Puiuti de Randunici 2008!! (276)
Raspunsuri - Pagina 11
natynic spune:
Si eu tot pe Mimo vroiam sa o intreb daca se baga 

Kya, dar tu de ce iei mama pilule?

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
Zoze, super pozele
Iti sta bine in rochita 
Intre timp am facut inghetata de pepene galben si am pus-o la congelator ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
cami33 spune:
JIJI 

Gigi Becali nu face flotari, le cumpara gata facute.
Unele persoane poarta pijamale cu SuperMan. SuperMan poarta pijamale cu Gigi Becali.
Gigi Becali nu se spala pe dinti... dinti lui spala periuta de dinti.
Gigi Becali doneaza mereu sange la Crucea Rosie. Dar nu e niciodata al lui.
Timpul nu asteapta pe nimeni, decat daca e Gigi Becali
Gigi Becali nu poarta ceas. El decide ce ora sa fie.
Doar punctele de la "i" au voie sa stea deasupra lui Gigi Becali.
Gigi Becali a luat examenele inainte sa se le dea.
Gigi Becali s-a nascut intr-o casa construita de el insusi.
Ca euro-parlamentar, GIGI BECALI va anula Legea Gravitatiei.
Gigi Becalii a invins soarele intr-un concurs de stralucire.
Gigi Becali are puterea financiara necesara de al plati pe Chuck Norris sa-si dea o palma.
Un sarpe l-a muscat pe Gigi Becali. Dupa cateva zile de chinuri groaznice sarpele a murit.
Gigi Becali poate sa alerge 10 km in 15 secunde, ca stie o scurtatura!
Timpul nu trece pe langa Gigi! Gigi alearga pe langa timp!
De ce in calendarul lui Gigi Becali se trece direct de la 31 martie la 2 aprilie? Nimeni nu face misto de Gigi Becali!
Becali nu are acces la internet, internetul are acces la el.
Toate companiile de asigurari se bat sa-i faca o asigurare de viata lui Gigi Becali... pentru ca el e nemuritor.
Adresa de mail a lui Gigi Becali este Yahoo@GigiBecali.com
Sunt lucruri pe care doar Gigi Becali le poate cumpara, pentru toate celelalte exista MasterCard.
Lumea a fost facuta in urma unui proiect finantat de Gigi Becali.
Gigi Becali a lovit odata un cal in barba. Descendentii acelui cal se numesc acum girafe.
Initial erau 8 minuni in lume. Dar Gigi Becali declarase ca prefera sa ramana modest.
Diavolul si-a vandut sufletul lui Gigi Becali.
Gigi Becali poate sa tranteasca o usa inchisa.
La scoala, profesorul trebuia sa ridice mana pentru a vorbi cu Gigi Becali.
Gigi Becali este capabil sa lase un mesaj inainte de bipul sonor.
Elvetienii nu sunt neutri, doar asteapta sa vada de ce parte se va pune Gigi Becali.
Gigi Becali face ceapa sa planga.
Exista patru stari ale materiei: gazos, lichid, solid si Gigi Becali.
Gigi Becali nu invatza de la viata. Viata invatza de la Gigi Becali.
Gigi Becali sta cu viteza luminii.
Gigi Becali a indeplinit trei dorinte pestisorului de aur.
Gigi Becali nu are vise noaptea. Dar isi permite sa isi cumpere.
Iisus Hristos s-a nascut in 1958 inainte de G.B.
Doar Gigi Becali stie sa scrie cu pana care se afla inca pe pasare.
Gigi Becali are nevoie doar de doua taste pentru a utiliza un calculator. 0 si 1.
Capacitatea discului de la un calculator nu se masoara in Gb (GigiBecali).
_
Cami, mami de
Maria Alexandra(02.05.2002) si de
Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Kya, dar tu de ce iei mama pilule? ![]() ![]() ![]() Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
daca te referi la randunoi, e plecat doar o luna.
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
zozela spune:
ursulico pe-aia cu pofta de sot am experimentat-o si eu, dar prin trimestrul 2
Bai dar ce poftaa
Auzi tu-aia cu roaba e nimic,numai ca nu le pot arata-as tine prima pagina a ziarelor..mult timp!![]()
Am si la gratar,cocotata pe calutul lui Mihai,in piscina lui,cu familionul,cu
rile aliniate,cu sapa in vie..Ne-am distrat copios!![]()
Ha-ha-haaaa!! Ar fi o treaba-haideti sa (re)facem odiseea randunicilor!!
Hai mai Mimo..Nici nu m-am maritat,nici nu ma pregatesc sa o fac,nici n-am slabit asa de mult-doar talia de viespe mi-am recapatat-o
,corsetul e cu snur..asa ca..nema problema,am imbracat-o imediat,iar cocheta si frumoasa-sunt,asa ca nu mai trebuie sa mi-o confirme nimeni

