Puiuti de Randunici 2008!! (276)
Raspunsuri - Pagina 18
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui numeioana E Sf David, sau ce?? Nu stiam... ![]() Fetelor, rugati-va pt David al meu! Am ajuns cu el dimineata leguma... m-am speriat de imi venea sa mor si de atunci plang incontinuu, nu pot sa-mi revin. Acum e in Salvare, pe drum spre Bucuresti, il duc la Victor Babes, unde sper sa se vada ceva progrese si mai ales sa ii faca atatea investigatii cate sunt necesare si sa i se dea poate un tratament mai bun. E cu mama mea, cu randunoiul si cu bona. De asta sufar ca un caine ca nu sunt si eu acolo langa el. Sunt absolut disperata! Din pacate nu am putut amana serbarea de astazi, o sa ma duc zombi, terminata, plansa, rupta de oboseala, nedormita de doua nopti, dar o sa ma duc. Sper totusi ca parintii sa aprecieze efortul supraomenesc pe care il fac pentru copiii lor si pentru ei. Nu e putin lucru sa treci prin asta si sa incerci sa zambesti, sa canti, sa vorbesti in fata atator oameni care nu stiu ce te framanta. Simt ca imi neglijez copilul pentru copiii altora, dar sper macar sa merite!![]() Dupa serbare ajung si eu la Bucuresti si voi ramane cu David atata timp cat este nevoie. Va pup! Ioana si David, cel mai scump martisor Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
ma gandesc la voi si spewr din tot sufletul sa fie bine cat mai repede...la naiba, macar sa aflam ce este, a trecut atata timp deja, da-o-n colo

...imi imaginez numa cum te simti tu si cat iti este de greu...

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cami33 spune:
Ioana, multa sanatate Davidutzului
si tie multa putere
.
VA FI BINE
_
Cami, mami de
Maria Alexandra(02.05.2002) si de
Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
Maia37 spune:
Acum s-a trezit si Vlad.Merg sa-i pregatesc niste fructe sa vedem ce facem.Vad ca e bine de cand s-a trezit si nu mai haraie,sa vad in continuare cum e.Va las pupici!
Nicoleta spune:
Ioana, eu ma bucur ca l-ati dus la Bucuresti, va fi mai bine asa, sper sa isi revina repede si sa uitati toate evenimentele astea urate din ultima vreme! 
Va multumesc pentru urarile pentru sora mea, este micuta (dar desteapta, talentata...), mama avea 44 de ani cand a nascut-o (cezariana). Mimo
? Mai am o sora, 30 curand...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
ramo_cata spune:
acum am aflat si eu ca a murit MJ ...
d-zeu sa-l odihneasca...
zozeliciLA MULTI ANI SA VA IUBITI CA SI PANA ACUM SI SA FITI SANATOSI SI PUTERNICI PENTRU OCHISORII ALBASTRII PE CARE-L
si ii doresc sa creasca mare si bucalat![]()
LA MULTI ANI DAVIDUTILORdesi nu stiam ca e sf david azi..e crecue rosie cumva ca eu am spalat de vreo 2 ori...
NICOLETA LA MULTI ANI SURIOAREI TALE..OAU 13 ANI,ce sora tinerica ai....
ioana off multa sanatate si doamne ajuta
..off acum am citit mesajul tau,nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul tau...
si d-zeu sa va ajute sa fie bine...
bubu si noi tot 4+..desi atunci cand nu gasesc ii iau si nr 4...
raluca imi pare rau pt ce vi s-a intamplat
cami multa sanatate si copilasilor tai
si andru e marait,matait,plange din orice dar fara lacrimi...am depistat ca si-a facut aparitia un dintos jos si sus mai are inca doua umflaturi care nu vor sa scoata capul deloc...
va las acum ma duc sa-mi fac ordine in dulapiorul cu haine ca e ca la nebuni...
si va doresc o zi minunata si sper din toata inima sa scapam de bolile atsea care ne chinuie copii...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
clauclau spune:
Doamne, Ioana, mi s-a zbarlit pielea pe mine cand am citit ca micul Dav e in Salvare in drum spre Bucuresti
. Sunt alaturi de voi si ma rog pentru pui sa-si revina repede si sa te linistesti si tu. Te cred ca esti distrusa ca nu esti acum langa el, dar este pe maini bune si in curand o sa fii langa el. Multa sanatate si putere, sa veniti repede acasa sanatosi.
Maia, multa sanatate si lui Vladut si sa pape bine.
Nicoleta, LA MULTI ANI surioarei mici!

Luny, cum v-ati distrat ieri?
Naty, cred ca o sa fie super casuta ta, abia astept poze
.
Ariel, n-a fost sa fie acum, dar lasa ca iese cu ochisori pana la urma daca tu vrei.
Miha, ce carlionti superbi am vazut!
Si jos palaria
pentru activitatile pe care le prestezi...mi-e si rusine cand te aud..., eu parca am deocamdata creierul atrofiat, ma gandesc daca o sa mai stiu ceva cand o sa incep serviciul. Parca sunt acum in alta lume..., de fapt chiar sunt.![]()
Si eu sunt trista, trista, trista de moartea lui MJ, am fost fan infocat in liceu.
M-am tot uitat la MTV unde este editie speciala despre el si numai muzica lui si am tot lacrimat...
zozela spune:
Oh,Ioana!
Sanatate puiului mic si dulce!Doamne-ajuta sa se faca bine repede!!
Raluca! Imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin toate astea..in concediu!
Sanatate!
Cami si voi?!
Sanatate multa!
Vladutu de Maia!
E ziua Davidutzilor azi?!
La multi ani randunei,sa traiti sanatosi si veseli!!
La multi ani surioara de Nico!!
Multumim de urari!
Nici nu stiu cand au trecut 4 ani,plus ca am intrat si-n al 12 lea an de dragosteala

clauclau spune:
Cami, multa sanatate si puilor tai, offf, ce rau e sa ai copiii bolnaviori!
LA MULTI ANI DAVIDUTILOR 
, nici eu n-am stiut ca azi este ziua lor, dar n-am spalat, n-am facut nimic.
Ramo, gata examenele?
mstela spune:

de cand am citit de Davidutul..Ofofof Doamne..ma rog din suflet pentru mami sa aiba putere multa si sa se faca bine repede David.
Sanatate si puilor tai,Cami..sanatate si celorlalti pui care mai sunt bolnaviori..
Raluca,of,ce ghinion ati avut cu concediul.Sanatate.
Tu Ariele,m-ai spart cu "uite testul,nu e testul"

![]()
Toata admiratia pt cele care se gandesc la bb3
..ma trec fiorii numai cand ma gandesc si ma intristez pentru ca mie mi-e greu sa ma gandesc la bb2,dar barem la bb3...Mi se pare tare grea "meseria" asta de mama,of,ce pacatoasa sunt sa vb asa...dar asta simt si nu stiu de ce..cateodata simt ca nu sunt o mama buna,nu am rabdare,ma apuca nervii,nu pot sa ma odihnesc...Doamne fere de asa ganduri rele.
Nu am chef sa mai zic nik..pa.
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
raluca2107 spune:
Doamne, Ioana ce e in sufeltul tau!!! Sunt convinsa ca David va fi bine la Bucuresti. Multa sanatate si putere!!!

Cami, si voi???!!!Imi pare rau , multa sanatate!!!
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor