Puiuti de Randunici 2008!! (276)
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:
Naty, pai se poate rezolva, sa stii!
nopi plecam si tu stai cu Iuli si Mufa, nu zice de 2 ori!
![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Zoze si ZozuLa multi ani impreuna, sa fiti fericiti si sa aveti numai bucurii[s}
Acum parca parca inteleg care era treaba cu rochia
Si bravo voua ca va distrati asa, aveti suflete de copii 

La multi ani Daviduti, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari frumosi!

La multi ani sora mititica a Nicoletei, sa cresti mare si frumoasa !

Parca nu-mi vine sa cred ce se intampla Davidutzului Ioanei
, dintr-o belea in alta ca asa vin si se tin lant fir-ar sa fie!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
bubu05 spune:
'Neata!
Mai, ce de sarbatoriti si sarbatoriri pe crenguta ![]()
La multi ani Daviduti mici si mari, sa fiti sanatosi!
La multi ani Zozelici, sa fiti fericiti!
La multi ani sora de Nico, sa cresti mare! Nico, ce sora tinerica ai!
Of...si nu pot sa cred de David...nu ar putea sa-l aduca in Bucuresti??
Doamne...si eu am ramas uimita de moartea lui MJ...si mie imi place f. mult muzica lui, mi-aduce aminte de liceu si vremurile de-atunci...Dumnezeu sa-l odihneasca!
Aseara l-am vazut si pe crezulinul Luca 
Noi ne-am trezit pe la 9 si ceva, Stef era kkcit tot...cred ca trebuie sa-i iau pampersi mai mari pt. ca mereu iese pe-afara...
Voi ce nr. mai aveti? ca noi tot la 4+ am ramas...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
natynic spune:
Bubu, noi eram la nr 4 dar nu stiu de ce, in ultimele saptamani nu am gasit deloc asa ca i-am luat nr 5 (de la 11 kg, desi Iulia are 10) si ii sunt un pic marisori dar daca ii starng bine merge, nu iese nimic. Deci chiar ai putea trece si tu pe 5 fara probleme.
Nico sa-ti traiasca sorela, ce tanara e!
!
Ioana zicea ca mai sat sa vada ce si cum dar daca nu e mai bine il va aduce pe Dav in Bucuresti.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
Mersi Naty! Pai mai am juma de bax si o sa-i cumpar 5...
Doamne, peste tot se aude muzica lui MJ 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
natynic spune:
Eu stau si-mi sortez lucrurile pe categorii si ma uit la TV unde numai de el se vorbeste. Am plans de cateva ori...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Eu stau si-mi sortez lucrurile pe categorii si ma uit la TV unde numai de el se vorbeste. Am plans de cateva ori... Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
E gata casa?
Cand va mutati? Cum ati amenajat/decorat? Poze 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
ariel_7000 spune:
Fetelor multumesc mult pt suportul moral. Nu ma simt grozav...am hemoragie si ameteala, urasc starea asta...am aruncat toate testele, nu mai vreau sa le vad. Insa aseara tot mai comparam testele pozitive cu "testul lui Teo"...erau identice. dar de data asta nu a fost nimic...inainte cu 2 luni de a ramane insarcinata cu Alex am mai avut o colectie de teste pozitive, care insa asa au ramas vreo 2 saptamani dupa "menstruatie". la control mi s-a confirmat atunci banuiala ca a fost un avort menstrual, am fost tare trista, insa nu pt mult timp, caci curand dupa asta aveam o samburica pretioasa in burtica
. acum ultimul test a ramas negativ, deci am fost putin cam "hormonica" luna asta ![]()
eu nu am fost fan Michael, insa tot l-am privit ca pe o legenda...imi pare rau, tare rau de suferinta lui, de viata trista pe care a avut-o. sper ca acum si-a gasit linistea 
LA MULTI ANI, DAVIDUTZ!!! LA MULTI ANI, SURIOARA DE NICO!!! LA MULTI ANI, ZOZELICA SI ZOZELINU'! SA VA FIE VIATA FRUMOASA SI SENINA!
la mine e ditai distractia!
teo striga cat il tine gura: "gigeleeee!!!" si alex rade de se tavaleste pe jos. mor dupa ei!
sunt atat de dulci si se iubesc atat de mult! dragii de ei!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
cami33 spune:
LA MULTI ANI, DAVIDUTZILOR!!!
LA MULTI ANI IMPREUNA, ZOZELINILOR!!!
LA MULTI ANI, SORELA DE NICO!!!
Ariel

_
Cami, mami de
Maria Alexandra(02.05.2002) si de
Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi