Puiuti de Randunici 2008!! (276)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

E gata casa? Cand va mutati? Cum ati amenajat/decorat? Poze

Mimo, gata-gata nu e, dar nu mai e mult...Adica trebuie facute niste modificari la prize in sufra si cum al meu nu poate sta inca in genunchi prea mult il asteapta maine pe un amic sa-l ajute, ca sa putem pune si mobila definitiv pe locul ei. Tamplarul mai are de lucrat la sifonierul Iuliei si la mobila de pe hol, iar patul nostru inca pluteste pe mare (e facut pe comanda in Thailanda sau ceva de genu' si vine cu vaporu')-nu va ganditi ca e cine stie ce scula de pat, dar e...mov-lila asa ca altul nu mi-a trebuit. Si apoi gata, casa trebuie umpluta si pozata, acum n-ar avea farmec.
Ei, dar cum bucataria si baia sunt gata iar sifonierul sta pe pozitie, trebuie profitat si amenajate, nu?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Salutari!!! Ne-am intors din concediu care a fost un mare esec. Dintr-a 5 a zi Sabin a facut o enterocolita urata si de atunci nu ne-a mai priit nimic, dupa 3 zile am urmat eu cu Briana, pe urma soacra-mea si de ieri si sotul. Ne-am intors cu o zi mai devreme ca oricum eram varza si nu avea sens sa bolim pe la hotel. Azi sunt si eu mai vie, am dormit 36 de ore non-stop, dureri de cap cumplite, ameteli...tampita stare. Cand ma gandesc ca asa s-a simtit si Sabin inteleg de ce era asa gales si nu manca nimic. Ma bucuram daca manca un covrig la o masa. A slabit 2 kg saracutul, au ramas numai urechile de el, ii atarna pielea pe burtica.
In rest hotelul a fost super, conditiile foarte bune, mancarea excelenta, serviciile extra, in conditii normale am fi venit super multumiti.
Incerc sa recuperez ce ati vorbit, desi vad ca nu prea mi-ati dat de treba si revin.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Raluca, ce rau imi pare, ce ghinion...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Raluca, imi pare rau de concediul vostru ratat si de voi, fireste

Si eu am doi copii cu enteroviroza, febrili si supermaraiti. In plus, lui bubu i-au aparut si bubitele asteptate, deci a inceput si reactia la Priorix.
Mai am putin si o iau pe campii...

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Buna fetele!
Imi pare rau pentru decesul lui MJ desi nu am fost fan am ascultat cu placere muzica lui.Eram bucuroasa de reaparitia lui pe scena si de concertele ce urma sa le tina!D-zeu sa-l odihneasca!Eu eram fan George Michael.
Mai, Ioana imi pare tare rau pentru Davidut!Nici nu-mi pot imagina ce-i in sufletul tau acum dupa ce v-ati internat din nou!Multa sanatate puiut mic si scump!Sa traiasca cu numele

Simo,tonic si voua sa va traiasca Davidutii cu numele!
Nicoleta la multi ani surioarei tale!La anul buletinul!
zoze-La multi ani si sa fiti fericiti!Am vazut si eu o zozica miresica!
ursuleata- daca as fi fost mai tanara poate m-as mai fi bagat la bb3.Si asa cand mai glumeam cu Andra ca-i mai fac o surioara o socam de fiecare data"Ce vrei sa cresti toata viata copii?" bineinteles razand amandoua...
clodute- inca nu cred ca e cazul sa-ti faci griji.Citisem in perioada cand Vlad nu se intorsese inca de pozitia in genunghi ,sprijinita in maini putin aplecata in fata.Cica ar ajuta copilul sa se intoarca.
mihatp- Luca cretulin pletos!
ursuleata Vlad rade la emoticonul in hohote.
Naty- pat mov?Cred ca arata tare bine!
Raluca- sanatate intregii familii!
A fost si la noi d-ra ieri la vizita medicala si i-a prescris lui Vlad Augmentin.El nu mai tusea atat de des dar se auzea haraind in piept.Nici mucisorii nu-i mai curgeau asa abundent dar a coborat in jos.Are bronsita puiul meu.Mi-a zis sa-i dau si biotix pentru protectie.Cu mancarea ne chinuim in continuare nu are pofta de mancare si nervii mei suntCand copilul iti este bolnav nu-ti mai trebuie nimic..suparare mare caci il vezi cum se chinuie.Problema e ca nu mai suporta sa-i dau cu seringa dozatoare siropelele.Daca inainte ii mai dadeam un panadol sau oscilococcinum si abia astepta acum plange de se rupe cand vreau sa-i dau .Sa o ia spre bine odata ca m-am saturat de bola!Aaa si mi-a dat si acc 100 un plic dimineata si unul seara.Cam atat despre noi sa vedem cum mananca azi caci s-a trezit la 6 iar la 7 a baut 150 lapte,el care bea 250-300 lapte dimineata.A adormit pe la 9,30 si doarme si acum la 12.46.Sa vedem ce surprize mai am si azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Doamne ce rau imi pare de Dav.Atatea pe capusorul lui..offf
Si Bubu cu surioara vad ac sunt bolnaviori.Multa sanatate
Off,Raluca prin ce ati trecut si voi..Doamne fereste
Oana,noi avem nr 5 de cateva luni bune.
Zoze si Zozelici,La multi ani impreuna
La multi ani,Cristinuca!
Ariel,lasa ca va fi data viitoare
Maia,si Sam mananca tare rau..ma face cu nervii.Lapte abia daca mai bea,mancare nu vrea,o iau pe campii

Am fost de dimineata si i-am luat un tortulet lui David,apoi in parc unde ne-am intalnit cu 2 finuti si dupa-amiaza asteptam cativa musafiri..am un chef

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

E Sf David, sau ce?? Nu stiam...

Fetelor, rugati-va pt David al meu! Am ajuns cu el dimineata leguma... m-am speriat de imi venea sa mor si de atunci plang incontinuu, nu pot sa-mi revin. Acum e in Salvare, pe drum spre Bucuresti, il duc la Victor Babes, unde sper sa se vada ceva progrese si mai ales sa ii faca atatea investigatii cate sunt necesare si sa i se dea poate un tratament mai bun. E cu mama mea, cu randunoiul si cu bona. De asta sufar ca un caine ca nu sunt si eu acolo langa el. Sunt absolut disperata! Din pacate nu am putut amana serbarea de astazi, o sa ma duc zombi, terminata, plansa, rupta de oboseala, nedormita de doua nopti, dar o sa ma duc. Sper totusi ca parintii sa aprecieze efortul supraomenesc pe care il fac pentru copiii lor si pentru ei. Nu e putin lucru sa treci prin asta si sa incerci sa zambesti, sa canti, sa vorbesti in fata atator oameni care nu stiu ce te framanta. Simt ca imi neglijez copilul pentru copiii altora, dar sper macar sa merite!

Dupa serbare ajung si eu la Bucuresti si voi ramane cu David atata timp cat este nevoie. Va pup!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Da Simo,asa e...zau ca simt ca ma pune la pamant cu nervii cand vad ca nu manaca.Distractie placuta si sa aveti pofta!
Voi cu ce dati pe ciupiturile de tantari ca aseara s-a strecurat un nenorocit si la ciupit de la zapacit pe Vladut?Am luat fenistil gel,voi ati folosit ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Da, Fenistil e bun, Maia.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Ioana sa stii ca sunt cu sufletul alaturi de tine si D-zeu sa-l vegheze sa se faca bine si sa i se gaseasca tratamentul potrivit!Mult curaj si ai grija si de tine!

Mergi la inceput