Gravidute&Mamici de IASI (96)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihharo Alina, vrem si noi sa-ti cunoastem baietii! ne primesti? ![]() Chiar am ramas surprinsa ca nu ati facut nici o mare intalnire cu copiii pana acum... eu eram convinsa ca am ratat vreo 3 ![]() ![]() Mihaela - mami de ![]() |
Da da! Cu mult drag! Sunt incantata sa-mi prezint frumusetea si scumpetea de copilas! Parca as fi la primul copil asa sunt de incantata de cel mic! Si dupa David ma topesc, sa nu credeti ca-l neglijez!
Alina-Mirela cu
![](copilas.gif)
![](baietel.gif)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
inutsa spune:
mihharo pana o sa ies eu cu bebe la plimbare mai dureaza cel putin 2 saptamani.
Asa ca o sa vin si eu duminica la plimbare cu bebe... la purtator, in conditiile in care nu apare nimic neprevazut, cum ar fi nasterea sau altele
Deci la ce ora va fi plimbarea?
---------------
Inesa [ 39+] cu
Bianca
bebelusha din burtica
nunta
pisici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui iulia-stefy Miha, chiar ca parca traim in jungla... Saraul Robert... La vanataie foloseste unguentul cu arnica... E foarte bun. Eu l-am folosit si a fost tare bun atunci cand am cazut pe scari. |
Imi zicea cineva si de Lioton gel ca e bun pentru vanatai...
Sanatate multa la Stefy mica si scumpa! N-am apucat sa-ti spun,dar sa stii ca am tot vazut poze cu ea. E tare dragalasa si i-as musca oleaca falcutele.
![](icon_smile_big.gif)
![](chatterbox.gif)
![](floare.gif)
![](yum.gif)
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
![](cheers.gif)
alynta27 spune:
Am venit sa ma plang si eu pe aici!
Am probleme cu intrarea in cresterea copilului2....
Legea spune ca am dreptul sa intru din cresterea copilului 1 in cresterea copilului 2!
La serviciu(sunt la doctorat cu frecventa-apartin de Academia Romana) am semnat un contract de munca in care e sti****t ca am voie sa intrerup pe o perioada de 2 ani contractul de munca! Cum am luat cei 2 ani pentru David, acum teoretic trebuie sa ma intorc!
Stiind legea am depus cererea pentru continuarea suspendarii contractului de munca si nesimtitii nu au luat nici o decizie timp de o luna (de pe 2 iunie e depusa)! La sfarsitul lunii au trimis-o la Academie sa fie pusa in discutia Prezidiului! Stau ca pe ace sa aflu verdictul! O fi mai "mare" CM decat legea?! Matei e alaptat exclusiv la san-cum sa-l intarc deodata?! Daca ma intorc nu-l mai pot alapta ca lucrez cu substante toxice si in caz ca nu-mi aproba postnatalul nu cred ca ,a vor intelege sa nu lucrez in laborator! Sunt in deriva de la jumatatea lui iunie! Am si bocit bine... Acum m-am mai consolat...
In cel mai rau caz intra sotul in indemnizatie si eu o mai harai cat voi putea cu medicalul...
Ma scuzati ca v-am facut capul mare!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
Buna ziua
intram si noi sa facem prezenta.. asa pe la pranz ca pina acum am avut un pic de treaba
Tati la adormit pe Darius ... bineinteles ca acum dorm impreuna...
Ati avut ieri chef de tastatura vad .. asa...
Mihharo...10 zile la mare... aprob ce a zis RALNIED.. e cam mult... noi am stat 7 si deja ni se facuse dor de casa... si mai plecati si cu trenul.... acum imi dau seama ca nu am mai fost cu trenul de 7 ani... cat mai e un bilet
Ralu ... condoleante
Iulia... pt stefi si eu una nu sunt deacord cu rozul la fetite si cu albastru la baietei...
mariussimic.. of mamica... eu una cred ca ii ziceam vreo doua si ii mai dadeam si una... sunt multi nebuni prin oras... si in plus de asta tinerii din ziua de azi au uitat categoric cei 7 ani de acasa.si in plus de asta nu au un gram de bun simt.Ai intrebat de lioton.... nu cred ca e bun pt vanatai.produs naturist care ar merge :1.ulei solid cu catina si ulei de masline 2.ulei solid cu extract de galbenele, ulei de masline si morcov , 3. crema de galbenele, germeni de grau si miere. dupa mine astea am folosi...
noi ieri am facut sport... am plecat la 18.15 de acasa si la 19.30 eram in copou...pe jos... bineinteles cu darius in carut... apoi am stat in parc pina la 20.20 cand a terminat sotul orele si apoi acasa.
Alina cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
inutsa spune:
Mamici, painea e coapta, ciorba e gata, cartofii copti la fel, poftim la masa
---------------
Inesa [ 39+] cu
Bianca
bebelusha din burtica
nunta
pisici
inutsa spune:
Alina stai linistita, ca nu e mai "mare" CM decat legea!!! Ai dreptul la cate 2 ani de concediu de maternitate pt cresterea fiecarui copil in parte.
Daca conducerea iti zice ca CM prevede numai 2 ani de concediu, nu au dreptate. Incearca sa cazi la un numitor comun cu ei, spunandu-le ce prevede legea. Daca ei o tin pe a lor, poti foarte bine sa-ti faci dreptate in instanta, unde va fi modificat CM, in sensul ca-ti vor mai da 2 ani pt cresterea lui Matei. Clauza din CM ca ai dreptul numai la 2 ani de concediu e abuziva, caci ai dreptul la cate 2 ani de concediu de fiecare copil. Poti merge eventual la un avocat si te va sfatui cel mai bine.
Nu dispera, ca nu ai de ce
---------------
Inesa [ 39+] cu
Bianca
bebelusha din burtica
nunta
pisici
inutsa spune:
Alina las ca e bun sportul.
Darius mai sta cuminte la varsta asta in carut ca sa-l poti plimba tot orasul?
---------------
Inesa [ 39+] cu
Bianca
bebelusha din burtica
nunta
pisici
mihharo spune:
Alynta, sa speram ca o se rezolve cumva pozitiv... n-ar strica sa te uiti si pe contractul colectiv de munca (ala la nivel de institutie, nu cel national) sa vezi ce scrie si pe acolo... dar din ce am citit eu intr-un contract de studii doctorale situatia nu arata prea roz, nici medical s-ar putea sa nu poti prea mult, ca si ala tot perioada de suspendare e, si avand in vedere ca se cumuleaza... iti tin pumnii!
N-ar strica sa le intrebi pe fete la Clubul juristilor, ca ele sunt mai in tema, eu am cam pierdut legatura cu litera legii
alynta27 spune:
citat din mesajul lui inutsa Mamici, painea e coapta, ciorba e gata, cartofii copti la fel, poftim la masa ![]() ![]() --------------- Inesa ![]() ![]() bebelusha din burtica nunta pisici |
Harnicuta de ea! Sa te vad eu daca mai esti asa "mare si tare" cand vine fata! Daca vei avea o maraita ma indoiesc....
Alina-Mirela cu
![](copilas.gif)
![](baietel.gif)
Matei
David
Cum a aparut Printul!