Puiuti de Randunici 2008!! (276)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Cami pai asa-i frumos, sa vii tu in Bucuresti si sa nu suflii o vorba... Ntz, ntz.
Am vazut-o si pe Duracell scumpica . Ce haiosi sunt ei cand mananca pufuleti!
Iar poza cu soacra si nora trebuie pastrata pentru posterioritate

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

N-a fost o "excursie" planificata. Randunoiul meu avea sedinte in Bucuresti si noi am profitat de ocazie sa facem o vizita scurta.
Luni la pranz ne-am intersectat cu o duamna draga iar marti am scos-o pe cuscra din barlog.
Dar...MAI VREEEEEM si sper sa reusim sa mai ajungem vara asta si sa va intalniti si cu noi

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

VIOOOO!!!

ADRIUTA!!!!

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

VIOOOO!!!

ADRIUTA!!!!

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Ce-ai fataaa de vrei sa le trezesti pe fetele astea din somn? Crezi ca daca esti gravida cu hormoni si pofte si toane ti permite asa orice?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Citat:

VIOOOO!!!

ADRIUTA!!!!

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Ce-ai fataaa de vrei sa le trezesti pe fetele astea din somn? Crezi ca daca esti gravida cu hormoni si pofte si toane ti permite asa orice?

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

N-am mai ras asa de multtttt, de la hormoni e

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Cami bine zis ca ai scos-o pe Liana din barlog, asa a aflat si ea ca a venit vara si s-a inchis barlogul
Nicoleta daca citesti ai aflat acum inca un indiciu referitor la doamna de pe banca, cea care nu erai tu

poze

Mergi la inceput

Ursuleata nu e draga de la hormoni, asa fac eu, glume bune Vai, si eu m-am distrat azi bine! Sa mai vii pe la noi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:

Fata mimmoo, dar la vlad nu am avut hormoni? ca nu a fost asa.
Iar am mancat 5 piersici, credeti ca daca mananc non stop o sa raman slaba?:)))

Vlad
Mami de ursulet
bebe

eu nu stiu ce stie mimo, dar barbatul a zis ca imediat ce face fiu'su 18 ani trebe sa ii dea o bere...caci noroc cu el de am avut si eu tzatze...si pentru poftele inimaginabile ce le-am avut cat am fost gravida cu el

Super faina intalnirea porodicelor, dulce Teo si deja cam agresiv flacaul...nu-i de mirare ca o facut febra...s-o fi infierbantat si el la asa frumusete

Si sa ma laud...AM MASINA NORMALA DE SPALAT...am revenit in secolul 21 dupa ce am petrecut un an jumate in secolul 20 (sa nu mai zic ca si azi cand am fost la cumparat vanzatorii imi prezentau ca mare dezvoltare a tehnicii rahaturile alea cu tambur...bey, inapoiati sunt australienii).

Si cu bilingvul de fiu'miu...nu e meritul meu ci al fetelor de la gradinita...de la mine invata TOLOMAC, BUBURUZA, PURANDEL...ca sa nu mai zic ca raspunde mai bine la comenzile in engleza...mi se usuca gura dupa el strigand sa vina inapoi sau sa nu mai stea in picioare pe scaun...dar cum ii bag un come back sau sit down, cum se executa. Ah da, si pe cat de liber e acasa pe atat si-a gasit nasul la gradinita...nu stiu daca v-am zis ca eu nu ma dau in vant dupa pusul la colt sau minutul de izolare daca face traznai...dar fetele de la gradi m-au intrebat daca sunt ok cu astea si le-am dat unda verde...ce sa fac daca e capiat...bate in stanga si-n dreapta de numa zeama curge din ei...trebuie si fetele alea sa-l stapaneasca cumva...astazi lipea o purandica de perete cand s-a dus barbatul sa il ia pentru ca aia mica nu a binevoit sa renunte de bunavoie nesilita de nimeni la o jucarie.

Gata, capu'la fund...astept barbatul cu detergentul de automata si bag o proba...m-oi uita la aia ca la a 8a minune a lumii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare! Cam greu cu scrisul,Mimo,pt.ca atunci cand doarme Mihai,nu stiu ce sa fac mai intai Azi am calcat 3 masini de tzoale,gatesc sau..mai rar-dar mai inchid si eu un ochi.La tara am timp ,dar n-am net. Seara cad rupta,nu stiu cum sa fac sa ma culc mai repede,macar sa dorm si eu cat doarme el. Mi-e tare greu..M-am tot gandit..Bine ca e frumos tare,ca de era-si urat si atomicizat..imi luam campiiAsa..cand il privesc,uit de tot greul
S-a trezit si baga taina de zor,trebuie sa merg la el sa barfim nitel
Va pup!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

ei, si daca tot am servit-o pe bubu de dimineata ia hai sa mai dau si la altele....

iote de aci pentru toate intalnirile voastra (fara mine) prin parcuri, pe la locurile de joaca, pe la primarie, pe la piscina...iote colea

Mergi la inceput