Gravidute&Mamici de IASI (96)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Alina, nici eu nu am mai circulat cu trenul de vreo 8 ani, dar am inteles ca biletul dus-intors pentru o persoana trece de 2 mil, asa ca acuma stau si visez la ce conditii grozave o sa am eu in trenul ala care e la pret de avion. Daca faceau astia curse Iasi-Constanta, luam fara discutie avionul, asa... glasul rotilor de tren ma mananca. Asta sa-mi fie invatatura de minte ca sa ma apuc odata de scoala ca sa-mi iau si eu carnet, sa fiu in rand cu lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Aly nici nu ma indoiesc ca o sa fiu la fel de "viteaza" dupa ce nasc. Mai vedem noi atunci cum ne descurcam, caci sotul nu prea le are cu bucataritul, eventual oua fierte sau orez fiert si cam atat

---------------
Inesa [ 39+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihharo

Alina, nici eu nu am mai circulat cu trenul de vreo 8 ani, dar am inteles ca biletul dus-intors pentru o persoana trece de 2 mil, asa ca acuma stau si visez la ce conditii grozave o sa am eu in trenul ala care e la pret de avion. Daca faceau astia curse Iasi-Constanta, luam fara discutie avionul, asa... glasul rotilor de tren ma mananca. Asta sa-mi fie invatatura de minte ca sa ma apuc odata de scoala ca sa-mi iau si eu carnet, sa fiu in rand cu lumea

Mihaela - mami de cuminte

vai de mine... pai pun motorina de 2 mil si imi mai si ramane, si ma plim la mare si fac si un drum la durau deci se cunoaste ca nu am mai fost de mult cu trenul... la ce conditii au nu cred ca se merita.

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Am pus o intrebare si la "Probleme juridice" sa vad ce si cum! Ms de ideie Mihharo!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

mihharo nici eu nu mi-am luat carnetul. O sa o fac si pe asta mai tarziu un pic. Doar ca la capitolul curaj stau cam prost, am visat de "n" ori ca eram la volan si ma trezeam toata transpirata

---------------
Inesa [ 39+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

mihharo vad ca vrei sa mergi cu trenul la mare.Eu am fost anul trecut si mi-au iesit peri albi.Daca nu cumva au schimbat garniturile pt Mangalia ar trebui sa mergi de curiozitate intr-o seara sa vezi trenul.Scaunele sunt individuale,ca de tramvai deci imposibil sa dormi pe ele si ca adult daramite un copil-nu se poate lungi chiar daca ai locuri la dispozitie.O prietena anul trecut a fost mai inspirata si a luat un tren pana in Pascani si de acolo este un tren Suceava -Mangalia-formatul vechi.Macar au putut dormi copii.Cat despre pret mi se pare f mult-doar un drum e prea mult 2 milioane-te-ai interesat tu direct?eu nu imi mai amintesc deloc cat am dat anul trecut dar suma asta ma ameteste

Mihaela 10+ Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Mihharo subscriu la ce a spus Mihaela! Si e mai ieftin prin Pascani! Anul trecut eu am mers prin Is si sora prin Pascani si de asta stiu!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Hmm, mersi de sugestii, fetelor ... chiar m-ati pus pe ganduri.

Mihaela, aoleu, bine ca mi-ai zis... scaune individuale, vai de mine, numai asta nu-mi mai lipsea... dupa cum spusei, n-am mai pus piciorul intr-un tren de cel putin 8 ani, asa ca nici nu mi-ar fi trecut prin minte ca s-au facut asa schimbari. Imi imaginez ce fata as fi facut la gara daca as fi vazut! Dar pe bune ca plec in recunoastere, intr-o seara Pai daca nu-mi pot culca copilul 8 ore cat dureaza magnifica calatorie am incurcat-o!

De pretul biletului, ce sa zic, mi se pare enorm... s-a interesat acum o saptamana cineva si mi l-a comunicat si mie... noroc ca stateam pe scaun!

Am inceput sa regret amarnic renuntarea la Grecia, ca asta fuse prima varianta.

Mergi la inceput

Alina, iti tin pumnii, sa fie bine! sa ne tii si pe noi la curent

Mergi la inceput

Pozele promise din deplasare:

http://community.webshots.com/album/573346566TbWbke

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput