Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (130)
Raspunsuri - Pagina 7
katalyna spune:
ma tot uit pe net si citesc despre alunitzele astea, m-a apucat o frica ingrozitoare. alunita mea avea diametru de 17 mm si printre semnele de melanom malign este si diametrul mai mare de 6 mm. cand am intrebat-o pe dr daca isi poate da seama daca alinitza este melanom nu a zis nimic, s-a facut liniste, asa ce frica m-a luat

Gini75 spune:
dia-filipas, sa ai parte de tot ce-i bun in viata!
Si cu intarziere, dar din toata inima,
La multi ani David Andrei de lcazangiu!
La multi ani David Andrei de rontzy!
La multi ani, Moni-or!
Narci, imi place blog-ul, l-am salvat. Chiar, cand vii in Bucuresti?
Kimmy, Capri,
chiar nu stiu ce sa va zic, ca nu prea ma pricep sa dau sfaturi si n-am fost in situatia voastra. Capri poate in vacanta se mai schimba ceva. Oricum, trebuie sa faci ceva pentru tine.
Diana, felicitari, esti o curajoasa! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Azi am fost bucuroasa ca am castigat la promotia Nestle un voucher de 400 lei, numai bine sa-i luam Irinei scaun de masina, ca suntem tot la scoica si nu prea mai vrea sa stea in ea.
Acum ma uitam pe site-urile agentiilor de turism si vad ca apar oferte bune last minute. Pentru cine e interesat, la agentia Teztour am vazut oferte de genul pleaca 2 plateste 1. De exemplu, in Mallorca 2 persoane pot pleca cu mai putin de 500 euro, demipensiune (plus taxe de aeroport). Mi se pare un pret rezonabil, mai ales ca am stat la hotelul respectiv si este ok. La fel in Tenerife, 2 persoane = 570 Euro (plus taxe aeroport).
V-am zis ca stiu ca intreba cineva de last minute, parca Iriss.
Ma duc si eu la somn.
Biribu spune:
ola gagici, ce se mai intimpla pe la pepeni?
Felicit si eu toti micii sarbatoriti, din pacate sunt mult in urma si nu am avut cum sa intru. Sa fiti sanatosi si sa cresteti maaaari!
.... Diana ce ma bucur, stiu ca iti doreai... FELICITARI MAMICO!!!!!
Sarcina usoara si BB sanatos iti urez 

mai fete ca rau imi pare sa citesc anumite chestii, Capri si Iza ufff... de acord cu Anka cu discutatul etc dar de acord si cu Capri ca uneori n-ai cu cine...
uite eu sunt la a doua abatere, primul a zburat cind am constatat ca vorbesc la pereti.. dar multumesc cui trebuie ca nu aveam copii. nus' cum as fi gindit daca aveam.
Capri cu parintii eu nu as mai pune atit la inima. stiu ca e enervant ca sunt asa aproape si nu fac nimic sa te ajute dar gindeste-te pur si simplu ca nu ii ai si gata. cit despre domnu sotz, bei ce bataie i-as trage eu
auzi tu dar daca el doreste o existenta paralela de grijile si responsabilitatile casei, de ce nu i-o faci tu si mai paralela sa se si gospodareasca singur? ca tot salvezi ceva timp pe ici pe colo, cit ii speli lui una alta. mai bine dormi in timpul ala sau te scarpini....
Kimmy exista un anume gen de barbati care gindesc cam asa, ca ce face femeia acasa se cheama hobby si e floare la ureche. din "vasta" mea experienta pot sa-ti spun o singura chestie: nimic, dar nimic nu e mai bine pe lumea asta decit sa fii independent financiar si pe picioarele tale. e o poveste lunga dar asta e unul din principalele motive care m-a facut pe mine sa plec de acasa, si nici nu pot sa exprim cit e de bine... e tare greu cind relatia e dezechilibrata si unul e dependent, iar celalalt considera ca are dreptul sa faca pe seful. nu pot eu sa-ti dau solutii si nici nu cred ca exista vreo rezolvare prea rapida, probabil ca va trebui sa mai inghiti multe o perioada, dar in locul tau eu mi-as face ca scop principal sa nu mai depind de el.
apropo de discutia copii mari si mici: sa stiti ca eu am observat ca toti au nevoie de timp individual. chiar si bebeii astia. eu cu anna fac o gramada de chestii, in mod special ii place sa i se citeasca si sa o ajut sa citeasca singura, si e drept ca tony e pe linga noi si participa cumva si el, dar cind l-am luat separat si i-am citit doar lui, a intors el paginile si si-a ales carticelele, avea baiatul meu o expresie de recunostinta pe fatzuca aia mica, m-a impresionat rau. si m-a pus pe ginduri si mai rau. ca nu-i de ajuns doar ca sunt prin preajma si particip mai mult sau mai putin la jocurile lui. el face distinctia intre a fi presenta linga el cind se joaca si a lasa totul deoparte si a ma juca cu el.
Narci n-am avut timp sa zic da tare faine poze, arati parca ai avea vro 15 ani asa.... Cum se descurca Vil fara voi?
Katalyna nu te panica ca dimensiunea nu e cel mai concludent criteriu, nici pe departe.
hai va pup si mai bag un ochi mai incolo 
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Biribu spune:
Dia
Sa cresti mare frumoasa si sanatoasa, si sa te bucuri de Mirunica!
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
moni_or spune:
DIA
Sa ai parte doar de bucurii, sanatate, iubire si impliniri!
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
struluta spune:
Neata!
Dati o cafa si la mine? Deja sunt rupta... si nervoasa...si e prea devreme![]()
La noi a fost o furtuna ieri dupa masa de in viata mea nu am pomenit asa ceva - a miscat tigla pe casa, s-a udat tavanul in camera copilului, a intrat apa pe la un geam de la etaj, a curs pe perete in jos sub parchet si curgea la parter ca din robinet...asta a fost dupa prima ploaie, si de atunci a mai plouat de 2 ori
...si m-am si udat ieri ca alergam pe ploaia aia de nebuna prin curte ca aveam oameni la cules de visine si vantul a luat totul pe sus de erau toate imprastiate prin curte iar acum ma doare gatul de nu mai pot...of, m-am saturat
Asa, referitor la discutia cu "marele ajutor" din partea celor din jur...hmmmmmmm, Anka m-ai dat gata! Ai perfecta dreptate...doar ca e fff greu in momente de "criza" sa iti aduni puterile si gandurile in asa fel incat sa poti sa si transmiti celor din jur exact ceea ce simti fara sa tipi, sa plangi, sa pari isterica, nebuna, disperata, epuizata...e f greu. Ideal ar fi sa faci pasii necesari inainte de a ajunge in situatia asta...adica sa zicem o zi pe saptamana e a ta, punct.Indiferent ca atunci faci curatenie, sau de mancare, ori iesi la cumparaturi sau la o cafea...sa fie ziua ta in care poti sa te misti liber fara codita urlatoare dupa tine!
Eu cand am treaba, si bineinteles e sotul prin zona, ceea ce e destul de rar, si tocmai de aceea ii pun cupilul in brate si descurca-te...merge cu el peste tot, ii da sa manance, il schimba, etc...iar dupa o zi din asta nu ii mai vine sa comenteze cand ma plang uneori ca nu mai pot...ca altfel poate i-ar veni si lui greu sa inteleaga ce-s cu apucaturile mele disperate. Ok, recunosc, am mare noroc ca al meu e un familist exemplu, nu e nimic mai important decat familia, stie si vrea sa se ocupe de copil, dar mai sunt si barbati mai insensibili, care plutesc in neant si au impresia ca ei sunt centrul universului, dar cu putina munca se pot obtine razuntate satisfacatoare!
Depinde de abordare...vorba aia, cum il inveti asa-l ai
Imbratisez cu mult drag toate mamicutele nostre suparate...capul sus si lucrati cu mult tact la strategie!
Bogdanut e binisor, de 2 sapt face de toate la olita, il pun de 2 ori pe zi si in max.5 minute executa!
Chiar ii place! Nu prea mananca de vreo 2-3 zile asa de bine, dar cred ca e de la dintisor, ieri i-a spart gingia o masea si mai are inca 2 care urmeaza...saracutul...tare dureros poate sa fie
Fug ca a rasarit soarele si au venit iar oamenii la cules de visine, sper sa terminam astazi, avem vreo 120 de pomi
Ca ne-a trebuit casa la tara cu alea-alea
...in momente de astea parca mai bine a fost la bloc![]()
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
A...Diana...felicitari
...nu pot decat sa te admir pentru curaj!
Sarcina usoara!
flo1980 spune:
Dia_filipas 
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Caprioara spune:
Helau,
Dia,
La muuulti ani fericiti, cu sanatate si dragoste!
Fetelor, multumesc pentru sustinere
,
,
.
Am observat ca fac caderi nervoase inainte de PM. Azi dimineatza pe la 6 ma durea rau burta si cand m-am dus la baie am vazut ca venisera rushii
. Deci am sindrom premenstrual foarte violent de cand mi-a revenit pm (asta e a doua luna). Ma gandesc ca de asta a fost si fata asa agitata. Cumva i-am transmis starea mea si de aia facea si ea totul pe dos.
Aseara i-am dat iar peritol si s-a culcat la 23, cu trezire la 12 noaptea si apoi la 6 dimineatza ca sa pape (noaptea a mai marait ea dar scurt si a adormit fara sa o bag eu in seama), apoi a dormit pana la 11 - deci in total 12 ore! ceea ce e super
. La 11 a papat fructele , cam 120 gr, ceea ce e excelant la ea. Si ieri a mancat bine toata ziua.
