Reclama Quelle
Ma enerveazaaaaa!!!! Rau de tot! 

Sunt singura careia ii apare pe fiece pagina a DC-ului?
Inteleg ca site-ul traieste din reclame, dar cred ca un rol important il au si userii, nu? Dragi admini, va rog din suflet sa faceti ceva cu reclama asta! ![]()
Multumesc! 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
Raspunsuri
lisaelisa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina023 Ma enerveazaaaaa!!!! Rau de tot! ![]() ![]() Sunt singura careia ii apare pe fiece pagina a DC-ului? Inteleg ca site-ul traieste din reclame, dar cred ca un rol important il au si userii, nu? Dragi admini, va rog din suflet sa faceti ceva cu reclama asta! Multumesc! ![]() |
E enervanta, intr-adevar.
Rufus spune:
Nu esti singura. Cred ca a scapat de sub control.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
claujro spune:
Macar de ar sta intr-un loc dar se plimba dupa cum dai pagina mai sus sau mai jos. Trebuie sa fac exercitii s-o pacalesc sa pot scrie...![]()
Mara si Matei
desprecopii spune:
incredibil - ma enerveaza ce spuneti! este pusa numai pe IP de romania si eu nu o vad! am sa trag agentia de urechi.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
MAO spune:
Este teribil de enervanta. Am facut click pe ea in speranta ca odata accesat link-ul ma lasa in pace! Gresit! Ma impiedic de ea pe fiecare pagina.
szivarvany spune:
Problema e cea dintotdeauna cu reclamele noi: NU poti scrie mesajul cand apare !
In rest, sa tot vina si sa plece ...
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
anyella spune:
Cred ca ati rezolvat problema,numai intra.Eu am incercat si MF si IE pina m-am lasat pagubasa.A fost rezolvat rapid,acum vreo ora nici macar nu se inchidea din x.
Edit : s-a suparat pe mine ca nu vreau sa o mai vad si apare iarasi,macar o pot inchide din x.Hai ca incep sa o studiez sa vad ce vrea sa imi arate
.Poate m-o lasa in pace : )
Lala_D spune:
In mozilla exista un add-on care face invizibile aceste reclame ![]()
Nu le vedeti, nu deranjeaza.
Candva, mai demult cineva a dat link exact la ce add on este vorba.
Eu l-am instalat atunci si nu am mai avut probleme.
Daca gasesc link-ul il pun si aici.
Pana atunci puteti cauta pe site-ul mozilla la add-on.
O zi excelenta !
Lala.
Lala_D spune:
Revin:
Flashblock este un plugin care blocheaza reclamele flash care apar, de obicei, pe jumatate din ecran si ne deranjeaza prin modul insistent de aparitie.
http://www.hit.ro/downloads/utilities/flashblock
PS : daca este interzis sa postez modalitatea de evitare a reclamelor imi cer scuze si imi asum eventualul avertisment.
Doar ca este o setare a browserului propriu accesibila oricui.
O zi excelenta !
Lala.
marami spune:
DAAA, e ce cea mai enervanta dintre toate cate au fost, daca ar fi sa facem un top eu sigur as plasa-o pe locul I
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!