa vedeti ce tare e cand mergem la mama/bunica cum vine in bucatarie repede si se opreste langa masa privind in sus, daca zicem "la masa!"
Cat despre TV, eu uneori o adorm la desene animate... Asta e ultima solutie cand se impotriveste si nu vrea nici cum sa doarma. E suuuper obosita, cade de somn, dar ea nu si nu ca nu doarme, se ridica in picioare se joac cucu-bau cu perdeaua , povesteste si alte cele, se da jos de pe canapea(cu ajutorul meu ca altfel ar ateriza in cap)si pleaca din camera. Asa ca o iau sa stea cu mine pe canapeaua din sufragerie si ne uitam la desene, dar nu dureaza prea mult si e ... pe taramul lui mos Ene. Asa am vazut ca in ultima vreme mai sta cate putin si se uita atenta la unele desene. A cam trecut faza cu reclamele, doar vreo 2-3 maxim ii mai atrag atentia. Si eu incerc sa fie cat mai putin televizor, dar uite ca habar nu aveam ca a murit Michael Jackson, de nu citeam aici...
Va puuup, mai stau sa caut scaun de masina , iar apoi cred ca se trezeste mademoiselle, papam si plecam afara si mai ajungem pe seara inainte de baie pe acasa.
Cristina mami de Diana Maria
[url="http://b1.lilypie.com/Ay6vp2.png" alt="Lilypie 1st Birthday Ticker" border="0" ] ...creste, creste , infloreste [/url]
Alex@Sara spune:
Socrate,sa traiesti inca 100 de ani de acum,toti cu sanatate si fericire maxima!
Eu va citesc aproape zilnic din umbra,dar nu apuc sa postez nimic,din lipsa de timp
Dar acum am gasit ceva ff tare si vi-l transmit si voua,sa va faca ziua mai frumoasa.Pupici tuturor
Ce gandeste un bebe la botez?
Ora 14.00. Multa lume în casa. Mama s-a coafat, tata are un soi de servet verde legat de gât, cam ca babetica mea, dar mai îngust. Arata caraghios, am râs de el. Bietul tata, crede ca râd de fapt cu el. Oricum, suspect de multa agitatie. Presimt ca e în legatura cu mine. Ia sa stau treaz. Nu, mama, nu vreau sa dorm si nici sa manânc. Voi îmi pregatiti ceva.
Ora 15.00. Au mai venit si altii. Vorbesc tare, râd. Din când în când se apleaca si ma gâdila.asta-i un obicei tâmpit – ce, ne cunoastem? Pe voi va gâdila necunoscutii în dormitor? Ia sa plâng nitel, poate ma ia mama-n brates i scap. Deci trag aer în piept, deschid gura si…
Ora 15.45. Presupun c-am adormit. Adica trebuie sa; fi dormit, nu? ca acuma m-au trezit. Ce mitocani… Baaaaa, dormeam, da? Ce ma trambalati atâta? Na, ca acum a apucat-o pe mama cheful sa ma schimbe. Femeie, tu pe ce lume esti? Lasati ma-n pace sa dorm! Ia sa tragem aer în piept…
Ora 16.15. Credeti ca am chef de plimbare? Adica, zau, va imaginati ca asta vrea omu’ sâmbata dupa-amiaza pe la patru, si se dea cu masina? si acum ne si întoarcem, ca cica au uitat un certificat de nastere. Asta mi se pare o prostie – ce, aveti nevoie de dovezi ca m-am nascut? nu urlu suficient de tare aici? Nu pricepeti? Vreau aaa-caaa-saaaa, la mine-n paaaat!
Ora 16.30. Oooo, ce de luminite-n camera asta! si ce tavan înalt! Miroase cam naspa, n-ar strica o curatenie generala, dar daca n-au ferestre, nici n-ai ce sa speri… Uite-i si pe tipii astia, umbla-n rochii aurii cu mâneci negre, doi barbosi… na ca unul a pus mâna pe mine – ia gheara, ba naspetule, ce-i cu manierele astea?
Ora 16.40. Cânta – sau asa cred ei. Mama e Carmina Burana pe lânga astia. Aloouu, ma blues brothers, mai încet ca nu ma mai aud gândind! Ma tine-n brate o tanti, habar n-am cine e,aia rag de mama focului, e cam multa lume în spate, e si oala mare în stânga, o masa… Cred ca astia vor sa ma manânce. Bai, trebuie sa scap de-aici imediat. Mama! Maaaaa-maaaaa! Cât mai tare: MAAAA-MMMAAAAAA!
Ora 16.50. Urlu în continuare. Pân-aici mi-a fost, nu mai scap. Mama e cu ei, clar, în loc sa ma scape din beleaua asta îngrozitoare (în care tot ea m-a bagat, daca e sa ma gândesc), a vent sa-mi dea suzeta. Suzeta? De-asta crezi tu, mama, ca am nevoie acum? Ia-made-aici, nu-i vezi p-astia ce-mi pregatesc? Ce tradatoare… Nu m-as fi asteptat la asa ceva tocmai din partea ei.
Ora 17.00. Tanti m-a pasat la nenea, dar tot în spatele barbosilor stau.astia fac vrajitorii peste cartea de bucate, lumea îi aproba cu gesturi stranii. În oala aia e apa, m-am prins. Nu vad de-aici daca e vreun morcov si niscaiva pastârnac înauntru, dar n-am nici o-ndoiala. Cred ca ma fac ciorba. Am încurcat-o rau de tot. Cred c-am si ragusit, dar nu ma las – cineva trebuie sa ma salveze si pe mine. Cineva, oricine, ajutor!
Ora 17.05. Nenea face avioane cu mine. Ce truc vechi, suckere, nu ma pacalesti.
Ora 17.10. Nenea face avioane cu mitraliere si cu bombe. Am tacut, fazanul crede ca datorita lui. Aiurea, nu m-am resemnat, doar îmi conserv puterile magice. Când or vrea sa m-arunce-n oala, o sa-mi iau zborul si-o sa le dau cu tifla din turla. Roadeti-va unghiile, na, canibalilor.
Ora 17.15. Gata, pân-aici mi-a fost. M-au luat pe sus, m-au pus pe masa, m-au dezbracat. Pentru o clipa am ajuns pe burta, dar puterile magice n-au actionat, n-am putut s-o sterg, desi am încercat. Acum m-a luat barbosul nr. 1 si ma duce spre oala. Acum, ajutor acum! Ba, nu ma baga-nauntru, ba, stai asa…
Ora 17..15. WHOA! S-a razgândit, uite-l ca ma scoate. Stai sa tip.
Ora 17.15. Nu, iar ma baga-n oala. Ma, nebunule, termina!
Ora 17.15. Iar m-a scos. Devine ridicol. Nici nu stiu daca vrea sa ma înece pe bune, ca ma tine de nas si gura. Poate vrea sa ma sufoce? Ma desteptule, tu respiri cumva pe alte gauri?
Ora 17.15. Daca mai face asta încao data, pe bune daca nu fac si eu ceva pe el. Macar atât. Ia, ca ma tine deasupra oalei, sa ma scurg. Ce înapoiati… de prosoape n-ati auzit?
Ora 17..20. Credeam c-am scapat ca s-au îndurat. M-au luat de la oloi, m-au îmbracat la loc, dar m-au dat si cu ulei si tot lui nenea ala m-au livrat si ala merge cu barbosii într-o camera secreta. Acolo o fi tigaia, poate nu mai vor ciorba. Unde duceti voi copiii mici, ma; nenorocitilor? Ia sa urlu un pic, poate atrag atentia cuiva, desi astia-s clar vorbiti între ei.. Las’ca scap eu si va dau pe mâna Politiei!
Ora 17.25. Nu trebuia sa urlu. Mi-au bagat pe gât droguri cu lingurita. Se-nvârte tot, ma tin de barbie sa-nghit. Am reusit sa scuip un pic, dar barbosul s-a ferit, e clar ca are experienta, pezevenghiul. În schimb, fraierul care ma tine strâns în brate e începator. Acum are o amintire de la mine pe rever.
Ora 17.30. Dhhroglgul ala îsssi mmfaseee emfectul… mmmmhhhmmm… mi-e somn. Tu, trecatorule, daca citesti asta, sa stii ca m-am luptat ca un barbat si-am fost învins miselste. Adio si sa va stau în gât.
Ora 18.00. M-am trezit din nou. Sunt viu, întreg.. Nu stiu cum am scapat, dar înca un botez nu mai suport. Bai, desteptilor, sper ca nu va mai vine vreo idee saptamâna viitoare.
Femeie, ia scoate sutienul si fa-te-ncoa. N-am uitat ca m-ai tradat acolo, dar acum am nevoie de tine. Mi-e foame.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
34sapt+
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alex@Sara Socrate,sa traiesti inca 100 de ani de acum,toti cu sanatate si fericire maxima! Eu va citesc aproape zilnic din umbra,dar nu apuc sa postez nimic,din lipsa de timp Dar acum am gasit ceva ff tare si vi-l transmit si voua,sa va faca ziua mai frumoasa.Pupici tuturor Ce gandeste un bebe la botez? Ora 14.00. Multa lume în casa. Mama s-a coafat, tata are un soi de servet verde legat de gât, cam ca babetica mea, dar mai îngust. Arata caraghios, am râs de el. Bietul tata, crede ca râd de fapt cu el. Oricum, suspect de multa agitatie. Presimt ca e în legatura cu mine. Ia sa stau treaz. Nu, mama, nu vreau sa dorm si nici sa manânc. Voi îmi pregatiti ceva. Ora 15.00. Au mai venit si altii. Vorbesc tare, râd. Din când în când se apleaca si ma gâdila.asta-i un obicei tâmpit – ce, ne cunoastem? Pe voi va gâdila necunoscutii în dormitor? Ia sa plâng nitel, poate ma ia mama-n brates i scap. Deci trag aer în piept, deschid gura si… Ora 15.45. Presupun c-am adormit. Adica trebuie sa; fi dormit, nu? ca acuma m-au trezit. Ce mitocani… Baaaaa, dormeam, da? Ce ma trambalati atâta? Na, ca acum a apucat-o pe mama cheful sa ma schimbe. Femeie, tu pe ce lume esti? Lasati ma-n pace sa dorm! Ia sa tragem aer în piept… Ora 16.15. Credeti ca am chef de plimbare? Adica, zau, va imaginati ca asta vrea omu’ sâmbata dupa-amiaza pe la patru, si se dea cu masina? si acum ne si întoarcem, ca cica au uitat un certificat de nastere. Asta mi se pare o prostie – ce, aveti nevoie de dovezi ca m-am nascut? nu urlu suficient de tare aici? Nu pricepeti? Vreau aaa-caaa-saaaa, la mine-n paaaat! Ora 16.30. Oooo, ce de luminite-n camera asta! si ce tavan înalt! Miroase cam naspa, n-ar strica o curatenie generala, dar daca n-au ferestre, nici n-ai ce sa speri… Uite-i si pe tipii astia, umbla-n rochii aurii cu mâneci negre, doi barbosi… na ca unul a pus mâna pe mine – ia gheara, ba naspetule, ce-i cu manierele astea? Ora 16.40. Cânta – sau asa cred ei. Mama e Carmina Burana pe lânga astia. Aloouu, ma blues brothers, mai încet ca nu ma mai aud gândind! Ma tine-n brate o tanti, habar n-am cine e,aia rag de mama focului, e cam multa lume în spate, e si oala mare în stânga, o masa… Cred ca astia vor sa ma manânce. Bai, trebuie sa scap de-aici imediat. Mama! Maaaaa-maaaaa! Cât mai tare: MAAAA-MMMAAAAAA! Ora 16.50. Urlu în continuare. Pân-aici mi-a fost, nu mai scap. Mama e cu ei, clar, în loc sa ma scape din beleaua asta îngrozitoare (în care tot ea m-a bagat, daca e sa ma gândesc), a vent sa-mi dea suzeta. Suzeta? De-asta crezi tu, mama, ca am nevoie acum? Ia-made-aici, nu-i vezi p-astia ce-mi pregatesc? Ce tradatoare… Nu m-as fi asteptat la asa ceva tocmai din partea ei. Ora 17.00. Tanti m-a pasat la nenea, dar tot în spatele barbosilor stau.astia fac vrajitorii peste cartea de bucate, lumea îi aproba cu gesturi stranii. În oala aia e apa, m-am prins. Nu vad de-aici daca e vreun morcov si niscaiva pastârnac înauntru, dar n-am nici o-ndoiala. Cred ca ma fac ciorba. Am încurcat-o rau de tot. Cred c-am si ragusit, dar nu ma las – cineva trebuie sa ma salveze si pe mine. Cineva, oricine, ajutor! Ora 17.05. Nenea face avioane cu mine. Ce truc vechi, suckere, nu ma pacalesti. Ora 17.10. Nenea face avioane cu mitraliere si cu bombe. Am tacut, fazanul crede ca datorita lui. Aiurea, nu m-am resemnat, doar îmi conserv puterile magice. Când or vrea sa m-arunce-n oala, o sa-mi iau zborul si-o sa le dau cu tifla din turla. Roadeti-va unghiile, na, canibalilor. Ora 17.15. Gata, pân-aici mi-a fost. M-au luat pe sus, m-au pus pe masa, m-au dezbracat. Pentru o clipa am ajuns pe burta, dar puterile magice n-au actionat, n-am putut s-o sterg, desi am încercat. Acum m-a luat barbosul nr. 1 si ma duce spre oala. Acum, ajutor acum! Ba, nu ma baga-nauntru, ba, stai asa… Ora 17..15. WHOA! S-a razgândit, uite-l ca ma scoate. Stai sa tip. Ora 17.15. Nu, iar ma baga-n oala. Ma, nebunule, termina! Ora 17.15. Iar m-a scos. Devine ridicol. Nici nu stiu daca vrea sa ma înece pe bune, ca ma tine de nas si gura. Poate vrea sa ma sufoce? Ma desteptule, tu respiri cumva pe alte gauri? Ora 17.15. Daca mai face asta încao data, pe bune daca nu fac si eu ceva pe el. Macar atât. Ia, ca ma tine deasupra oalei, sa ma scurg. Ce înapoiati… de prosoape n-ati auzit? Ora 17..20. Credeam c-am scapat ca s-au îndurat. M-au luat de la oloi, m-au îmbracat la loc, dar m-au dat si cu ulei si tot lui nenea ala m-au livrat si ala merge cu barbosii într-o camera secreta. Acolo o fi tigaia, poate nu mai vor ciorba. Unde duceti voi copiii mici, ma; nenorocitilor? Ia sa urlu un pic, poate atrag atentia cuiva, desi astia-s clar vorbiti între ei.. Las’ca scap eu si va dau pe mâna Politiei! Ora 17.25. Nu trebuia sa urlu. Mi-au bagat pe gât droguri cu lingurita. Se-nvârte tot, ma tin de barbie sa-nghit. Am reusit sa scuip un pic, dar barbosul s-a ferit, e clar ca are experienta, pezevenghiul. În schimb, fraierul care ma tine strâns în brate e începator. Acum are o amintire de la mine pe rever. Ora 17.30. Dhhroglgul ala îsssi mmfaseee emfectul… mmmmhhhmmm… mi-e somn. Tu, trecatorule, daca citesti asta, sa stii ca m-am luptat ca un barbat si-am fost învins miselste. Adio si sa va stau în gât. Ora 18.00. M-am trezit din nou. Sunt viu, întreg.. Nu stiu cum am scapat, dar înca un botez nu mai suport. Bai, desteptilor, sper ca nu va mai vine vreo idee saptamâna viitoare. Femeie, ia scoate sutienul si fa-te-ncoa. N-am uitat ca m-ai tradat acolo, dar acum am nevoie de tine. Mi-e foame. tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 34sapt+ |
barbosu s-a ferit!!! are experientza, pezevenchiul
alex@sara, sa ne tii la curent. Sapt 34 - pai e luna 8a in plin avant.
