Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (130)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

am intrat sa urez si eu la multi ani pepenasilor! sa va dea Dumnezeu numai bine, mult noroc si sa fiti sanatosi

diana felicitari, sa stai linistita si sa ai grija de bebe mic

Dumnezeu mi-a dat doua minuni

MARIA si bebe mic sa creasca mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

DMA ce faci?Cum te simti?Tot la pat?
DIANA FELICITARIIIII!!!!!!
BOBITA nu mi spune...chiar acum stau in zgomot de bormasina, dar Clara s-a obisnuit si cu zgomotul asta,offf

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

DIANA...FELICITARI!!! SA ai o sarcina usoara si bb sanatos! SA va ajute Dumnezeu sa ajungeti cu bine la termen!Esti o curajoasa!
DANA...acum s-a trezit Irina,dar eu nu-i mai suport. Ea nu are treaba,dar eu m-am saturat. Nu mai pot!

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

DAVID ANDREI

ALVIN

Diana felicitari! sarcina fara greturi si un bb sanatos si papacios

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

David de Rontzy, La muuuuulti anisori!

Multumesc fetelor... Anka, ai dreptate, cum are si Ana. Dar uite ca desi ii spun tot ce consider ca ar trebui sa faca, tot ce rezolv este sa creez un nou scandal, iar de schimbat ceva ioc, sau doar un pic si pe termen scurt. Totul pleaca din interior, de la faptul ca el nu "simte" sa stea cu copiii lui, ci ii vede ca pe o povara, ca pe ceva care il impiedica sa-si vada linistit de ale lui. Oricum in general vine foarte tarziu acasa (cand eu termin tot programul cu copiii), zice ca a avut treaba ; si atunci direct la calculator se aseaza . Mintea la cap incep sa cred ca nu o sa-i vina ever... Ce-mi ramane de facut??? sa divortez??? Nu va speriati, e o intrebare retorica, nu astept un raspuns. Nu ma simt in stare acum sa fac un asemenea pas... Si cum zicea si Narci ,deciziile nu se iau in plina criza. Urmeaza sa plecam luni la mare, 7 nopti. Sa vedem cum va fi si cum se va comporta...
Aseara i-am dat fetei 2 ml de peritol, si s-a trezit doar de 3 ori: a adormit pe la 23, cu trezire la 12 noaptea, 2 si 4, apoi de tot dimineatza pe la 9. Asa ca am apucat sa dorm si eu un pic... Chestia e ca de la oboseala acumulata culmea e ca nu am reusit sa adorm pana dupa 2 , ma tot foiam in pat. Asa, si fata a si mancat mai bine azi: dimineatza cred ca vreo 110-120 gr de fructe, si la pranz cam 120 gr de piure de legune cu carne. A adormit vreo 45 de min afara la plimbare, si am reusit sa o culc si acum(greu, dar a adormit). Cred ca ii mai dau si diseara, macar sa intre intr-un ritm sanatos de somn si mancare, sa-si faca un obicei organismul...

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Nu ma pot decide ce poze sa trimit in concursul cu ratuste. Asa ca fac sondaj. Daca aveti un minut, bagati va rog un ochi aici si alegeti doua dintre ele, care vi se par mai potrivite pentru aceasta ocazie, scriind la comments vot 1 si vot 2. Multumesc frumos .

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

proba semnatura

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Fac sondaj pentru concursul cu ratuste aici. Am 5 finaliste si trebuie sa aleg doar doua dintre ele... Ma ajutati, va rog?

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola ola

La multi ani, David, sa ai o copilarie minunata!

Capri, Kimmy- va imbratisez si va pup. Mi se pare inuman prin ce treceti dar sunt convinsa ca veti gasi o cale spre mai bine

Anka- mi-a placut tare mult ce le-ai zis fetelor

Sunule- nu mai intri sa ne mai povestesti cate ceva

Pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

NU AM CITIT NIMIC DIN URMA

La multi ani DAVID de Rontzy!!!!!Sa cresti mare si intelept...si sanatos...si o puma tare pe mamica ta de care ne e dor!!!

Asa, capri, vazui ceva probleme...Cateodata o doza shok e recomandata, fie si pentru scoaterea barbatilor din letargie....

Asa...in alta ordine de idei, am lucrat la un blog...Despre educatia copiilor, despre jocuri, cantecele etc...E un rezumat a ceea ce am invatat de la voi in aproape 2 ani de activitate pe forum, a ceea ce am citit, a ceea ce am experimentat...Cand aveti timp si dispozitie, va astept cu mare drag

www.7anideacasa.blogspot.com

Acum ma duc sa citesc din urma....

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

la multi ani david, sa cresti mare!

bobita, m-am amuzat copios cu babeta ta, ce ti-e cu astia mai comunisti asa. eu m-am mutat intr-un bloc de comunisti unde daca te trezesti cu niste bani in plus de plata la intretinere nu intrebi de rusine sau daca intrebi nu ti se raspunde, asa ca m-am mutat eu si am detronat administratorul care era pe tron de vreo 10 ani si presedintele care era un hotoman. nu spun cu cate certuri si nici cu reclamatie la primarie nu ne-au dat actele din urma sa vedem desi e dreptul nostru, in fine la un mom dat ma certam cu presedintele blocului si apare o babeta pe care nu o vazusem ever si i-am spus sa se duca acasa sa-si pape pensia si cred ca am facut-o si tzarzanca pt ca a venit fiica-sa si aia ot t o babeta, dar mai tinerica si mi-a reprosat ca i-am jignit mamitzica, cine a pus-o sa se ia cu mine in gura, nici macar nu stiam cine e.

diana felicitari pt bb3, meriti statuie, eu cred ca sunteti unicat, n-am mai auzit cupluri sa-si doreasca bb3 atat de repede dupa bb2, bravo voua, va felicit

capri sa stii ca si david sufera de personalitate, cel putin de cand a intrat in vacanta nu ne mai intelegem deloc, i-am spus ca nu-i mai iau nimic, la desene nu se uita cu saptamanile ca mai tot timpul e pedepsit, daca ii zic nu e voie el tot asa face si zice 'scuze, promit ca nu mai fac'. acum este la tzara sa o mai capieze si pe mama. noi am pus totul pe seama geloziei, am inceput sa0l pupam mai intai pe el si dupaia pe ioana si parca se mai schimba, insa pt perioade scurte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

salutare!

urez si eu la multi ani pepenasilor sarbatoriti in perioada 20-25 iunie, Andrei (ali), Andrei (Diana), Victor Andrei (Roxana), Anna Alicia (Sibylle), Cezar George (ralirali), David Andrei (lcazangiu), David Andrei (Ronzy) sa cresteti mari puiutilor, sanatosi si sa aveti o viata frumoasa!

Moni la multi ani! fericire si multe impliniri iti doresc!

eu tot nostalgica sunt zilele astea, anul trecut pe vremea asta medicul vroia sa ma interneze in spital si eu am refuzat si m-am dus la plaja am pus 2 poze pe picasa, eram cat un butoi.

de printesa

Mergi la inceput