Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Cleo fff bine faci ca te duci la serviciu ca asa e bine sa tii legatura cat mai strans mai ales acum cu criza asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Andrada, multumim pentru aprecieri. Delicat subiectul cu finii tai, pacat ca se intampla astfel de lucruri, mai ales cand sunt si copii la mijloc. Si eu am aflat in urma cu cateva zile ca verisoara mea se desparte de sot; m-a sunat sa ma invite la botez (da, au un prunc de 2 luni !!!) si mi-a spus si acest lucru. Sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva !

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetelor, nu mai am nici master, nimic, dar tot lipsa de timp. Cred ca Vlad e de vina. Nu mai apuc sa citesc decat ultimele doua pagini asa ca:

Danicris, Rasfatzel tau e superb superb!

Alex_Sara, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi, chiar nu mai ai mult, abia astept sa facem galerie!

Andrada, am ajuns la concluzia ca in chestii de-astea nu prea e eficient sa te bagi. Oircum ii doresc finului tau sa-i vina mintea la cap mai ales ca vine un bebe pe lume!

FETELOR, NASUL MEU E BROKER DE ASIGURARI. VREAU SA-L AJUT. DACA PE UNA DINTRE VOI VA INTERESEAZA PT BEBE O ASIGURARE PT STUDII SAU PT FAMILIE ASIGURARE DE VIATA, SANATATE, ETC! dACA SUNTETI INTERESATE, TRIMITETI-MI UN PM SI EL VA VA DA TOATE DETALIILE. E UN OM F SERIOS, PUTETI APELA CU INCREDERE!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Cleo fff bine faci ca te duci la serviciu ca asa e bine sa tii legatura cat mai strans mai ales acum cu criza asta!

nu am mai fo de 3-4 luni - de cand a inceput mara sa mearga de manutza peste tot si am fo depashita de evenimente. Firma a trecut prin turbulente, in echipa mea eram 4 oameni, din care singurul cu care am tinut legatura strans- ne vedeam la 2-3 sapt - a plecat. E posibil sa nu fi gasit lui inlocuitor... din pacate, pe messenger online nu mai sunt de ceva vreme colegii pe care ii aveam.
O sa ii sun in weekend si dau o fuga sapt aviatoare pe la firma.

Despre finii tai... ce sa zic. Noi ne0-am propus sa cununam si botezam pe toti care au nevoie. Ca si noi cand am cautat nashi, ne-am uitat la 2 oameni uniti, care sa se iubeasca, si sa fie alaturi si sa traga la aceeasi carutza. Culmea, din cei din jur - nu i-am gasit. Adica avem cupluri sueprbe in jur, dar ca noi, cu credite, sau necasatoriti. Dar pana la urma Dumnezeu asha frumos le-au aranjat pe toate...si avem nishte nashi de nota 10. 20. 200. Asha ca sa nu iti para rau ca i-ai cununat.
ca ei nu se inteleg... e ceva trist. Eu sunt o feminista convinsa, si ti-ash incuraja ideea de a avea grija de fina+burtica. Pe de alta parte - problemele le complica un copil - nu le rezolva, si probabil la ei e ceva mai vechi.
Nu cred ca poti sa rezolvi tu ceva. poti fi un umar la nevoie... si un ajutor pt nashterea care se apropie.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Va multumesc mult de sfaturi. Cleo binenteles ca voi fi langa ea si vom avea grija de ei, de finutz nu mai zic cat de mult vreau sa fiu langa el, mai ales cat am suferit la primul copilas al lor cand a trebuit sa il botez cat mai repede in ideea ca va avea sa moara. Ea e ca o sora pt mine si mi se sfarseste inima sa vad cum sufera iar acum am mai aflat de alta tampenie care a facut+o el si ea nu stie. Oricum niciodata nu m+am bagat decat ca sa ii impac insa acum e prea grav ce se intampla intre ei si doar voi incerca sa il trag usor de urechi sa stie si el ca am aflat de niste magarii care el crede ca noi nu stim si ca ne+a fraierit (ma refer la bani imprumutati ca vezi Doamne sa ii ia cadou ei si erau pt niste tampenii in care se bagase, iar azi mi+a zis altcineva din grupul nostru de prieteni ca si de la ei a luat bani si abia i+a dat inapoi). E complicat oricum insa ori isi revine ori....nu stiu ce se va alege de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Salutari dragele noastre,

Scoatem si noi cate un nasuc mucios din barlog :)
Am fost mai mult plecate (in austria, germania, la mama la Cimpulung ) asa ca nu am mai avut cand sa citesc..acum sper sa recuperez cat pot.

In primul rand vreau sa urez un mare LA MULTI ANI tuturor mladitelor si mugurasilor care au implinit 1 anisor! Sa fiti sanatosi, mancaciosi si fericiti alaturi de parintii vostri!

Ilinca mea la un an are 74 cm si doar 8.200...nu mananca mai nimic, adica ia vreo 2 -3 lingurite dupa care trebuie pacalita, joaca si mai are si 8 dinti pe care ii strange din toata inima cand se apropie lingurita de ei...M-am resemnat insa macar sa fie sanataosa...

Am intarcat-o la un an relativ usor ma asteptam la scene mai tragice din partea ei dar se pare ca a trecut usor peste despartirea de prietena ei cea mai buna. Imediat ce am intarcat-o a luat un virus de la niste vecine de la tara si uite asa a aparut si prima raceala din viata ei cu tuse si muci de care nu am scapat de o saptamana.

Voi ce picaturi dati la bebei pentru muci galbeni? Tot ser si apa de mare?

La multi ani pentru tati lui Tiberiu sa fie sanataos si sa aiba grija de flacaul lui frumos! Cu finii si eu as fi tot de partea viitoarei mamici dar cel mai bine e sa ai o discutie cu amandoi poate ii poti ajuta cu ceva. De multe ori din afara se vede mai clar situatia si chiar si solutia.

Am admirat si zambetul puiului lui Danicris

Voi nu ii tundeti ca eu as tunde niste carlioti de Ilinca la nr. 1? AAA am uitat sa va spun ca la motz a ales cartea, pixul (de la PSD) si banii...hm

Ma opresc...cred ca e cel mai lung mesaj din viata mea de forumista

pupam

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Am vazut si eu puiut frumos de Danicris.

Apoi am citit vesti de la Alex@sara si Piggy.

Vreau sa va spun ca mi-au intrat astazi banii de la Depeche Mode in cont si i-am donat pentru Sebi. Is multumita pentru acest weekend.

pup fetele.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Sunt trista!!!!!!!!
De dim am aflat de moartea lui Michael Jackson, nu pot sa cred ca a parasit aceasta lume un om unic!!!!!!!!!!!! Nu cred ca omenirea va mai avea parte de asa un fenomen!
Nu cred ca exista om pe fata planetei care sa nu fi auzit de el, mai mult decat atat, generatia mea si multe altele, a crescut cu muzica lui, pot spune ca odata cu el a murit o parte din copilaria mea, iar lumea muzicii va fi mult mai saraca!
Am vb azi cu vara-mea stabilita la Chicago si imi spunea ca acolo un bulevard intreg e ocupat de oameni care ii aduc un omagiu, taica-meu care e stabilit si el la New Orleans imi spunea ca orasul e in doliu, stiut fiind ca New Orleans e orasul negrilor, si orasul muzicii de jazz.FFF trist ca a plecat dintre noi!
Imi aduc aminte ca eram doar un copil de 12 ani cand am tinut mortis sa vin cu ai mei la Bucuresti sa vad concertul care a fost magnific, si nu mi-as fi dorit ca sa lipsesc de la un asa eveniment!
Nu mai am cuvinte!!!!!!!!!!

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

am primit mailul acesta. Nu stiu cat de real este, dar merita incercat :

N ATENTIA PARINTILOR CARE AU COPII CU PROBLEME CARDIACE

In acest moment exista in ISRAEL o clinica medicala ce are o fundatie independenta ce strange fonduri internationale pentru a PLATI OPERATII DE CORD PENTRU COPII , IN ACEST MOMENT SUNT STRANSE FONDURI ENORME PENTRU CAZURILE DIN ROMANIA..DACA STITI PARINTI DISPERATI AI CAROR
COPII NECESITA INTERVENTII CHIRURGICALE PE CORD TRIMITETI -LE ACEST EMAIL .EL POATE SALVA VIATA UNUI COPIL !!!!!!!!!
Site-ul fundatiei este www.saveachildsheart.org , sau se poate suna la redactia Radio Romania Cultural unde se pot cere detalii . Se asigura costurile pentru operatia in sine, tratament complet pre si post
operator, cazare pentru un parinte. Parintele si copilul platesc doar biletul de a vio n dus-intors !!!
Aceasta stire am auzit-o astazi 28 .05.2009 ora 13.20 la emisiunea - Stiinta in cuvinte potrivite - rubrica medicala - care se difuzeaza in fiecare zi dupa Stirile de la ora 13.00 STIREA ESTE FOARTE SERIOASA SI
VERIFICATA !!! ( redactori si prezentatori sunt Corina Negrea si Dan Manolache )

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Piggy, noi tocmai l-am tuns pe Raducu nr. 0. Pe Ilinca poti sa o tunzi la nitel mai mult de 0

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput