Puiuti de Randunici 2008!! (276)
Raspunsuri - Pagina 14
ramo_cata spune:
salutare
ioana imi pare rau pt tot
si multa sanatate
LA MULTI ANI RANDUNOI DE LUNY ..SA FII SANATOS
tonic vacanta placuta
mare veselie mare pe crengutza...ce m-ati distrat ..sunteti niste nebune...ursuletule ,mimo,zoze(pozele alea sunt super....)
ariel vad ca se apuca de treaba...eu nu prea am vazut a 2 a liniutza dar in fine daca e cu ochisori sa fie sanatos daca nu spor la treaba..doamne ce de randunici curajoase pe crengutza..
am vazut intalnirea porumbeilor...
sunt niste frumosi...
am vazut si un carliontat de miha 
clodute hai nu mai fi supi ca poate se intoarce karo pana la urma
fug ca s-a trezit zvarluga va pupacesc...noapte buna...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ariel_7000 spune:
am mai facut un test barza pe la ora 20 si a iesit pozitiv
....pe la ora 21 m-a apucat o hemoragie urataaaaa si stare de greata si lesin. mai aveam un test, l-am repetat (de teama unui avort menstrual...) si asta a iesit negativ!!
eu nu mai cred in teste!!!!
am vb cu un amic medic si mi-a zis ca multe teste ies fals pozitive in preajma cm-ului din cauza modificarilor hormonale si a nu stiu ce proteine...
oricum, as fi vrut sa fie...acum nu stiu daca am curaj sa o fac intentionat ... curand. mai astept sa vad daca imi vine curajul sau cine stie...poate data viitoare evadeaza vreun "campion" pe bune ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
ariel_7000 spune:
A murit Michael Jackson !!! Dumnezeu sa-l odihneasca....
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
mihutza11 spune:
The King of POP is dead! Dumnezeu sa il ierte!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
natynic spune:
Neata! 

capuccino si bombocina 
Cred ca mi-a scapat si mie sa felicit pe domnul Pompier desi ma tot tineam: LA MULTI ANI cu sanatate si bucurii!
Miha, ce pletooos...Si sa stii ca mi se taie respiratia numai cat citesc cate si ce anume faci. Eu cred ca mi s-a atrofiat creierul considerabil
Clodute, pai s-au vazut destule cazuri cu intors chiar dupa 32 de saptamani asa ca stai mami linistita. Ma rog, chestia cu cezariana nici vorba, never, nu o inteleg (cand copilul e in pericol) dar cat e lumea si pamantul asta va ramane subiect de disputa...Poate doar in viitor sa invete bebeii sa se teleporteze din burtica si sa scuteasca mamicile de durerile de orice fel
Mda, a murit Michael Jackson, eu cu stirea asta mi-am inceput dimineata. Mi-am amintit cum in preajma treptei I il ascultam in disperare...Parca inca o parte a copilariei mele s-a mai dus pt totdeauna.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
zozela spune:
'neata!
Arielule imi pare rau ca nu fu sa fie acum
Stii tu..eu fac galerie
Hai..curaj!! Daca testele pozitive te-au facut sa tresari,inseamna ca esti pregatita@!![]()
Mimo nu-ti raspunsesem la intrebarea principala:ma gatii in rochie-just for fun
Fu ziua lunycului?
La muulti ani cu sanatate !
Vacanta placuta,Catalina!
Clodute mai are timp de intoarcere,mami-nu te stresa!
puiu' cretzulin-de Miha!
Simo!
Va pupez pe toate! Fug la cafeluta!
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gecko PS4. Paianjenul a fost anihilat...traumatism cranian prin lovire cu sprayul in ceafa...o fi el prapadit barbatul asta al meu dar le are cu tehnica de lupta ![]() |
Uf, ce usurare. Acum chiar pot sa-mi incep ziua cu bine!
M-am spart de ras la postarile tale de ieri!

Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
mihutza11 spune:
my favorite song al lui MJ:
al meu a zis ca nu-i adevarat.. am fost fani amandoi.. cine nu a fost..
imi aduc aminte cand a venit in Buc am stat sa ma uit la TV si mama ma certa ca ce imi place mie la asta care de tine de "bijuuri".. eh...
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
Kya spune:
Miha chiar ca long time no sii
Ce cretzulin ai tu acolo mai!
Clodute da' de ce te sperii mami asa de cezariana? Chiar nu ai de ce, mai ales ca in pozitia bebelinei, e cel mai bun lucru. Desi nu am inteles prea bine cum zice dr ala ca in prezentatie pelviana NU face cezariana... 
Simo, Ioana, Tonic La Multi Ani Sa va traisca Davidutii! 
Ariel

Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
sovietica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 A murit Michael Jackson !!! Dumnezeu sa-l odihneasca.... |
Trista, sunt trista :( Nu stiu de ce imi imaginam de multe ori ca vom imbatrani impreuna, ca el se ingrijeste bine si in nici un caz nu va muri inaintea mea
Ma bucuram pt el cand am auzit ca se pregatea pt o serie noua de concerte, cred ca el avea nevoie de ele in primul rand, pentru moralul lui.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
cu
Ana Miruna tiker DPN 8 sept