Puiuti de Randunici 2008!! (276)
Raspunsuri - Pagina 6
cami33 spune:
BRAVO, Ursulet!!!
L-am lasat si eu pe bubu fara pampers in casa si a facut pipi dupa fotoliu
_
Cami, mami de
Maria Alexandra(02.05.2002) si de
Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
Puppa spune:
Am incercat si eu sa o las pe Amalia dezbracata, ca sa o pun mai repede pe olita...Ier, doar ce m-am intros cu spatele si ea ii daduse drumul pe covor 
...Mai incerc...Treaba cu olita mi se pare cea mai grea dintre toate...I-am zis mamei sa isi ia si ea olita si cand mai sta la ea in we sa exerseze ea si sa ma invete si pe mine apoi tactica. La mine nu functioneaza nimic.
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ursuleata spune:
Eu de cand sunt gravi, am niste pofteeeee, adica as manca toata ziua, orice. Imi ploua in gura cand ma gandesc la mancare
. La vlad nu a fost asa.
Darrrrr, ce e cel mai ciudat, ca de cateva zile am un mare chef de sotul meu
(ce nesimtita sunt ca vb asa ceva pe dc). Adica imi place f mult de el :))) altfel ca pana acum, pana si vocea lui mi se pare schimbata. E posibil sa fie de la sarcina? sau o iau razna?
Vlad
Mami de ursulet
bebe
mimonix spune:
Ursule felicitari pentru reusita cu olita! Eu n-am incercat la olita dar de cate ori il dezbrac marcheaza repede teritoriul
, olita e buna de pus in cap si caca nu zice oricum
deci von Titan mai asteapta o vreme cu pampersul greu !
Cheful e de la hormoni, n-ai inebunit! ![]()
Bubuuitasem ca a fost sarbatoare 
Cami sanatate lui Bubu 
Gecko tare bilingvul
, aia cu ghetele sambata si duminica nu suna prea bine 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
cami33 spune:
INTALNIRE DE GRADUL 0
sau ASA S-A INFIRIPAT O MARE IUBIRE

_
Cami, mami de
Maria Alexandra(02.05.2002) si de
Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami33 INTALNIRE DE GRADUL 0 sau ASA S-A INFIRIPAT O MARE IUBIRE![]() ![]() _ Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)pozici www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi |

Dar unde v-ati intalnit si unde e LIanaaaa?????????????
Vlad
Mami de ursulet
bebe
ursuleata spune:
Fata mimmoo, dar la vlad nu am avut hormoni?
ca nu a fost asa.
Iar am mancat 5 piersici, credeti ca daca mananc non stop o sa raman slaba?:)))
Vlad
Mami de ursulet
bebe
mimonix spune:
Pai Ursulica nu te vei ingrasa pentru ca ce mananci ziua consumi noaptea
Eu nu stiu de ce hormonii de la Ursulet n-au fost asa naravasi
In general asa se intampla, na ..Am citit eu ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Pai Ursulica nu te vei ingrasa pentru ca ce mananci ziua consumi noaptea Eu stiu de ce hormonii de la Ursulet n-au fost asa naravasi Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |

Stii tu ceva :)))) daca asa ai citit:)))
Vlad
Mami de ursulet
bebe