Ai un nr de tel. de la noi sa ne dai sms? sa scoatem majorete, sa facem urari, sa tinem ciruclatia la punct sa ajunga dr la spital, etC?
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Alex@Sara spune:
da Cleo,pe 30 intru(si sper sa o si termin) in a 9-a .Nu am niciun nr de tel de la Mladite,si uite ca tuta cum sunt nu am luat inca nici de la Zmeurici unde ne incadram acum .Parca nu ar trebui sa nasc din moment in moment atat de aeriana sunt,inca nu am pregatit nimic pt bagaj,nu am cumparat nimic,dar am si o stare tare nasoala de ceva vreme,sper sa nu ma apuce depresia posnatala dupa ce nasc ca mooorrr.
Cat despre circulatie,blocati-o pe ruta Voluntari-Polizu cand o fi cazul ca sa ajung au la spital,ca un dr cu care sa nasc oi gasi eu acolo.Dar acum daca ajung aproape de DPN,vreau sa vb cu dr meu sa ma interneze cu vreo 2 zile mai repede sa fiu sigura ca-s acolo cand o fi momentul.Si daca nu au locuri libere sa ma lase sa imi pun cortu' in curtea spitalului,ca de ma apuca ziua,sigur o sa nasc in masina
Deci,care vreti,imi puteti trimite PM cu un nr de tel sa va anunt de eveniment.
Acum va las sa merg sa srang din bucatarie si daca adoarme shoricica o sa ma culc si eu putin ca parca-s batuta in cap cu leuca,as dormi non stop.O sa mai intru sa va mai scriu si despre mladita noastra care e o pezevenche si jumatate,ne invarte deja cum vrea ea
O zi buna tuturor
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
34sapt+
Danicris spune:
Iata-l si pe rasfatzelu' nostru iubit :
http://picasaweb.google.com/danicris28/1Anisor#
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danicris Iata-l si pe rasfatzelu' nostru iubit : http://picasaweb.google.com/danicris28/1Anisor# Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 |
superbe pozele!!!!
alex@sara, ai pe pm tel.meu.
deci si fiica mea nu mai are rabdare in scaun. De aceea prefer mancarea blendurita- ca daca mai si mesteca, ia 2 imbucaturi si gata, e drepti, buricata, nervoasa, grabita ca are o gramada de treaba de facut. Incerc sa perseveram....
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Andrada79 spune:
LA MULTI ANI! PETRA ALEXANDRA
Am vazut poze cu Rasfatzelul mic al lui Danicris. E un dulce si un zambet tot.
Am vazut si pozele cu Iasmina si Daria, ce voiosie acolo!!!!!
Ca_eric succes la pregatiri pt ziua de maine, parca asa ai zis si asteptam poze!
In rest sunt si eu in pregatiri ca maine sarbatorim ziua lui tati!Sunt si varza de suparata cu finii mei care s-au certat si e asa nasol sa dai un sfat ca nas............sa speram ca vom reusi sa ii punem fata in fata sa discutam cu ei daca se mai poate salva ceva din relatia lor, partea grea e ca ea e si gravida si e nasol sa treaca prin ce trece acum. Asa ma bucuram ca e sarcina bine si acum ..... ei se despart. Oare cum sa ii sfatuiesc eu sa se impace pt a nu stiu cata oara cand el este un mare dar mare nenorocit si ii face atatea probleme. Mereu am tacut si am incercat sa ii impac dar in sinea mea simt ca ei iar fi mai bine fara el. Insa nu pot sa ii zic asta pt ca pe de alta parte sunt nasa lor si trebuie sa ii unesc nu sa le zic ca le e mai bine unul fara celalalt. Ei au pierdut primul copil cand a implinit 2 lunitze iar acum ca in sfarsit urmeaza sa aiba inca un bebe pe care ea cel putin si l-a dorit enorm,exact acum el ii face viata un calvar. Acum inteleg de ce se spune vorba aia in popor: cand cununi gandeste-te de 2 ori sa ii cunun sa nu ii cunun....iar cand e vorba de botez, fa-o si descultz!