Cu Matei, da, e o problema timpul care nu i se acorda, pentru ca eu fiind mai mereu singura cu ei si fata culcandu-se tarziu, nu am cum sa ma impart
. Si sunt sigura ca de aici pleaca totul...
Sotul ieri a venit pe la 18 acasa (de obicei venea dupa 22), nu stiu ce a fost cu el dar mi-a prins bine
. Si chiar a stat ceva cu fata, de am bagat si eu o masina de spalat si am mancat in liniste de seara, cu Matei. M-a si pupat
. Ciudat... Dar pe la 20 tot a plecat pana la 22:30 la intalnirea lui de joia cu forumul Daewoo (Anka stie despre ce vorbesc
).
Ideea e ca m-am mai odihnit si mi-am mai revenit un pic
.
Acum fug duc sa-l iau pe Matei de la Lexis. Azi e ultima zi la clubul de vara, si au serbare.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Fac sondaj pentru concursul cu ratuste aici. Am 5 finaliste si trebuie sa aleg doar doua dintre ele... Ma ajutati, va rog?
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
Gabriela82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui narcisa.s Gabriela, in fotografia d epe blog, cu bluzita verde, tu esti?????Ca esti tare frumoasa..Tot vreau sa te intreb de cateva saptamani Orice faceti, sa faceti din toata inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni - Coloseni 3:23 Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii Despre educatie.Despre credinta.Despre copii si parinti - www.7anideacasa.blogspot.com Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici |
nu stiu exact la ce foto te referi
de printesa
Kimmy spune:
Helou!
Multumesc fetelor 
Sa stiti,ca aveti toate dreptate.Si undeva amandoi gresim.Cumva nu suntem pe aceeasi lungime de unda.Dar am ajuns la concluzia,ca pana nu ii ofer ceea ce isi doreste de la mine,nu va fi nicodata multumit.Si daca el nu e multumit,nu sunt nici eu,si uite asa ne certam si facem rau unul altuia.Zau ca nu e un barbat rau,si zau,ca el chiar nu vrea sa-mi fie superior,ba chiar vrea sa fim egali.Nu incearca sa ma controleze,nu imi impune nimic,ci pur si simplu vrea sa ma vada contribuind si financiar,asta pentru binele familiei,pentru linistea noastra.Ca greseste pe parcurs,e drept.Ca totusi nu merit uneori sa fiu tratata cum sunt,se poate.Dar imi sta in putere sa schimb situatia,si chiar cred ca isi va schimba atitudinea fata de mine.Ca in rest ne intelegem perfect din toate punctele de vedere.Si discutii apar exclusiv,cand isi da seama ca e singurul care contribuie financiar.Si crede ca ceea ce fac eu,e usor...nu stie ca totusi,cand ai un copil,si stai cu el acasa,esti prins toata ziua,nu mult poti sa stai sa pierzi vremea
.Lui i se pare greu sa intretii o familie financiar,si crede ca mie imi este usor stand acasa.Uff,e greu de explicat.Si nu e egoist,ca ceea ce castiga,nu-i cheltuie pe tzoale,bauturi fine,nu-i sparge la bingo,ci ii investeste in familie.
Si mi s-a mai atras atentia,ca sunt prea relaxata...adica chiar daca vad ca sotul e stresat,nu sunt empatica.Asa o fi?
si ca atunci,automat se amplifica stresul lui,ca oare eu de ce sunt asa relaxata,daca vad ca el se macina pentru situatie financiara stabila?
Poate pentru ca intr-adevar sunt mai relaxata,pentru ca deocamdata nu am avut nici macar o zi sa nu ne ajunga banii sa platim cheltuieli,chirie,mancare,scutece si tot ce avem nevoie ca sa traim linistiti.Are serviciu stresant?O sa am si eu,si inca foarte curand,si o sa am pe langa si tot ce fac in momentul de fata.Ma tot gandesc,oare merita sa pierd clipe pretioase cu copilul meu,sa fiu si eu stresata,sa nu apuc tot timpul sa fac tot ce am facut pana acuma,pentru ca poate o sa fiu prea obosita si o sa prefer sa-mi petrec putinele ore cu copilul meu,si asta pentru ce?Pentru niste bani?Ca sa ne ajunga sa facem ce in plus?Si cu ce alte costuri?Trebuie puse in balanta.Dar nici asa,sa fim vesnic nemultumiti unul de altul.Si atunci facem compromis.Off
Intre timp suntem tot prinsi cu apartamentul,ieri am shmirgaluit de mi-a venit acru,si azi continuam la fel ![]()
Am cumparat parchetul
,am montat wc(ne-a lipsit o garnitura si am improvizat,dar e functionala deja
) si chiuveta(primita cadou de la soacra,draga de ea).Mai avem muuuulte de facut.Nu stiu,zau cum o sa ne mutam pana marti 
Ziua printesei o sa o tinem probabil weekendul viitor,la casuta noua
,fingers crossed pleaseee!
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra