Gravidute&Mamici de IASI (96)
Raspunsuri - Pagina 11
mihharo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ralnied1
Mihaela, sincer, in 10 zile mori de plictiseala |
Exact de asta ma temeam si eu... Nu merg cu masina, macar de-ar fi fost asa aveam libertate de miscare. Mergem cu trenul, eu, Albert, mama si o alta bunica cu fetita - mai marisoara ca Albert. Premizele vacantei perfecte, nu? Multumesc oricum de informatii, eu sper din tot sufletul sa evadez in Constanta in timpul zilei, altfel o incurc!
mihharo spune:
Inesa - n-ar fi exclus sa ma fac neagra, deja ma uit ca soarele Iasului si-a cam facut datoria si m-a "colorat" suficient pana acum, asa ca... macar bine ca m-am vopsit bruneta, o sa se asorteze
mihharo spune:
Lacramioara - ai grija cu Stefy, ca febra asa mare sigur nu se face de la caldura si alergat, vorba ta... Acuma eu nu vreau sa te sperii, dar cand a avut Albert in primavara probleme cu gatul avea ziua febra peste 39 si noaptea ii ceda... asta in primele 3 zile, dupa aceea a fost 40 constant si am ajuns la spital... de asta il si tinusem acasa in prima faza, ca vedeam ca noaptea nu face febra. Sanatate multa!
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihharo Buna la toata lumea! Vaai, da' ce multa vreme a trecut de cand n-am mai fost pe aici promit sa recuperez Noi suntem bine, sanatosi, doar la serviciu a fost cam aglomerat perioada asta, plus sesiunea .. off, m-am saturat de invatat dar asta e, inca doi ani si scap. Asa ca facem si noi prezenta. Mihaela - mami de cuminte |
Studentico, eu nu stiam de asta! |Bafta! Lasa ca recuperezi tu!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
citat din mesajul lui mihharo Mmm, vad ca voi deja ati inceput concediile, ce frumos! Noi mai avem de asteptat pana in a doua jumatate a lunii august, cand plecam la mare ... la Eforie-Nord am facut rezervarile, desi eu as fi preferat Constanta. Mihaela - mami de cuminte |
Cat si la ce hotel?! Exact atunci are si sotul concediul!
Matei
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
citat din mesajul lui ralnied1 Alina (Alynta)... La multi ani! pentru David si din partea mea, cu scuzele de rigoare pentru intarziere. |
Multumesc! Daca tot ai fost asa draguta cu propunerea ta din trecut poate vrei sa-mi cunosti baietii la o tura de parc! Duminica seara ajungem acasa!
Matei
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
citat din mesajul lui ralnied1 Eu marti am fost la inmormantare la matusa mea si acum sunt in stare de aia de dupa... daca intelegi ce vreau sa zic. Astept sa ma adun. Nu stiu cand. |
Condoleante!
Matei
David
Cum a aparut Printul!
mihharo spune:
Alina - multumesc de urari! daca ar fi prima facultate probabil as fi fost incantata, dar e a treia si m-am saturat ca de nu stiu ce! asa patesti daca nu-ti asculti instinctul, ci parintii
Noi mergem in Eforie-Nord, in perioada 24 august - 1-2 septembrie (inca nu m-am decis, cert e ca pe 3 trebuie sa fiu la serviciu). Nu mergem la hotel, ci la vila, pentru ca am vrut sa am bucatarie sa mai pot pregati si eu una-alta. Noi nu suntem fani sistem "all inclusive" sau mese pe la restaurante si cantine... asta sunt eu, prefer sa stiu ce mananc si in ce conditii a fost preparat, plus ca si eu si Albert suntem alergici, asa ca... paza buna trece primejdia rea!
Va bate gandul sa mergeti la mare? Haideti cu noi, ar fi grozav!
alynta27 spune:
Buna dimineata!
Miha stiu prin ce emotii ai trecut cu spitalele! Eram cu sora mea la Sf Maria odata si au venit cu un copil ce cazuse pe teren si l-au purtat si pe la Neuro. E jale!
Lacra sanatate fetitei! Nici mie nu-mi place rozul la fete! Prefer rosul ca inlocuitor, verdele, chiar albastru! Copii sunt f egoisti!
Matei
David
Cum a aparut Printul!
mihharo spune:
Alina, vrem si noi sa-ti cunoastem baietii! ne primesti?
Chiar am ramas surprinsa ca nu ati facut nici o mare intalnire cu copiii pana acum... eu eram convinsa ca am ratat vreo 3 Asa ca, ce facem? ne mobilizam? sau o asteptam pe Inesa sa nasca ca sa prezinte si ea un bebe la raport?