Gravidute&Mamici de IASI (96)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Aly am admirat pozele din deplasare, foarte frumoase. Lui Matei se vede ca-i prieste mult aerul de tara, caci a crescut maricel

---------------
Inesa [ 39+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihharo
Exact de asta ma temeam si eu...

Ti-am trimis un PM.
Mai intreaba daca mai vrei detalii despre ce e pe acolo.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27
Multumesc! Daca tot ai fost asa draguta cu propunerea ta din trecut poate vrei sa-mi cunosti baietii la o tura de parc! Duminica seara ajungem acasa!

Propunerea e valabila pe durata nedeterminata
Duminica se pare ca nu suntem prin zona, din pacate.
Dar voi... ce mult stati in vizite...

Mergi la inceput

Citat:
Condoleante!

Multumesc. :(

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa
Ralu ... condoleante

Multumesc :(
Biletul e 535.000 lei vechi.

Mergi la inceput

Citat:

Alina, nici eu nu am mai circulat cu trenul de vreo 8 ani, dar am inteles ca biletul dus-intors pentru o persoana trece de 2 mil, asa ca acuma stau si visez la ce conditii grozave o sa am eu in trenul ala care e la pret de avion. Daca faceau astia curse Iasi-Constanta, luam fara discutie avionul, asa... glasul rotilor de tren ma mananca.

cum ziceam mai sus: 535.000 cu tot cu loc/persoana IS-CT + 535.000 retur - 1.070.000.
La clasa I te ajunge in total cca 1.700.000. Dar vezi ca e aglomerat si acolo.
Eu auzisem ceva de cursa IS-CT. Parca din iulie anul asta. Sau... ce am auzit eu? Da un telefon la aeroport.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

mihharo vad ca vrei sa mergi cu trenul la mare.Eu am fost anul trecut si mi-au iesit peri albi.Daca nu cumva au schimbat garniturile pt Mangalia ar trebui sa mergi de curiozitate intr-o seara sa vezi trenul.Scaunele sunt individuale,ca de tramvai deci imposibil sa dormi pe ele si ca adult daramite un copil-nu se poate lungi chiar daca ai locuri la dispozitie.O prietena anul trecut a fost mai inspirata si a luat un tren pana in Pascani si de acolo este un tren Suceava -Mangalia-formatul vechi.

Mihaela, exact asta i-am scris si eu Mihaelei in PM...
Sunt aceleasi garnituri, nu sunt locuri, e full, e groaznic.
Tot varianta Pascani i-am sugerat-o si eu.
Noi voiam sa ne ducem la mama la Pascani si sa plecam de-acolo, dar ne-am razgandit. Si cand am vazut in gara la Cernavoda cum arata trenul de la SV (ajung cam in acelasi timp acolo!), am zis niste vorbe de dulce.
A... la intoarcere a ajuns cu o ora intarziere in Eforie Nord de la Mangalia. Ca toate erau intarziate, Aradul, Bucurestiul, si cum e un singur fir, se asteptau prin gari unul pe altul.
S-a mai adunat ceva intarziere pana pe la Barlad, ca pe la Tecuci sunt restrictii.
Slava Domnului ca a recuperat mai apoi si chiar am ajuns in IS cu 10 min mai devreme decat 22.10, ora de sosire.

Mergi la inceput

Citat:

Mihharo subscriu la ce a spus Mihaela! Si e mai ieftin prin Pascani! Anul trecut eu am mers prin Is si sora prin Pascani si de asta stiu!

E mai ieftin in comparatie cu cele 2 milioane de care zicea Mihaela.
Dar tinand cont ca e pretul cat am zis eu, nu ajungi mai ieftin.

Mergi la inceput

Citat:
Mihaela, aoleu, bine ca mi-ai zis... scaune individuale, vai de mine, numai asta nu-mi mai lipsea... dupa cum spusei, n-am mai pus piciorul intr-un tren de cel putin 8 ani, asa ca nici nu mi-ar fi trecut prin minte ca s-au facut asa schimbari. Imi imaginez ce fata as fi facut la gara daca as fi vazut!

Pateai exact ca mine
Te lua cu lesin, asculta aici
A... care 8 ore de drum? Ca-s 9. Plus intarzierile de rigoare. Deci ajungi pe la 10 ore, in cazul fericit.

Citat:
Dar pe bune ca plec in recunoastere, intr-o seara

Neaparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc Inesa!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

La clasa I te ajunge in total cca 1.700.000. Dar vezi ca e aglomerat si acolo.

Eh, nu-s chiar 2 mil pana la urma , mai ramane de o inghetata Evident ca am luat in considerare doar clasa I, si asa am o strangere de inima, nu vreau sa imi imaginez cum o fi la a-II-a. Pentru mine cel mai rau e ca nu pot sa fac "patucul" pe bancheta, ca sa doarma Albert, cum facea pe vremuri mama pentru mine si fratele meu.

Mergi la inceput