Puiuti de Randunici 2008!! (276)
Raspunsuri - Pagina 8
mimonix spune:
Zoze asa maica, 3 randuri acolo...sa fie!
Si te rog sa nu mai pomenesti de calcat
, ca masina mea minune de uscat CEA-CARE-SCOATE-RUFELE GATA CALCATE s-a razgandit, era vorba numai de alea de iarna si hai, treaca de la mine alea de casa...dar camasute, bluzite, tricouri de bumbac NTZZZ...Ma asteapta toate de vreo doua saptamani cuminti, un munte cat casa...Sa vad daca gasesc fierul de calcat, ca am mai amenintat eu si saptamana trecuta dar cu amenintarea am ramas!
Gecko sa stapanesti sanatoasa marea inventie a tehnicii moderne! Sa inteleg ca aia n-au masini de spalat automate? Ca nu pot sa cred asa ceva 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
ursuleata spune:
Bai Gecko, adevarul e ca am niste tzatoaie acummmm, doamne fere.
Azi dimineata ma gandeam la tine, ca daca nu mai ai chef sa scriiii sau sa vb cu noiiii , la revedere, cum dam de tine?????
Editez: daca nu mai ai chef sa ne zici nimic nici nu vrei sa dam de tine
Vlad
Mami de ursulet
bebe
ariel_7000 spune:
neata la pranz...
deeeeciiiii, eu tot fara CM, de 3 zile ameteli nasoale si stare de bleah bleah...am pus pe seama nedormitului si a regimului. am slabit 5 kg in 2 sapt...dar m-a speriat pofta obsedanta de visine!!! eu nu mancam visine nici daca ma plateai!!!
si imi trece mie prin freza sa-mi iau un test. il fac...iese negativ imediat, rasuflu usurata si ma duc la mama sa-i arat si ei cum arata un test negativ si cand i-l arat, AVEA II !!!!! m-a apucat disperarea instantaneu...imi venea sa plang numai la ideea ca trebuie sa nasc iar, sa trec iar prin cosmar!
m-am mai zgait eu 2 ore la test, il bagam in buzunar, il scoteam...
l-am sunat pe al meu, i-am zis ce si cum si el shocat, ca sincer, nu prea avea cum sa se produca, dar...amandoi am decis ca se mai intampla sa "evadeze" un hotzoman mic.
ne-am impacat cu ideea, chiar a inceput sa ne placa, sa facem planuri cum nastem noi prin cezariana
, toata noaptea m-am gandit la nume...
acum juma de ora am fost si am mai luat 2 teste, marci diferite (femina si barza gold), am zis ca nu or da gres toate....si...amandoua negative. dar negative clar! fara nici macar o dunga vaga, chioara, stearsa. m-am bosumflat...m-am simtit de parca am pierdut ceva...ce?? ceva ce nici nu am avut probabil...uffff.
mai astept cateva zile sa vad ce si cum. ma enerveaza ce simt!!! ca pana acum ziceam un NU hotarat si acum parca totul in mine zice DA.
tare dusa mai sunt si eu 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
Simo27 spune:
Off,Ariel,te inteleg!Uite prin stari de-astea a trecut o fina de-a mea,numai ca ea isi doreste fff mult un copil.Prima oara i-a iesit negativ,apoi pozitiv,dupa o zi iar negativ si dupa 2 zile i-a venit si Cm-ul...Ce sa iti zic?Dumnezeu stie ce si cum...te pup
Wow,Cami ce poze frumoase cu Indragostitii
si Mamicile
Sanatate lui Bubu
Ursulico,eu nu am pofte de-alea
..inca![]()
si va
pe toate...as dormi non-stop daca as putea
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Kya spune:
Arielu' ce faci mama, imi dai palpitatii?!!!
Ba II, ba I... Uff!
mamica stresata.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ursuleata spune:
Ariel, asa am patit si eu acum cateva luni, mi-au iesit teste
pozitive si dupa doua zile negativ si mi-a venit si ciclul.
Dar eu tot cred ca la tine e cu ochi daca ai mancat tu visine.
Vlad
Mami de ursulet
bebe
Maia37 spune:
clau- asa eram si eu fericita si linistita ca Vladutu meu manca tare bine pe cand acum
sunt tare necajita ca nu mananca...
Luny--La multi ani,sanatate si fericire!
cami- fa-i si ceai de menta,lichide multe.
Kya- nu stiam cu arata sanziana(floarea).
ursuleata-bravo lui Vladut pentru prestatia cu succes la olita.E baiat mareee!
Gecko,mimo,ursuleata ce-am ras cu pofta

Fetelor pai eu n-am uitat cand voi scriati una dupa alta de pohte de
si eu aveam randunoiul plecat.Ca si mimo zic ursuleata draga ca-s hormonii de vina.
ariel
ma pregateam sa te felicit cand colo nu e bb.Ciudata pofta de visine poate totusi eee...Eu la Andra am mancat salata boeuf de-am rupt la revelion fara sa stiu ca-s gravi iar la Vlad gutui cu zecile de kg![]()
natynic spune:
Ariel, eu stiu ca Surecheck e testul cel mai sigur (si care se pozitiveaza cel mai repede), ia-ti si unul de-ala. Si...cum va dori Dumnezeu sa fie mai bine pentru voi (dar sa NU fie la Sp. Ilfov si mai ales NU pe 10 aprilie!
)
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ariel_7000 spune:
l-am sunat si pe al meu si speriat ma intreaba: "azi ce vesti imi mai dai?? sunt gemeni?"
....i-am zis si lui de cele 2 teste negative si i-am zis ca sunt trista, ca nu-mi explic de ce, dar ca imi vine sa bazai si mi-a zis ca si el incepuse deja sa se gandeasca la nume si sa ma vada pe mine ca pe "capra cu 3 iezi", dar ca asta nu e problema, ca imediat se rezolva 
. i-am zis mai in gluma, mai serios,daca nu e acum nimic, ca poate ne mai "jucam luna viitoare de-a mama si de-a tata", poate iese tot pe 10 aprilie
.
iote, ce sa ma inteleg?
http://community.webshots.com/album/573221921RJNGXn
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
clauclau spune:
Ariel, dar eu vad ca este pozitiv testul asta, e adevarat ca liniuta este mai slaba, dar tot pozitiv este. Barza Gold a fost si primul meu test pozitiv cand am ramas insarcinata si a iesit pozitiv exact in ziua cand trebuia sa-mi vina ciclu, deci fara nici-o intarziere. E adevarat ca apoi am mai tot facut teste diferite dar nu pot sa-l uit pe primul. Astept inca confirmarea de sarcina de la tine ca sa te pot felicita. Insa te felicit ca te incumeti la bebe 3, nu stiam.