Gravidute&Mamici de IASI (96)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
inutsa spune:
Aly am admirat pozele din deplasare, foarte frumoase. Lui Matei se vede ca-i prieste mult aerul de tara, caci a crescut maricel
---------------
Inesa [ 39+] cu
Bianca
bebelusha din burtica
nunta
pisici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralnied1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihharo![]() |
Ti-am trimis un PM.
Mai intreaba daca mai vrei detalii despre ce e pe acolo.
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui alynta27 Multumesc! Daca tot ai fost asa draguta cu propunerea ta din trecut poate vrei sa-mi cunosti baietii la o tura de parc! Duminica seara ajungem acasa! |
Propunerea e valabila pe durata nedeterminata
![](olala.gif)
Duminica se pare ca nu suntem prin zona, din pacate.
Dar voi... ce mult stati in vizite...
![](icon_smile_big.gif)
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui alynta27 Condoleante! |
Multumesc. :(
citat din mesajul lui Anilansa Ralu ... condoleante |
Multumesc :(
Biletul e 535.000 lei vechi.
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui mihharo Alina, nici eu nu am mai circulat cu trenul de vreo 8 ani, dar am inteles ca biletul dus-intors pentru o persoana trece de 2 mil, asa ca acuma stau si visez la ce conditii grozave o sa am eu in trenul ala care e la pret de avion. Daca faceau astia curse Iasi-Constanta, luam fara discutie avionul, asa... glasul rotilor de tren ma mananca. |
cum ziceam mai sus: 535.000 cu tot cu loc/persoana IS-CT + 535.000 retur - 1.070.000.
La clasa I te ajunge in total cca 1.700.000. Dar vezi ca e aglomerat si acolo.
Eu auzisem ceva de cursa IS-CT. Parca din iulie anul asta. Sau... ce am auzit eu? Da un telefon la aeroport.
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui dastefa mihharo vad ca vrei sa mergi cu trenul la mare.Eu am fost anul trecut si mi-au iesit peri albi.Daca nu cumva au schimbat garniturile pt Mangalia ar trebui sa mergi de curiozitate intr-o seara sa vezi trenul.Scaunele sunt individuale,ca de tramvai deci imposibil sa dormi pe ele si ca adult daramite un copil-nu se poate lungi chiar daca ai locuri la dispozitie.O prietena anul trecut a fost mai inspirata si a luat un tren pana in Pascani si de acolo este un tren Suceava -Mangalia-formatul vechi. |
Mihaela, exact asta i-am scris si eu Mihaelei in PM...
Sunt aceleasi garnituri, nu sunt locuri, e full, e groaznic.
Tot varianta Pascani i-am sugerat-o si eu.
Noi voiam sa ne ducem la mama la Pascani si sa plecam de-acolo, dar ne-am razgandit. Si cand am vazut in gara la Cernavoda cum arata trenul de la SV (ajung cam in acelasi timp acolo!), am zis niste vorbe de dulce.
A... la intoarcere a ajuns cu o ora intarziere in Eforie Nord de la Mangalia. Ca toate erau intarziate, Aradul, Bucurestiul, si cum e un singur fir, se asteptau prin gari unul pe altul.
S-a mai adunat ceva intarziere pana pe la Barlad, ca pe la Tecuci sunt restrictii.
Slava Domnului ca a recuperat mai apoi si chiar am ajuns in IS cu 10 min mai devreme decat 22.10, ora de sosire.
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui alynta27 Mihharo subscriu la ce a spus Mihaela! Si e mai ieftin prin Pascani! Anul trecut eu am mers prin Is si sora prin Pascani si de asta stiu! |
E mai ieftin in comparatie cu cele 2 milioane de care zicea Mihaela.
Dar tinand cont ca e pretul cat am zis eu, nu ajungi mai ieftin.
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui mihharo Mihaela, aoleu, bine ca mi-ai zis... scaune individuale, vai de mine, numai asta nu-mi mai lipsea... dupa cum spusei, n-am mai pus piciorul intr-un tren de cel putin 8 ani, asa ca nici nu mi-ar fi trecut prin minte ca s-au facut asa schimbari. Imi imaginez ce fata as fi facut la gara daca as fi vazut! |
Pateai exact ca mine
![](radtare.gif)
Te lua cu lesin, asculta aici
![](radtare.gif)
A... care 8 ore de drum? Ca-s 9. Plus intarzierile de rigoare. Deci ajungi pe la 10 ore, in cazul fericit.
Dar pe bune ca plec in recunoastere, intr-o seara ![]() |
Neaparat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Multumesc Inesa!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mihharo spune:
citat din mesajul lui ralnied1 La clasa I te ajunge in total cca 1.700.000. Dar vezi ca e aglomerat si acolo. |
Eh, nu-s chiar 2 mil pana la urma
![](icon_smile_big.gif)
![](radtare.gif)