Puiuti de Randunici 2008!! (276)
Raspunsuri - Pagina 13
ursuleata spune:
Daca ati stii ce cuminte sta vladut pe birou cu lapticul in mana si cum arata el toate emoticoanele astea:))) mor de ras, e tare cuminte
. ii place mult asta 
Vlad
Mami de ursulet
bebe
cami33 spune:
Multumim, Cata
, ne facem noi bine pana cand veniti voi
.
M-as bucura mult sa ne vedem
. Vacanta frumoasa si linistita
Zozelici, suuuper tari pozele
. Eu mi-am vandut rochia de mireasa la o luna dupa nunta![]()
LA MULTI ANI, RANDUNOI DE LUNY!!!
_
Cami, mami de
Maria Alexandra(02.05.2002) si de
Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
cami33 spune:
CE FRUMOOOOOOS

_
Cami, mami de
Maria Alexandra(02.05.2002) si de
Luca Razvan(28.03.2008)pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
mihatp spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Te-ai odihnit? |
ce e aia?

azi am ajuns acasa la 7 de la serviciu. sa-mi tineti pumnii maine. coordonez o masa rotunda la primarie cu toate institutiile locale. tema: "Incluziunea sociala a persoanelor ce executa o pedeapsa privata de libertate- responsabilitate comuna si interventie concertata a comunitatii"

azi am adus Fanfara Municipala pentru un spectacol si am facut o expozitie cu sculpturile "clientilor" la primarie, marti am iesit in comunitate cu 10 "clienti" la o actiune de igienizare la baraj (de unde avem apa potabila). apropo dezastru! uite de asta eu de ani multi de zile beau numai apa plata de magazin... ca macar in ea nu stiu ce e
.Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
ia uitati...
http://good-times.webshots.com/photo/2569479130103392202zKxPjM
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
Clodute spune:
Multumesc fetelor de incurajare ...SPER si eu sa se intoarca... ca tare as vrea sa fie bine...
Pup, Noapte buna !
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
Simo27 spune:
Simo-Mimo,asa zicea la pepene David cand era mic:pepenas
.si ar fi taaaare interesanta o inghe de papanasi
.Oana,ce zici se poate?![]()
aoleu
,am uitat sa ii zic Pompierului:La multi ani!!!
si Ioanei
ca imi pare tare rau ca David nu a scapat de febra
,sa speram ca maine va fi mai bine ,mai ales ca e Sf David
!Doamne ajuta sa se faca bine
Miha,vai si vai ce e pe capul tau
.multi pupicei
Cami,chiar ca e frumos
Noapte buna va urez ca imi pica ochii pe laptop![]()
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Nicoleta spune:
Cata, daca spui ca te-ai casatorit si in Bacau...
Noi acolo am facut nunta, ca deh, socrii fiind acolo... Cununia civila pe 1 aprilie, in Bv, toata lumea s-a intrebat daca suntem intregi la cap... ![]()
Maine am sot!!!!! Iuhuuuuu!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami33 CE FRUMOOOOOOS ![]() ![]() ![]() _ Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)pozici www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi |
Ce tare!!!!

Vlad
Mami de ursulet
bebe
tonic spune:
Nicoleta noi stateam deja in Bucuresti si aici am facut nunta. Ne-am casatorit in noiembrie pe 20, am vrut pe 14 (ca atunci ne-am cunoscut) dar era ocupat la restaurant.
Cel mai "simpatic" lucru a fost ca noi am scris pe invitatii numele noastre : Constantin si Catalina ...impreuna cu nasii...va invita la nunta!
Nu stiu ce au zis socrii, tata a strambat putin din nas, dar noi am facut singuri totul si am zis ca asa e just. Rochia mi-am facut-o la croitoreasa, prietena mea, in doua saptamani, cu o singura proba, am luat-o in ziua nuntii. Multi au zis ca sunt nebuna, ca daca nu iesea bine, dar mai multa incredere am avut in ea cu care ma stiam de ani de zile si pana azi, decat la vreun atelier de fitze unde-i doare fix in pix de tine, ca doar nu-ti faci rochie de mireasa saptamanal!
Oricum a iesit bine, cu stresul ca aveam bb mic si sugacios si urlacios, dar lumea s-a distrat si a fost bine. N-as repeta experienta insa nici pt bani grei, ca tare e obositor!
lumea, mai am de calcat cateva si de finalizat bagajele, ordine la bucatarie, maine de strans proviziile lui Luki in caz ca nu vrea sa pape de la restaurant si la drum.