Puiuti de Randunici 2008!! (276)
Raspunsuri - Pagina 10
natynic spune:
Ioana, a rotavirus sau ceva de genu imi miroase si mie ce are Davidelu...Offf! Ce sa mai zic...Rezistenta maxima, va trece, dar e cumplit pt o mama...
Mimo, auzisem si eu de impuscatura din IOR...dar acuma na...se putea oriunde...Bunul sa ne pazeasca.
Ariel...trust me! judetean Ilfov NU e singurul spital din Bucuresti unde se poate naste!! Cat despre curajul de a mai naste pe 10 aprilie...
e prea mult 
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ursuleata spune:
Ioana, multa sanatate!
Zoze, super tare:))), cum impingi tu la roaba:)))
Nicoleta ![]()
Vlad
Mami de ursulet
bebe
bubu05 spune:
Ariel, fata, m-a apucat cu trepidatii cand am vazut testele
, da' primul e pozitiv ca lumea
Doamne Ajuta sa fie cum va doriti! Iamiii, visine zici? 
Mai si ce-am mai ras cu Gecko-Mimo-Ursuleata, talentate fetele-astea 

Ursulico, esti mortala, fata! eu cred ca nu ramai slaba daca basculezi la greu ![]()
Kya, super floricica, nu-mi dau seama daca am mai vazut sau nu...
Tz,tz...se pare ca Liana nu ne mai iubeste
Mie mi-e tare dor de ea...super ca v-ati intalnit, Cami, foarte mumosi copilasii si soacrele 
Eu m-am cam luptat azi cu Stef, nu prea a mancat asa ca de obicei...dar nu imi fac griji...ieri am vazut ca i-au iesit si maselele de sus, deci are toate cele 4 masele iesite, doar coltisorii...nu a zis nici pas la ele 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bubu05 spune:
Of, ma Ioana...daca ai sti ce rau imi pare...eu nu cred ca e normal sa nu scada febra!! daca tot ia antibiotic, chiar si pe vena, nu-i da si ceva pt. stomacel? stiu ca lui Vlad ii baga tot in vena ceva de protectie pt. stomac...nu mai stiu ce...ca si Ariel, fiola de algocalmin e super in cazurile astea...1 picatura pe kg/corp. Daca are 11 kg da-i 8 picaturi...saracutul de el si de saracuta de tine...Aaa, si ca sa nu mai vomite orice mananca nu-i poate face un metrocopramid in vena?? zic si eu...ma rog, dozat pt. greutatea lui...
Ariel, fata, esti culmea cu 10 aprilie, cred ca ar fi ceva de cartea recordurilor! Eu zic sa nasti la Medlife
si eu iti tin pumnii sa fie de la visine ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
bubu05 spune:
Aaaaa, si sa va zic ca si eu am avut emotii?
dar nu asa bine intemeiate ca la Ariel...hi, hi...ci doar ca, intr-o poza, daca ati remarcat, din Tallinn, Cata pupa o barza in cioc, era o barza din frunzulite intr-un parc
si ma gandeam eu asa...de ce pupa el barza
...si de doua zile am avut emotii ba ca vine, ba ca nu vine...nici nu mai stiam exact data de luna trecuta...dar azi a venit pe buneeee ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Kya spune:
Voi cu berzele voastre... Azi am uitat sa iau pilula... Noroc ca mi-am adus acum aminte!
Aaa, si tot vroiam sa-i spun lui Vali ca eu m-am vopsit pe timpul sarcinii, inclusiv in primul trimestru.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Si mi-e dor de Liana...
Ioana, daca e viral e normal sa nu scada febra o vreme... chiar 7 zile, la Rotavirus, parca asa zicea dr! Lasa ca scapati voi si de asta si va fi bine!!!! 
Mimo, nu mai stiu unde ziceai de Duamna din Bucuresti...
Dar eu pana la a fi o Duamna mai am, trust me! 
Zoze, te cred ca esti vesela ca incapusi in rochia de mireasa, eu nicio sansa nu am, aveam pe atunci 60 de kile... Ce vremuri... acum 9 ani... pe 22 iulie... eheheeeee...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
ursuleata spune:
Fetelor, nu vreti sa ramaneti toate gravide????
Ca ar fi mai simplu:))), Mimo, te bagi?:)))
Vlad
Mami de ursulet
bebe
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata Fetelor, nu vreti sa ramaneti toate gravide???? ![]() Ca ar fi mai simplu:))), Mimo, te bagi?:))) Vlad Mami de ursulet bebe |
M-as baga dar nu-i in preajma decat administratorul blocului?

Ma mai gandesc un pic, se poate? 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea