Reclama Quelle
Raspunsuri - Pagina 2
miki68 spune:
Pop-up blocker-ul meu e setat pe "high", adica sa nu permita nici unui pop-up sa apara si totusi reclama fenteaza setarea
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Mariaa spune:
inca apare fix pe mijlocul ecranului si nu pot scrie mesaj pana nu o inchid.
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
kay spune:
si daca m-as fi gandit vreodata sa cumpar ceva de la Quelle, acum SIGUR nu voi mai deschide in veci site-ul lor !
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kariguld spune:
la mine nu apare....
bwy, aseara am vazut la stiri, Quelle a fost salvat de la faliment aici in Deutschland.
sa continue fiesta!!!
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
lisaelisa spune:
Este atat de agasanta reclama asta care se tine dupa tine, incat de fapt este o anti-reclama.
Nu e bine gandit deloc.
desprecopii spune:
Am anuntat pe cei de la Quelle si ei au fost foarte draguti si au spus ca rezolva azi.
multumim pentru atentionare,
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
anyella spune:
S-a rezolvat.Sper : ).Mie pe MF nu imi mai apare,nu am umblat pe la nici una din setari.Quelle,eu v-am studiat : ).Ii cumparam si o sa ii mai cumpar mamei cite ceva.La reduceri ma mai bag si eu,la stilul clasic : ).Suficient ? .
----------------------------------------------
Tashi
cristinamh spune:
in loc de pop-up nu se poate vinde pop-under? si sincer, e asa demodat si agasant pop-up-ul, chiar nu inteleg cata minte au unii sa mai cumpere aceasta modalitate de promovare.
mai ales cand pe forum sunt benzile acelea de reclame intre mesaje, cred eu mult mai eficiente si mai putin enervante.
de curand a aparut una inestetica, la cofeechat.ro . macar daca ar face bannerul ala mai lung si mai subtire, sa ocupe tot chenarul, asa pare scapat acolo.
asta e, le suportam daca trebuie, dar chiar nu pot avea un numar limitat de afisari pe IP? macar la 3/zi... a fost mai demult una la ING, la fel de enervanta ca asta de la quelle...
kay spune:
ma tot intreb de ce sa iti faci o reclama atat de agasanta? publicitatea, pe net, pe tv, la radio, pe strada, ca orice spot care vinde ceva/promoveaza ceva, trebuie facuta pe o linie foarte subtire... prea putin e prea putin, iar prea mult poate face mai mult rau... probabil ca e Quelle in criza prea mare...
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."