Si cu asta sigur te-am dat pe spate
Cu BB3..cred ca e nevoie doar de curaj..
Oana!Ahh..Ingheee
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix M-as baga dar nu-i in preajma decat administratorul blocului? ![]() Ma mai gandesc un pic, se poate? ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
eu zic ca nu ii chiar de lepadat...ca deh, omul are fonctzie...doar sa nu fie ca 99.99% din administratorii din Romania...peste 80 de ani, cu un usor tremor parkinsonian si lacune in memorie caci pe langa ca nu mai are cu ce si nu mai are nici directie, te trezesti in mijlocul actiunii ca nici nu mai stie de ce e acolo

PS. Barbatul duce o lupta corp la corp cu un paianjen mare de-o palma pe terasa...sper sa iasa victorios

gecko spune:
PS 2. Ce nu stie barbatu'miu e ca sprayurile cu care ii inarmat is pentru tzantzari si furnici
...moare ala maine dimineata...de batranete![]()

gecko spune:
PS3. Am plecat la culcare
...ciripiti in soapta va rog
.
PS4. Paianjenul a fost anihilat...traumatism cranian prin lovire cu sprayul in ceafa...o fi el prapadit barbatul asta al meu dar le are cu tehnica de lupta

Clodute spune:
Buna seara buna seara...sau dupa caz noapte buna ![]()
Tocmai venisem sa va spun o veste nu tocmai buna.... am fost la control de bebe 2... si dupa ce m-am linistit ca dr meu nu va fi in concediu in perioada cind ar trebui sa nasc... m-a speriat ca bebe inca nu s-a intors cu capul in jos
si a zis ca nici cezariana nu facem...
... eu oricum nu eram fan cezariana... nu o vroiam deloc... dar in situatia asta ... ar fi fost cazul... ce ma fac eu ? CUM INTORC BEBELINA ????? HELPPPPPPPPPPPPPPPP 
Am 29 de saptamini...
Deci cum spuneam... venisem sa va spun o veste nu tocmai buna... dar citind ultimele postari ... mi-au dat lacrimile de ris si era sa uit ce vroiam sa va spun...asa ca tineti-o tot asa poate uit ca bebe nu sta cum trebuie...

Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
tonic spune:
Doamna Nicoleta si eu tot acum 9 ani pe 22 iulie.
Doar ca eu incap in rochie pt ca si atunci aveam bb mic, pe Antuca.
La multi ani sot de Luny si tati al prea-minunatului Mufy sa fii sanatos si mereu alaturi de familia ta, sa ai o viata plina de bucurii si belsug. Si sa nu o mai certi pe Luny cand sta cu noi pe net, ca noi o iubim si ii simtim lipsa! ![]()
multa sanatate tuturor fetelor si puilor, noi de maine plecam in concediu, am avut niste saptamani f agitate, sper sa ne linistim!
Ariel multumim inca o data! Super hainutele, abia asteptam sa mai aduci. Calitate buna si marimi putin mai mari, chiar cum imi tb mie pt Luki 
Mimo poti sa mai faci reclama pt Aricel, ca merita!
Gravidutzelor sa aveti grija de voi si de burticile mari si mici, sa va gasim bine si vesele la intoarcere.
Cami iti trmit pe privat nr meu sa-l recunosti cand te sun. Undeva pe la inceputul lui iulie vom fi la BC, daca e iti trimit un mesaj cand ajungem si apoi vorbim poate ne intalnim undeva cu copiii. Poate pana atunci se intoarce si Raluca si daca vreti ne vedem in gasca mare. Cred ca fetele se vor intelege bine ca sunt apropiate ca varsta, iar baietii oricum nu prea le au cu socializarea

Va
apasat pe toate si
sa fac bagaje, mai am de calcat, aranjat prin casa...
DAca mai rezist ne vdem mai la noapte, daca nu

PS Naty si Zoze sanatate celor dragi voua, sa depaseasca grelele incercari! 

PS 2 Am vazut toate pozele, toata lumea bestiala si in forma maxima 

(15 ani) si