Puiuti de Randunici 2008!! (276)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ca tot ma bucuram ca suntem bine... Abia am venit de la spital...de ieri de la 16 febra incontinuu si inca are...nu scade cu nimic!! N-a mancat nimic de ieri de la ora 10... bea apa, dar fara saruri, smecta, hidrasec... Nu accepta nimic si daca ii arat ceva de mancare vomita instantaneu si apa pe care a baut-o... Nu mai am curaj sa incerc sa-i dau nimic. I-am facut mucilagiu dulce, mucilagiu sarat, cu morcov, fara morcov... lapte HN, i-am dat covrigi, sticksuri... ceai de menta... nimic!! Apa plata si atat...
Am fost la doctor si i-a dat regim (dar el oricum nu vrea nimic absolut!), Debridat, Cefort (antibiotic), Furazolidon, Smecta, Hidrasec....dar degeaba...

Dar e normal sa nu scada febra cu nimic?? I-am dat Nurofen si Paracetamol degeaba...nu scade si pace! Are 38-38,5... Acum doarme, dupa ce a incercat bona sa-i dea orez si a vomat... Nu mai pot! Simt ca o iau razna! Maine am serbare, nu m-am ocupat de nimic, n-am chef de nimic, nu pot sa ma concentrez...nu am dormit toata noaptea...l-am pazit impreuna cu mama, ca randunoiul e plecat in delegatie... Doamne, cand o sa scapam???

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am vazut intalnirea Scumpiceilor, sunt frumosi tare amandoi.

Am citit ca Ursuleata are pofte din alea, da ,subscriu si eu, sunt de la hormoni... Si papa cat vrei acum, profita de sarcina ca apoi iote cum o sa te chinui ca mine cu datul kilogramelor jos! Dar daca ai vointa, o sa reusesti rapid, parerea mea sa-ti faci acum toate poftele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ioana, imi pare tare rau, vaiii, te cred ca esti obosita si deprimata. Hai ca o sa-si revina puiul de la tratament pana la urma. Tie multa putere sa treci peste zilele astea usor si multa, multa sanatate lui Davidutu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Clau, sper....

Pana ieri dimineata a fost ok...ieri ar fi trebuit sa ii scoata branula, dar a revenit febra si scaune moi... nu multe, doar 4-5 si nu f moi... Dar azi nasol rau, deja 4 scaune pana acum, mucus mult, miros ca naiba... el are crampe... Cred ca s-a captusit cu vreo viroza intestinala din spital...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ioana, imi pare rau, mi-e si frica sa spun "viral" sau Rotavirus... Nu poti sa ii faci niste analize?

Ursule ...

Mimo, te-am pacalit ma, nu sunt o Duamna, visez si io... Sunt o beata fumeie... Deci se egzista o singura Duamna si nu mi-s io aia... Nici nu m-am prins cine e... ca nu sunt iesita din casa de o saptamana decat pe langa bloc si la Aro, la inot... Zi-mi si tu ca ma insel, ca sunt o duamna si eu, in felul meu pasnic...

Pupici la tot stolul! La noi ba ploua tare, ba incet... ba e innorat... ba e foarte innorat...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ioana, ufff, tare imi pare rau! si teo si alex fac febra foarte mare si nu cedeaza usor. la sfatul asistentei pediatre, le-am dat 2.5 ml nurofen in care pun 4-5 pic. de algocalmin fiole. de fiecare data a scazut febra. stiu ca e foarte controversat algocalminul, dar , in situatii disperate eu il folosesc.

clau, nici eu nu am stiut ca vreau bebe 3!!!! adica mereu mi-am dorit, dar nu asa repede dupa Teo si mai ales acum cand inca sunt shocata de la nasterea aia...numai ca acum, trecand prin experienta asta, am realizat ca vreau tare mult si bebe 3!
la fel am facut si eu barza gold la teo, cu 3 zile inainte de data CM-ului si arata exact ca testul de ieri. dar am repetat si au ramas pozitive. toate....

naty, sure check am luat aseara si nu a aparut nicio linie. nici pozitiva, nici negativa. pe prospect scria ca inseamna ca e defect.
daca e sa fie bebe, categoric nu mai nasc la judetean ilfov si clar nu mai nasc natural!!! chit ca ma operez singura .
asta era frica mea ieri cand am vazut testul pozitiv....unde ma duc si ce fac??? mi-e atat de frica de nastere, sincer nu mai am incredere in nimeni, ceea ce nu e deloc bine, caci trebuie sa fac echipa cu dr. uffffffff.

fug la mama, ca am anuntat-o de rezultatele negative si era in culmea bucuriei . i-am zis sa nu se mai bucure asa mult, ca daca nu e luna asta si va fi luna viitoare iese tot berbec

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Hai Ariel eu nu vreau sa te dezamagesc dar mie mi se pare "not to be" clar...intarzierile de CM sunt destul de frecvente dupa nastere, chiar si la un interval asa de mare...plus stres si alte alea ce le mai ai tu...mie mi se pare ca e vremea mai degraba sa mai verifici tiroida aia ca stiu ca aveai probleme, ca nu suna bine sa slabesti 5 kg intr-o saptamana
Cat priveste BB3, va doresc succes! Acum daca tot ati gasit nume, n-ar fi pacat?
Ioana sanatate multa, doamne ce de necazuri! N-ar fi mirare sa fi prins ceva de prin spital, ca asa-i la noi:pleci cu una, vii cu zece
Si acum, stirea zilei Ca tot ne invidia Gecko ca ne intalnim prin parcuri ,nici nu mai stii daca sa iesi din casa sau nu!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

A pardon Ariel, am mai citit o data...facui ca ala la radio Erevan...nu era volga era o bicicleta si nu i-a dat-o ci i-a luat-o Nu erau 5 kg intr-o saptamana ci in doua si nu erau de la tiroida ci de la regim ...Ofof...ramane valabila aia cu stresul Si hai la treaba, sa vedem doua liniute adevarate, nu ne mai pacali!
Nicoleta in ochii mei esti o doamna, zau ca esti! Dar sa nu te prinzi tu cine era cea de la Bucuresti, tztztz...insemna ca n-ai citit tot sau n-ai citit cu atentie Ia-o de la cap!

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ioana,Doamne-ajuta sa fie bine puiul mic!

iubiteii ce s-au intalnit-in sfarsit!

Ariel..nu-i luna asta,e luna viitoare ..Hmm..cu cezariana..ce naiba sa-ti mai zic..ne cam scarpinam cu mana dreapta la urechea stanga Pup fata!

Va pupez si fug afara,dar nu inainte de a va distra-si daca nu cu astea,atunci cu astea-sigur

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Hai Zoze ca chiar m-am distrat dar am unele nelamuriri
1.Te-ai mai maritat o data?
2.Te pregatesti sa te mai mariti o data?
3.Ai slabit atat de mult incat incapi in rochia de mireasa?
4. Ai vrut sa fii cocheta si sa ne arati ce frumoasa esti?
Hai ca ma apuc de calcat...pana vin sa faci lumina, te rog

poze

Mergi la inceput